Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk hakkında sürprizlere açık olmak senin için iyi olacak. Hayatını değiştirecek bir fırsatın aniden önünde belirmesi seni çok mutlu edecek. Bu insanla daha çok zaman geçirmek için bahane yaratmaya çalıştığını fark edebilirsin.

İş yaşamınızda bir problem yok. Çünkü çok yeteneklisiniz. Geçimsizliğiniz bile sizi yerinizden kıpırdatamaz, yeriniz sağlam. Yalnız geçen günlerde çevirdiğiniz bir teklif sizin hayatınızın şansıydı. Yine takıntılarınızla sağlamcı davrandınız ; daha doğrusu davrandığınızı sandınız.

Sürpriz masrafları halletmeye çalışmak seni yorabilir. Yapılması gerekeni yapmaktan kaçınmamalısın. Sorunlarını ertelemek yerine çözmeye çalışmakile ilgili daha çok zaman ayırmanı sağlayacak. Harcamalarında daha dikkatli olmalısın.

Alışkanlıkların hakkında önlem almaya çalışmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Alacağın bu önlemler daha sağlıklı bir yaşam tarzı için kritik öneme sahip olacak. Gün içinde daha hareketli olmak için istekli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerine giden yolda daha idealist davranman gerekebilir. Doğru olduğunu düşündüğün şeylerden vazgeçmemek kararlı duruşunu güçlendirecek. Ailenin desteğini almak sana büyük fayda sağlayacak.

16 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Güneş size sonsuz cesaret ve güven bahşeder, ancak bu özellikler tek başına arzu ettiğiniz başarıyı getirmek için yeterli olmayacaktır. Ayrıca en azından uzun vadeli bir plana ve büyük miktarda sağduyuya ihtiyacınız olacak.

16 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

“Bugün de benim olsun!” diye düşünürken çat kapı misafirlerin gelebilir. Aile büyüklerinden beklemediğin bir telefon gelmesi de gündemini ciddi oranda değiştirebilir. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, eğiti ve öğretici etkinliklerin peşine düşebilirsin. Son zamanlarda artan yoğunluk, uyku problemi yaşamana neden olabilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, yaşam alanlarınızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Hayati bir karar almak üzereyseniz ilişkilerinizden ve hayatınızdaki insanlardan emin olarak karar almalısınız. Görmezden gelinen her şeyin ortaya çıkışı süreci daha hızlı hale getirebilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni fikirleriniz öne çıkmakta. Hedeflerinize daha pozitif bakabileceğiniz, kendinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer veilişkilerinde oldukça mutlu olacağınız bir gündesiniz. Kendi kararlarınızın sonuçlarını yaşadığınız için oldukça keyifleneceksiniz...

16 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evet, şimdi sıra sizde. Bir şey için beklemiş durmuşsunuz ve ona erişme zamanı bir türlü gelmemiş olabilir. Yolunuzu tıkayan zihinsel ya da fiziksel büyük bir engel olabilir. Artık beklemeyin, çünkü vakit geldi. Sahneye çıkıp tiradınızı atın. Artık hiçbir bahane kalmadı, o yüzden pes etmeyin. Olaya ne kadar dahil olursanız o kadar büyük bir ödül elde edeceksiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi etkilemek istediğiniz insanlarda güçlü bir izlenim bırakabilirsiniz! Yeni bir görünüş veya tavırla bile, diğerleri muhtemelen sizdeki değişikliği fark edeceklerdir. Sizde daha içsel ve kişisel benliğinize önem gösteriyorsunuz ancak bunu yaparken sahne ışıkları altında olmamayı tercih etmeniz de oldukça anlaşılır. Size iyi niyetle yaklaşan insanları kırmadığınız sürece her şeyde özgürsünüz.

16 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda farklı yaklaşımlarınız var.

16 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugünve aile hayatınız ön plana çıkabilir. Partner ya da ortağınızla ilgili bazı durumları abartabilirsiniz. Ayrıca kendinizi ifade ederken fazla adalet takıntısı yapabilirsiniz bu da sorunlara neden olabilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda meydana gelen olaylar ilişkinizde istediğiniz yönde olmayabilir. Partnerinizle ilgili fikirlerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde karar vermekten kaçının. Suların biraz durulmasını beklemelisiniz. İşinizle ilgili acele kararlardan uzak durmanız gereken bir dönem. Kaybettiğinizi düşündüğünüz şanslar, imkanlar, başka biçimlerde yeniden karşınıza çıkabilir. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.

16 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 34' 36"
Ay
Akrep
17° 06' 05"
Merkür
Koç
26° 10' 27"
Venüs
Balık
20° 52' 31"
Mars
Balık
04° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 10"
Satürn
Balık
13° 14' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 03"
Neptün
Balık
27° 47' 12"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 32"
Lilith
Başak
19° 43' 51"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>