Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beslenmene Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bir ilişkiniz yoksa, bugün biraz depresyonda hissediyor olabilirsiniz. Siz bu gece eve yalnız giderken sevdiğiniz tüm arkadaşarınızın planları olabilir! Rahatlayın! İlişkisi olan herkes çok mutlaka diye bir şey yok. Onların da sorunları var ve onlar da bazen çok yalnız ve sinirli hissediyorlar. Bekar olmanın da bazı avantajları var. Bugün bunu en iyi şekilde değerlendirin ve eğlenin!

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

İstediğin her şeye tıpkı bir köpekbalığı gibi odaklanma yeteneğin var. Tutkun devreye girdiğinde, hiçbir şey seni hedefine ulaşmaktan alıkoyamıyor. İstek gücün, gerçekten kuvvetli bir güç. Asıl zorluk, şu anda bu arzuyu doğru yöne kanalize etmek. Bugün, kovaladığın o şeyin veya kişinin gerçekten sağlıklı bir seçim mi olduğunu sorgula, çünkü bir fanteziye kapılmış gidiyor da olabilirsin.Bugün enerjiniz çok yüksek olmalı. Son zamanlarda olayları bizzat kendiniz ele almaya karar verdiniz. İlişkileriniz de bu kararınızdan faydalanıyor doğrusu. Uğraşmak durumunda kaldığınız anlaşmazlıklar büyük çoğunlukla anlayışsızlığa dayanıyor. Siz de bazen uzlaşmalısınız! Fazla talepkar olmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ihtiyaç odaklı harcamalar yapabilirsiniz. Finansal konularda daha temkinli ve planlı hareket etme zamanı. Riskli yatırımlarla ilgili adımlar içinde olabilirsiniz. İş hayatında finans odaklı görüşmeler yapılabilir.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatına devam eden bir Terazi burcuysan, akademik kariyerin için çalışmalarına tam gaz devam edeceksin. Bugün Güneş, Satürn’e 60’lık yapacak. Hukuksal konularda beklediğin haberler varsa, bugün bazı gelişmelerin haberini alabilirsin. Malum yaz ayları yaklaşıyor, beslenmene dikkat etmelisin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Sizleri zorlayan kişileri hayatınızda tutmanızın bir anlamı yoktur. Kendi emeğinizle çözemediğiniz her problemi artık tamamen kaldırıyor ve yeni bir sayfa açıyorsunuz. Kimseye gereğinden fazla değer vermeyin.

31 Mart 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinize zaman ayırmak için işlerinizi kolayca toparlamak isteyebilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni fikirler yaratabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda hâkimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Gün içinde gizli kalmış konular sizi rahatsız edebilir. Bunlarla başa çıkmak için dönüşüm gerçekleştirmek zorunda kalabilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çocuksu bir coşku ve neşe içerisinde hissedebilirsiniz. Bir süredir rutinin hayatınıza hakim olmasından ötürü mutsuz hissediyordunuz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki garip olaylardan dolayı rahatsızlık hissediyor olabilirsiniz. Hiçbir şeyin omuzlarınıza ağırlık olmasına izin vermeyin. Söylenenlerin sizi etkilemesi söz konusu bile olmamalı. Her zamanki net tavrınızı korumalısınız. 

31 Mart 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Bazı dostlarınız ilişkilerinizi renkli tutmak için, size destek veriyor.  

31 Mart 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sanat gibi yaratıcı faaliyetlere veya hobilerinize ayıracak vakit bulmanız mümkün olabilir. Bunların yanında, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza veya çocuklara da zaman ayırabilir, onlarla oldukça hoş vakit geçirebilirsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgilinizden şaşırtıcı bir mesaj alabilirsiniz. Bugünyerinizde karşınıza çıkan tüm problemleri kolay bir şekilde çözümleyeceksiniz. Hayatınızda olan bazı şeylerden hiç memnun değilsiniz.

31 Mart 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi devam ettirmek isabetli bir şey olmasına rağmen, önünüzde birçok engel görünüyor. Amaçlarınızı ve isteklerinizi belirleyip, onlara doğru kararlı adımlarla yürümelisiniz. Mesleki faaliyetlerde ne kadar cesur davranır, açıksözlü ve dürüst olursanız başarı o kadar büyük olur! Şansın da yardımı kendiliğinden gelecek. Maddi konularla ilgili hata olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Kilo vermeye çalışıyorsanız, aldığınızdan daha çok kalori yakmalısınız

31 Mart 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 09"
Ay
Kova
25° 56' 27"
Merkür
Koç
17° 54' 03"
Venüs
Boğa
03° 43' 15"
Mars
Koç
01° 25' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 24"
Satürn
Balık
16° 46' 03"
Uranüs
Boğa
22° 28' 25"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 58"
Lilith
Başak
23° 34' 58"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>