Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kırgınlığı Bitirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Bugünün gezegen açıları, kişiliğinizi doğrulamanız hakkında size cesaret veriyor. Diğer bir deyişle, özgüvenle hareket edin ve liderlik yeteneklerinize inanın. Yeni bölgelere giriş yapmak her zaman bir miktar korkuya sebep olur, fakat korkunuzla çalışmayı deneyin. Korku, enerjinizi tüketmek yerine onu besleyebilir. Geçmişteki güvensizliklere br sünger çekmeniz gerekirken kendinizi ön plana atmanız gerekecek.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Bugün ruhunun yin ve yang kısımlarıyla alakalı olarak hassas bir denge söz konusu. Muhtemelen bir yanın daha fazlasını isterken, öbür yanın enerjinini büyük kısmını başkalarına yansıtman konusunda seni dürtüyor. Kendini her şeyi içine çekebilecek bir prizma gibi düşün, senle uyuşmayan şeyleri filtreden geçirip dışarı atıyor ve böylece bu attıkları parlak bir gökkuşağına dönüşüyor.Genellikle rasyonel bir kişi olduğunuz halde, bugün yüksek olasılıkla içinize yönelmeyi, kendi psişik yeteneklerinizi denemeyi ya da spiritüel kavramları incelemeyi isteyeceksiniz. Ayrıca sanatla da normalde olduğunuzdan daha ilgili olabilir; özellikle de başka kültürlerden gelenlerle ilgilenebilirsiniz. Bugün her zaman olduğunuzdan çok daha düşünceli olacaksınız. Düşüncelerinizi not almak aydınlatıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle beraber dinlenmeye ve rahatlamaya biraz fazladan zaman ayırmak için ideal bir gün. Uzun ya da kısa vadeli herhangi bir işe başlamanın imkansız göründüğü günlerden biri olabilir. Bütün günü içinizden o anda ne geliyorsa onu yaparak geçirirseniz her şey yolunda gidecektir. Ancak özellikle görülmesi gereken işler varsa en iyisi yavaş ve temkinli ilerlemek. Performansınızın her zaman en üst düzeyde olamayacağını kabul edin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerden, dostlar ve partnerden yana şaşırtıcı tavırlar ve sürprizler görebilirsiniz. Duygusal beklentileriniz gün içinde artabilir. Sevme ve sevilme arzusu yükselecek. İlgi ve sevginizi yansıtarak aynısını görebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay ateş burcunda hareket ediyor. Spontane gelişen olaylara uyum sağlamak konusunda yeteneğini fark edebilirsin. Arkadaş grubunda yaşanan küslükleri atlatmak için onları bir araya getirebilirsin. Evliliğinde geçirdiğin kötü günlerin ardından barışmam dediğin eşinle arandaki bütün sorunlar geride kalacak.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile vakit geçirmek istediğiniz bir gün olabilir. Sohbet esnasında geçmişin tekrar gündeme taşınmak istemesi sizleri rahatsız edebilir. Bu konudaki tavrınızı net ortaya koymalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular, kimi zaman muhalefet yaratabilecek durumlar karşısında daha dengeli kalmaya bakmalısınız. Dışsal koşullar sizi çok etkiliyor.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda başkaları ile iletişim kurarken mümkün olduğunca güler yüzlü ve olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Başarı kaçınılmaz olacak.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürüstlüğünüz, uzun vadeli hedeflere başlama, bunlar konusunda doğru çalışma veya başladığınız işleri tamamlama konusunda da faydalı olabilir. Ancak bu dürüstlüğünüzün hatalarınızı açığa çıkarmasına izin vermemelisiniz. Her daim kendinizi korumanız gerekiyor.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk sizin için iyi bir dostluktur. Sevdiğiniz kişi ile önce paylaşma duygusunu yaşamak istersiniz. Sıcakkanlı yapınız yüzünden de, çevrenizde insanlar hiç eksik olmaz. Bugün hatırlamanız gereken randevularınızı ertelemeyin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulamadıysanız bile umudunuzu kaybetmeyin. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında alacaksınız. Negatif enerjilerden kurtulun ve neşelenmeye çalışın.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Aşkın ilk günlerindeki heyecanını yaşamaya bakın. İş açısından oldukça aktif ama riskli bir dönem. Çeşitli engeller ve belirsizliklerden dolayı dikkatinizi sabırla elinizdeki işleri bitirmeye yöneltmelisiniz. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın.

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 44" R
Ay
Balık
14° 32' 12"
Merkür
Koç
18° 39' 01"
Venüs
Boğa
05° 19' 14"
Mars
Koç
02° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 38"
Satürn
Balık
16° 52' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 54"
Neptün
Balık
29° 00' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 18"
Lilith
Başak
23° 43' 36"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>