Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Meraklısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, romantik hayatınıza heyecan ve değişim getirmek için iyi bir gün. Sevgilinize ona ne kadar önem verdiğinizi göstermek için özel bir hediye almak isteyebilirsiniz. Onu gülümsetmek için tuhaf bir hediye seçmekten çekinmeyin! Ya da kalplerine dokunmak için gerçekten güzel bir şey alın. Şu an hayatınızda biri yoksa, güzel bir öğlen yemeği ısmarlayarak birinin ilgisini çekmeniz muhtemel.

Bugün eski bir düşmanınızla aranızı yamalı bir şekilde de olsa düzeltmek isteyebilirsiniz. Belki deyerinizde sizi rahatsız etmeye çalışan birileri vardır. Onlarla bir çıkmaza girmiş olabilirsiniz. Belki ikiniz de vazgeçmek için fazla inatçısınız. Şimdi konuyu daha aydınlanmış bir şekilde ele alma zamanı. Amaç, çalışma ortamınızda daha iyi bir şekilde barışı sağlamak olacaktır. Bu şekilde, ikiniz de daha rahat hissedebilirsiniz.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Güçlü kişilik sergilemelerine tanık olabilirsin. Belki aile üyelerin inatçı davranıyordur. Belki de arkadaşların bir konuda çatışma yaşamaktadır. Günün enerjisi insanları huysuz yapacak. Kendi negatif hislerinde beslenmemeye çalışmalısın. Yerine, enerjini pozitif düşüncelere ve arkadaş canlısı insanlara ayır. Günü beklenenin tersine çevirip keyifli zaman geçirmek senin elinde!Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ihtiyaç odaklı harcamalar yapabilirsiniz. Finansal konularda daha temkinli ve planlı hareket etme zamanı. Riskli yatırımlarla ilgili adımlar içinde olabilirsiniz. İş hayatında finans odaklı görüşmeler yapılabilir.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer yaşantında güzel gelişmelerin yaşanacağı bir gün… İş yerindeki çalışmalarının karşılığını alabilir, terfi haberi ile karşılaşabilirsin. Yalnız bir Terazi burcuysan, eski sevgilinin sosyal medya paylaşımları seni rahatsız edebilir. Merak duygusuna yenik düşeceğin bugünde duygularını kontrol altında tutmalısın.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde kendinize yer edinmek isteyebilirsiniz. Çalışmalarınıza estetik bir yön katmanız işinizde sizi öne geçirecektir. Bugün hukuksal konular ya da haklılık adına gelişen olaylardan şaşırtıcı gelişmeler elde edebilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizde gelişme sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Maddi konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler size farklı bakış açısı katabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi halsiz hissedebilirsiniz. Planlama yapmak ve bu planlara uymak, başarı elde etmek isteyebilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel güç gerektiren bir işe girişebilirsiniz. Bu işi daha hızlı bir şekilde tamamlayabilmek için başkalarıyla birlik olmanız da gerekebilir. Ne yapmanız gerektiğini düşünüyorsanız onu yapmalısınız. 

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karşı tarafın fikirlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Diretme huyunuz yok fakat olayları değişik açıdan objektif bir şekilde gördüğünüz için daima haklı çıkıyorsunuz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Terazi; son günlerde yaşanan sorumluluk baskısının ardından bugün özgürlüğe ihtiyaç duyabilir, yaşamdan daha fazla keyif almanı sağlayacak konularla ilgilenmek isteyebilirsin. Ancak mali durumunda yaşanan değişimler bir taraftan da canını sıkıyor ya da seni ürkütüyor olabilir. Güven duygunu sorgulayabilir; temkinli hareket etmek isteyebilirsin.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize ile birbirinize çok değer veriyorsunuz. Bugün işinize geç kalmamaya özen gösterin ve çalışmalarınızı zamanında teslim edin. Günlük rutininizden çok sıkıldınız ve eğlenceli bir şeyler yapmak istiyorsunuz.  

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda her şey mükemmel gidiyor. Sevgilinizle aranızda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz, gelecek için önemli kararlar almanız an meselesi. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıp duruyor. Belirleyeceğiniz tavrınızla bir olaya yön vereceksiniz. Çok sabırlı olmanız gereken bu olayda biraz fazla tepkili davranışınız çok zarar verici olabilir. Maddi menfaatlerinizi korumalısınız. Para konularında kandırılmamaya dikkat edin.

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>