Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Buzlar Eriyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün çok konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyal tarafınız ön planda olacak. Kendinzi bir arkadaşınızla uzun sohbetler ederken bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizle birçok ilginç konuyu tartışabilirsiniz. Görüşlerinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı insanlara sunmaktan keyif alacaksınız. Zeki bir ateş burcu olarak, insanları tutkulu fikirlerinizle etkileme konusunda iyisiniz. Bir konuya yeni bir bakış açısıyla bakması için birine ilham verebilirsiniz.

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz artıyor. İş hayatınızda müşteriler ve kazançlar artış gösterebilir. İlişkilerinizde uzlaşma ve anlaşma daha kolay sağlanabilir. İnatçılık ve ısrarcılıktan kaçınıp, yaşamı ve olayları pozitif yanlarıyla ele aldığınızda daha keyifli bir gün geçireceksiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nisan ayının ilk günün Ay, Yay burcunda hareket ediyor. Çalışma temponu değerlendirmek istiyorsun. Verdiğin emekleri ve kazandıklarını bir teraziye koyabilirsin. Yakın bir arkadaşına kırıldığını dile getirmen buzları eritebilir. Çocuğu olan bir Terazi burcuysan, çocuğunun eğitimi üzerine yoğunlaşacaksın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yeni bir dönemi başlatıyorsunuz. Aradığınız uyumu ilk defa yakalayarak düzeninizi kurmak için adım atıyorsunuz. Denge ve uyum arayışınız bugünlerde daha fazla olabilir. Sınırlarınızı ihlal edenlere cevap vermekten korkmayın.

1 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ellerinizi kirletmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde rahat ilerleyeceğiniz zamanlar var. Kardeşlerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda çekiciliğinizin artması birden çok karşı cinsin sizinle ilgilenmesine ve kafa karışıklığına sebebiyet verebilir.

1 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi son derece duygusal, anlayışlı ve insanlara sevgi dolu bir yaklaşımla ifade edebilirsiniz. Bu olumlu enerji altında para konuları ve flörtler açısından şanslarınız belirecektir. Bugün kendinizi nasıl görmek istiyorsanız, hangi yönlerinizi geliştirmek istiyorsanız ve gelecekten neler bekliyorsanız o konularla ilgili niyetlerde bulunmalısınız.

1 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki konuşmaların ve eylemlerin nüanslarını anlayan tek kişi sizmiş gibi hissedebilirsiniz. Tepkiniz muhtemelen oldukça güçlüdür ve şimdi üzerinizde çok daha büyük bir etkiye sahip olacaktır. İşleri tersine çevirmek için bu günü kullanın. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde. 

1 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz.

1 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir parter adayı bulabilmek istiyorsanız daha sosyal olmanız gerekiyor. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Yeni şeyler denemeye açık olun ve hayatınızı renklendirin.

1 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ilişkiyi dengelemeye bakın; kendinizi yalnızca bir ilişkiye kilitleyip hayatınızda önemli yerleri olabilecek diğer ilişkileri unutmayınız. İşinizle ilgili önünüzde birçok fırsat var. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendireceksiniz. Böylece yeni olanaklar yakalamanız mümkün. Bugünlerde iyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

1 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 18"
Ay
Kova
20° 09' 20"
Merkür
Koç
17° 41' 17"
Venüs
Boğa
03° 12' 58"
Mars
Koç
01° 06' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 39"
Satürn
Balık
16° 43' 56"
Uranüs
Boğa
22° 27' 00"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 36"
Lilith
Başak
23° 32' 14"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>