Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günlük Planlarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 100%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Bugün anlamsız tartışmalara katılmamaya çalışmalısınız. Yorgun veya rahatsız hissedebilirsiniz. Bunların acısını sevgilinizden çıkarmayın! Bu negatif enerjiyi farklı bir şekilde serbest bırakmaya çalışın. İşten sonra biraz egzersiz yapmak için kendinize zaman ayırın. Spor salonuna doğru bir gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Ya da uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarsanız iyi hissedebilirsiniz. Eve geldiğinizde kafanız daha net olacak.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Yoğun bir gün olabilir. Aile üyeleri, bir o kadar da arkadaşları, biraz asabileşebilir. Bu yüzden karşılarına çok da fazla çıkma. Kaygılanma, bu asabiliğin senle bir ilgisi yok. Günün göksel enerjisi buna davetiye çıkarıyor. İlk fırsatta evinin özel bir köşesine çekil ve kapını kapat! Eğer küçük bir meseleden dolayı biri kavga çıkarırsa, gerilimin yükselmesine izin verme. Yarın hava temizlenecek ve olumlu enerji geri gelecek.Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün koşullara göre hareket edip, akışla uyumlu olmaya özen gösterdiğinizde oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Elinizdekilerin kıymetini göz ardı edip beklenti ve isteklerinizde takılı kaldığınızda keyifsiz ve isteksiz olabilirsiniz. Değer görme isteği artıyor.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı iletişiminin yoğun olacağı bir gündesin. Yeni arkadaşlıklar kuracağın bir gün olabilir. Kendine vakit ayırmak için belli başlı bir rutin programı yapabilirsin. Sporuna ve diyetine daha fazla önem veriyorsun.  Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal davranışlarınız maddi birikiminizi eritiyor olabilir. Kendinize bir sınır belirleyerek ölçüyü elden bırakmamalısınız. Hayatınızda önemli bir kararın eşiğindeyseniz kendinize göre en doğru olanı seçmelisiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam daha farklı konular dikkatinizi çekebilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal yaşamınızı ilgilendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. steklerinizi daha belirgin dile getirmeniz gerekebilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler ve durumlar zorlaştığında, muhtemelen "panik moduna" girecek ve aceleci kararlar almaya başlayacaksınız. Dikkatli olun çünkü bu tür umursamaz hareketler sizi sadece daha çetin zorluklara sürükler. Harekete geçmeden önce başkalarına danışın.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünecek ve düşünceleriniz karşı tarafa aktarırken olumlu fikirler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Konulara yaklaşımınız, pratik ve tedbirli olmayı seviyorsunuz. Özellikle, bugün oldukça  başarılısınız. 

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi çok umutlu hissedeceksiniz. İş yerinizde fikirlerinizi net bir şekilde arkadaşlarınıza ve patronunuza açıklamaktan çekinmeyin. Bugün çevrenizdeki insanlara neşe saçacaksınız.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınız kararlı bir biçimde sürüyor. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 55" R
Ay
Başak
05° 40' 11"
Merkür
Koç
17° 41' 47"
Venüs
Koç
17° 09' 59"
Mars
Balık
21° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 54"
Satürn
Balık
15° 31' 21"
Uranüs
Boğa
21° 43' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 46"
Lilith
Başak
22° 05' 35"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>