Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keyifli Anlar Yaşanabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Sıcak kalpli bir insansınız ve bugün başkalarıyla olan arkadaşlıklarınız kesinlikle aklınızda olacak. Yeteneklerine hayran olduğunuz meslektaşlarınızla özel bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Ya da bir süredir görmediğiniz bazı eski arkadaşlarınızla takılabilir ve onlarla öğle veya akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bugün başkalarının size getirdiği pozitif enerjiye dikkat edin. Bazen başkaları üzerinde ne kadar olumlu bir etkiye sahip olduğunuzu fark etmiyorsunuz.

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Bazı ilişkilerini değiştirmek istiyorsun. Dönüşüm isteyen bazı eski durumlara tıkılıp kalmış olabilirsin. Eğer biraz dominantsan, biraz geri adım atmanın zamanı gelmiş olabilir. Belki de evdeki diğer bireylerin artık kontrolü eline alma sırası gelmiştir. Ya da başkalarının sorumluluk almasını ifade etmek konusunda şimdiye dek pasif davrandıysan, şimdi onlara gerekeni söylemenin zamanı gelmiştir!Sık sık gündüzdüşlerinizle savaşıyorsunuz. Bazen sizin için keyifli bir kaçış oluyorlar bazen de başarısız bir yaşamın, gerçekleştirilememiş hedeflerin kabusları gibi görünüyorlar. Bugün, gerçek kimliğinize yeni bir açıdan bakmanızı sağlayacak enerjileri barındırıyor. Evren sizi bu hayatta gerçekten yapmanız gereken şeylerle buluşturmak için elinden geleni yapıyor. Şu an yaptığınız şeyler gerçekte yapmanız gerekenler değil. Değişim vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle rasyonel bir kişi olduğunuz halde, bugün yüksek olasılıkla içinize yönelmeyi, kendi psişik yeteneklerinizi denemeyi ya da spiritüel kavramları incelemeyi isteyeceksiniz. Ayrıca sanatla da normalde olduğunuzdan daha ilgili olabilir; özellikle de başka kültürlerden gelenlerle ilgilenebilirsiniz. Bugün her zaman olduğunuzdan çok daha düşünceli olacaksınız. Düşüncelerinizi not almak aydınlatıcı olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde kısa ve uzun vadeli planlar gündeme gelebilir. Seyahatler, tatiller, organizasyonlar üzerine planlamalarınız olabilir. Açık konuşmalar, net tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Çalışma temponu düşürüyorsun. Tatil günün tadını çıkarmak isteyebilirsin. Senden uzakta yaşayan bazı sevdiklerin ile görüntülü konuşmak istiyorsun. Onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirebilir.  Akşam saatlerinde beklemediğin birisinden gelen telefon, seni şaşırtabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve uyumlu iletişiminiz bugün biraz agresif olabilir. Taviz verdiğiniz konular yüzünden üzerinize gelmeleri sabrınızı oldukça zorlayabilir. Gerektiği yerde gereken cevabı vermeniz sınırların belirlenmesinde doğru yol olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da sevgilinizle daha çok ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı eleştirilere de açık olmalısınız. Bitişler dikkat çekiyor.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda başkaları ile iletişim kurarken mümkün olduğunca güler yüzlü ve olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Başarı kaçınılmaz olacak.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kelimenin tam anlamıyla sizi gerçekten keyifli bulan ve sizi güldürecek kadar sorumluluklarınızı unutturan biriyle tanıştığınızı fark edebilirsiniz. Bu kişi hayatınızda uzun süre kalacak ve birlikte bir ilişkiye başlama olasılığınız çok yüksek olacak.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle bugün, aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Sakin tavırlarınızın altında yüksek bir enerji gizli.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize ilk günkü gibi büyük bir aşkla bakıyorsunuz. Sonunda finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Bugünü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz doğru yönde gidiyor görünmesine rağmen önünüzde aşılması gereken daha çok engel var. Düşüncelerinizi açık ve dürüst olarak dile getirin. Aynı zamanda sevgilinizin buna karşı vereceği tepkiye de hazır olun. Engeller çoksa ve aşılamayacak gibi görünüyorsa ilişkiye son vermenin daha mantıklı bir çözüm olacağını da unutmayın. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 40" R
Ay
Balık
18° 15' 28"
Merkür
Koç
18° 48' 42"
Venüs
Boğa
05° 38' 14"
Mars
Koç
02° 37' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 53' 58"
Uranüs
Boğa
22° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 10"
Lilith
Başak
23° 45' 19"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>