Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duyguların Yoğunlaşabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

Bugün geveze bir şekilde sohbet etmek istemiyorsunuz, ki bugün tam aksi bir gün olacak! Konsantrasyonunuz bugün tamamen işinize odaklı olacaktır. Her an, her görevi nasıl ve neden yaptığınızı tam olarak bileceksiniz. Bu akşam, bütün bu kendi kendinizi kontrol etme işinden çok yorulacaksınız, ama kendinden oldukça memnun kalacaksınız. Aferin!

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Biraz sıkıcı bir gün. Bitmek bilmeyen okul derslerinde uyuyakaldığın anları hatırlıyor musun? Dışarıda gün ışığında oyun oynamak da ne kadar güzel olurdu. Bugün böyle hissedebilirsin. Doğrusu, yapmak istediğin şeylerin hiçbirini yapmıyor gibisin. Yetişkin olmanın avantajı da başında bir öğretmen olmaması. Öyleyse bütün öğleden sonrayı kendine ayır ve sinemaya git.Bugün sosyal olarak yoğun bir gününüz olduğunu göstermelisiniz. Hakkında çok güçlü hissettiğiniz bir konu hakkında tartışmak için bir arkadaşınızla ya da bir grup insanla bir araya gelebilirsiniz. Bu durum gelecek için planladığınız şeyleri yapmak konusunda size motivasyon sağlayacağı gibi, sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir. Yabancı ülkeden gelen ya da heyecan verici bir yerde yaşayan birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri, evinizle ilgili düzenleme ve tadilatlar, ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklar ön planda olabilir. Zorunlu görevlerle ilgilenmeniz gerekebilir, mecburiyetler karşınıza gelebilir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.03’den 15.03’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Duygusal olarak inişler ve çıkışlar yaşadığın bir günde olabilirsin. Çok yakın olmadığı arkadaşların bu durumu ön yargılı yorumlayabilirler. Aile bireylerinin sana destek olması psikolojini rahatlatıyor. Ertelediğin estetik konusu yeniden gündemine gelecek.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel değişime gitmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha özgür ve umut dolu hissediyorsunuz. Artık size hizmet etmeyen ne varsa hayatınızdan çıkartıyorsunuz. Yeni bir başlangıcın ve yeni bir zaferin çok yakınındasınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için büyük bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı ruhunuzun etkisini hissettirmesi girişimlerinizde yardımcı olacak. İkili ilişkilerinizde sert tutum sergilemek yerine dinlemeye özen göstermelisiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

5 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmayı dört gözle bekliyorsunuz. Zekanız, sezgilerinizle uyum içinde çalışıyor. Zihniniz olduğundan daha net ve odaklanmış durumda ve ufkunuzu genişletmeyi ve kendiniz için yeni kariyer fırsatları yaratmayı düşünüyorsunuz. 

5 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde  değerlendiriyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve partneriniz ile birbirinizi çok seviyorsunuz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Aklınızdaki bazı soruların cevaplarını bulacaksınız.

5 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin yaşam kaynağınız. Kesinleşmemiş konular kafanızı kurcalarken, geleceğe ilişkin umutlarınız gittikçe yoğunlaşıyor. Yalnız ilişkinizin ciddiyetini yavaş yavaş aile büyüklerine de anlatmaya başlamalısınız. Kariyerinizi doğrudan etkileyecek bir toplantıda bulunmanız mümkün. Soğukkanlı olmanız ve kontrolü elden bırakmamanız gerekiyor. Maddi konularda kendinizi çıkmazda hissedebilir ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün stresten uzak durmaya çalışın

5 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 02" R
Ay
Yay
05° 22' 59"
Merkür
Koç
16° 01' 08"
Venüs
Koç
26° 19' 09"
Mars
Balık
26° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 25"
Satürn
Balık
16° 13' 59"
Uranüs
Boğa
22° 07' 53"
Neptün
Balık
28° 47' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 34"
Lilith
Başak
22° 54' 59"
True Node
Koç
15° 32' 05"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>