Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şüphelerini Kontrol Altında Tutmalısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 70%

Muhtemelen "tevafuk" diye bir şey duymuşsundur. Bu,kendinizi doğru zamanda doğru yere koymak anlamına gelen manevi bir tesadüf sanatıdır. Bugün size profesyonel olarak yardımcı olması için yeni biriyle bağlantı kurmaya çalışıyorsanız, böyle bir şansınız olabilir. Veya heyecan verici, yeni ve romantik bir fırsat arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin verin, özel bir şeyler olmaya başlayacağını göreceksiniz.

Bugün tüm enerjinizi insan psikolojisi alanına adayın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ideal bir gün. Müşterileriniz ya da yardıma ihtiyaç duyan çalışma arkadaşlarınız üzerindeki çabalarınıza odaklanın. Orijinalliğinize inanıyorsanız, kabul ettirmek girişimleriniz sonuç verecektir. Aslında, sizi keşfedilmemiş ve heyecan verici bir alana yönlendirecek, enerjik bir adamla tanışabilirsiniz.

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Dans etmek istiyor gibisin. Hareket ve egzersiz ihtiyacın baş göstermiş olabilir. Spor yapmak da istiyor olabilir. Belki de arkadaşlarınla birlikte bir baloya katılmalısın. Belki de bir dövüş sanatına başlamak istediğin bir şey olabilir. Ruh, his ve hareketi birleştirmek istiyorsun. Kendini bunı gerçekleştirebileceğin bir alana ver.Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınızdaki kişilerden açık konuşmalar görebilir, sürpriz tavırlarla ve sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Anlık gerilimlerle ilişkiler kısa süreli gerilebilir fakat sonrasında hızlıca toparlanacaktır.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Şüphelerini kontrol altından tutmakta zorlanıyorsun. Bugün daha çok güvendiğin insanlar ile bir araya gelmeyi tercih edebilirsin. Yakın bir arkadaşının çelişkili tavırları aklını karıştırabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan karşı tarafın yoğun ilgisi seni bunaltabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli tutmayı beceremediğiniz konular başınızaaçabilir. Dürüstlüğünüz önemli fakat sizlere sırlarını açan kişilerin güvenini kırmamalısınız. İlişkilerinizde önemli denge değişimleri söz konusu olabilir. Bir konuda sabrınız taşarken bir konuda beklemediğiniz bir mucize gerçekleşiyor.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde oldukça aktif ve girişimci olabilirsiniz. Ancak tepki yaratan durumlara karşı da daha sakin ve soğukkanlı olmaya gayret etmelisiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılara politik bir tutum sergilerseniz problemleriniz etrafınızdan hızlıca dağılacaktır. Aşk hayatınızda verimli bir dönemdesiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın kontrolünü ele almak neden sizi bu kadar zorluyor diye düşünüyor olabilirsiniz. Aslında bunda abartılacak bir şey yok, ne yapmak istediğinizi bilmeniz yeterli. Unutmayın ki gideceği yönü bilmeyen yelkenliye hiçbir rüzgar yardımcı olamaz!

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi açınızdan bazı hesaplar yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere tanık olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkileyebiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çok zevkli ve tutkulu bir gün geçireceksiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile durmadan ilerlemeye devam edin. Moralinizi bozmayın, çünkü hayat her zaman kolay olmayabilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni aşklar ve ilişkiler için kendinize izin verin, ya da hoşlandığınız kişiye duygularınızı anlatın. Belki de duygularınızın karşılığı vardır. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verir. Mesleğinizle ilgili sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece başarılı bir kimliğinizi var. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 52" R
Ay
Başak
07° 28' 28"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Koç
17° 21' 17"
Mars
Balık
21° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 00"
Satürn
Balık
15° 32' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 18"
Lilith
Başak
22° 06' 36"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>