Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fırsatlara Farklı Yaklaşıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizin aklında parasal konular olabilir ve sizden tavsiye isteyebilirler. Yaratıcı bir proje, başlangıçta düşündüğünüzden daha fazla para, zaman ya da başka kaynak harcamaları gerektirebilir ve buna devam edip edemeyeceğiniz konusunda kararsız kalabilirsiniz. Hızlı veya ucuz yollarla bir şeyler yapmanız gerekebilir, ancak bunu planlandığınız gibi tamamlayabileceksiniz.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Hırslı bir şekilde hedeflerine yönelik hareket etme konusunda birileri veya bir şeyler seni engelliyormuş gibi hissediyorsun. İlk başta bileğine bağlı bu zincirlerden dolayı içerleyebilirsin ama daha yakından baktığında, bunların aslında sana yardım ettiğini fark edeceksin. Şimdilik bunlar seni iyiliğin için yavaşlatan zincirler. Harekete geçmeden önce daha fazla düşünmelisin.Çizim yapıyor musun? Geçtiğimiz aydan beri, belki de daha öncesi, yaratıcı yetilerin üzerine düşünüp duruyorsun. Çizim, fotoğraf, yazı gibi yeteneklerine sırt çevirme gibi bir alışkanlığın var; fakat bu alışkanlığın yeteneklerin olduğu gerçeğini değiştirmez. İnsanlar senden çok şey bekliyor olacak! Tek yapman gereken bir fırça ya da kalem çıkarıp işe koyulmak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başka insanlarla iletişim konuları sözsel yerine daha zihinsel bir boyutta olacak. Telefon çaldığında, sen çoktan telefonun diğer ucunda kim olduğunu bileceksin. Ayrıca diğer kişilerin düşüncelerini telepatik olarak okuyabileceksin. Senin gibi benzer tecrübeler yaşayan kişilerin baka insanlara karşı anlayışlarının artacağına dair şeyler söyleyen kitaplar ve makaleler var. Bununla savaşma, akışına bırak.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzun yıldızı Venüs burç değiştiriyor, daha akışta olabileceğiniz bir dönem vaat ediyor. Bu geçiş, sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor. Doktorlarınız, terapi, bakım, sağlık uzmanları hayatınızı kolaylaştıracak, güzelleştirecek imkanlar sunabilir. Günlük yaşamınız ve çalışma ortamınızda yapacağınız düzenlemeler sizi çok daha rahat hissettirebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için her zamankinden daha önemli bir gün olabilir. Terfi alabilir, işini değiştirebilir veya farklı bir alandateklifi alabilirsin. İlişkinde ekstra bir önem göstermen gerekebilir. Bugün karşındaki insanlara daha hassas davranmanı öneririm. Kayıtsız tavırlar günün sonunda pişman edebilir. İlişkisinden yeni ayrılmış bir Terazi burcuysan, seninle ilgilenen kişilere daha fazla fırsat verebilirsin. Hayat sürprizlerle dolu?

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizler için sosyalleşmek, seyahat etmek ve de özellikle görmediğiniz yeni yerlere gitmek için güzel bir gün. Eğer bunlardan herhangi birini yapamıyorsanız kendinizi keşfetmeyi seçebilirsiniz.Content Video - Teraziler için farkındalık haftası!

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Aşırı duygu dengesizlikleri yaşamadan, akışta kalmaya özen gösterin. Etrafınızdaki insanlardan yüksek beklenti içinde olabileceğiniz zamanlar var. Bugün kabullenme içine girebilirsiniz, iç sesinizi dinlemekte fayda var.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların da enerjinizi çekeceği psişik hassasiyete sahip olduğunuz bir gün olabilir. Bugününüz evde vakit geçirmeye son derece uygun.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık konusunda dikkatli olmakta fayda var. Ayrıcaortamı ve ortak finansal koşullarda sürpriz durumlar oluşabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fazla yakından tanımadığınız biriyle yaptığınız bir konuşma canınızı sıkabilir. Bu kişinin negatif tavrının tüm gününüzü rezil etmesine izin vermeyin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcunda seyahat edeceği bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz. Sosyal hayattan uzaklaşıp inzivaya çekilmek için uygun bir gün.Ay ve Mars karesinin etkisiyle yakın çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişileri doğru anladığınızdan emin olmalısınız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaşlarınız, aileniz ve sevdiğiniz insan ile olan ilişkilerinizde cömert olabilirsiniz. Bunun karşılığını olumsuz tutumlar ile alırsanız ters tepkiler gösterebilirsiniz. Sosyal ortamlarda rahatlamaya çalışın. Şu sıralar yediklerinize dikkat edin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni ayın enerjisinin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Yeni bir eve çıkmak, yeni bir aile kurmak, toprakla ilgili işlerle ilgilenmek konusunda evrenin sizi arkanızdan ittirdiğini fark edebilirsiniz. Terazilerin hayatında büyük değişiklikler oluyor, olacak. Rüzgârı arkanıza almanız, değişime ayak uydurmanız faydanıza olacaktır.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; aile büyüklerinle ilgili sorumluluklarının üzerinde titizlikle durabilir, düzenlenmesi ve periyodik bir sistem haline gelmesi için zihnini yorabilirsin. Akşam saatlerinde burcuna geçen Ay; kişisel isteklerini yerine getirmen gerektiğini ve dış görünüşüne verdiğin değeri hatırlatırken; kendini ihmal ettiğini fark ettirebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 30" R
Ay
Aslan
16° 25' 33" R
Merkür
Koç
28° 51' 03"
Venüs
Boğa
18° 49' 45"
Mars
Koç
10° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 37"
Satürn
Balık
17° 43' 50"
Uranüs
Boğa
23° 11' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 37"
Lilith
Başak
24° 56' 37"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>