Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sağlıklı Olmayı Önemsiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 80%

Sıcak kalpli bir insansınız ve bugün başkalarıyla olan arkadaşlıklarınız kesinlikle aklınızda olacak. Yeteneklerine hayran olduğunuz meslektaşlarınızla özel bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Ya da bir süredir görmediğiniz bazı eski arkadaşlarınızla takılabilir ve onlarla öğle veya akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bugün başkalarının size getirdiği pozitif enerjiye dikkat edin. Bazen başkaları üzerinde ne kadar olumlu bir etkiye sahip olduğunuzu fark etmiyorsunuz.

Bugün size karşı çıkan güçlü bir karşı güç var. Başkalarının kararlı tutumunun, başarmaya çalıştığınız şeylerden sizi geri bıraktığını görebilirsiniz. Bozuk paranın diğer tarafını da görmeye çalışın. Büyük bir perspektif kazanabilir ve günün olayları sayesinde sağlıklı bir denge sağlayabilirsiniz. Birisi sizinle aynı fikirde olmasa bile, bakış açınızdan ödün vermeyin.

Bir işi veya grubu ilgilendiren çok fazla sorumluluk yükü - bazıları ailesel olabilir - bugün kafanızda çok yer etmiş durumda. Kendinizi koca dünyayı omuzlarında taşıyan Atlas gibi hissedebilirsiniz. Yorgunsunuz ve belki de sözlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Doğuştan gelen nezaketiniz yüzünden, gereğinden fazla sözler veriyorsunuz. Vermiş olduklarınızı yerine getirin fakat yenileri için iki kez düşünmeden karar vermeyin. Nihayetinde, siz de çok önemlisiniz, biraz da kendinizi düşünün.

Bazı ilişkilerini değiştirmek istiyorsun. Dönüşüm isteyen bazı eski durumlara tıkılıp kalmış olabilirsin. Eğer biraz dominantsan, biraz geri adım atmanın zamanı gelmiş olabilir. Belki de evdeki diğer bireylerin artık kontrolü eline alma sırası gelmiştir. Ya da başkalarının sorumluluk almasını ifade etmek konusunda şimdiye dek pasif davrandıysan, şimdi onlara gerekeni söylemenin zamanı gelmiştir!Sık sık gündüzdüşlerinizle savaşıyorsunuz. Bazen sizin için keyifli bir kaçış oluyorlar bazen de başarısız bir yaşamın, gerçekleştirilememiş hedeflerin kabusları gibi görünüyorlar. Bugün, gerçek kimliğinize yeni bir açıdan bakmanızı sağlayacak enerjileri barındırıyor. Evren sizi bu hayatta gerçekten yapmanız gereken şeylerle buluşturmak için elinden geleni yapıyor. Şu an yaptığınız şeyler gerçekte yapmanız gerekenler değil. Değişim vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda biraz fazla ciddi bir havadaydınız, bu yüzden rahatlamaya ihtiyacınız var. Bugün çevrenizdeki diğer insanlar sizi bir doğum günü ya da nişan partisine hazırlık yapacak kişiler arasına seçebilir. İlk başta emri vaki yapıldığını düşünebilirsiniz, ancak bu düşünceyi kafanızdan atabilirseniz, eğlenceli ve farklı bir şeyler planlamak istediğinizi fark edeceksiniz. Yaratıcı zekanızı kullanarak etkinlik için bir fikir bulun ve işe koyulun.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde kısa ve uzun vadeli planlar gündeme gelebilir. Seyahatler, tatiller, organizasyonlar üzerine planlamalarınız olabilir. Açık konuşmalar, net tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah erken saatlerde uyanarak güne erken başlamak istiyorsun. Rutin yürüyüşünü aksatmıyorsun. Formu yakalamak sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Akşam saatlerinde aile içerisinde, sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir. Paylaşımlarında daha dikkatli olmalısın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile yaşadığınız sorunlarınızı çözmek için adım atmak isteyebilirsiniz. Yeniden eski günlere dönmek için elinizden geleni yapacaksınız. Artık pişmanlık duyduğunuz konularda telafiye gitmeyi seçebilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi isteklerinize karşılık bulamamış hissetseniz de gün ortasında alacağınız haberler içinizi ferahlatabilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz ile görüşme ve toplantılarınızda iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında sakin ortamlarda bulunmak, evde zaman geçirmek ve pozitif insanlarla görüşmek faydalı olacaktır.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tüm çabalarınızın karşılığını bulabilirsiniz. Hızlı düşünmeniz ve zekice gözlem yeteneğiniz sayesinde bunu başarıyorsunuz. Sonunda spot ışığında olduğunuzda övgüler karşısında kızarırsanız şaşırmayın. Bu muhtemelen özgüveninize büyük bir destek verecek ve kariyerinizi ilerletmek için başka yollar düşünmenize neden olacaktır.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel yaşantınıza olumlu katkısı olacak hiçbir fırsatı kaçırmadığınız kesin. Bugün, eğlenceli ortamlarda bulunacak ve yeni aşkların zeminini oluşturacaksınız. Önemli bir gün içinde olmanız size farklı işler yaptıracak.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile ciddi bir konuşma gerçekleştireceksiniz ve aşk hayatınız ile ilgili önemli kararlar alacaksınız. Bugün eğitiminize yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi yalnız hissederseniz, aile bireylerinizden destek alın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilgisizliğinden yakınmak yerine bunun nedenini bulmalısınız. Bu aralar arkadaşlarınızla ve ailenizle tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Size yapılanteklifiyle ilgili düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri ve projeleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak vermelisiniz. Yeni bir maddi yatırıma girişmek için bir süre daha beklemeniz doğru olacak. Sürekli değişen havalara dikkat edin

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>