Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Azmin Dikkat Çekiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konusunda şanslı olacaksın bugün. Karşına çıkacak fırsatları iyice tartıp düşünmek senin yararına olabilir. Her şeyi baştan kestirip atmamakta fayda var. Sonrasında alacağın kararlarda sevinen taraf sen olabilirsin.

Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz. Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekilebiliyor.

İş konusunda aldığın kararlar büyük farklılıklar yaratabilir bugün. Bu fırsatı değerlendirip sorumluluk alarak içinde bulunduğun işlerin gidişatında pay sahibi olabilirsin. Başarı seninle olacak!

Bugün üzüntü ve depresyon senden çok uzak olabilir. Fiziksel olarak enerjik olduğunu bilmek seni çok iyi hissettirecek hatta. Spor konusunda yeni kararlar alıp sonuna kadar peşinden gidebilir, kendini kuvvetlendirebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üretkenlik ile dolu bir gün olabilir. Yaratıcılık, hayal gücü, özgünlük konularında çok heyecanlanman gayet mümkün hatta. Bu fırsatla yeteneklerine güvenerek hayallerine ulaşmak senin için daha kolaylaşabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, Ay Jüpiter ile bağlantı kurarak Yay burcuna doğru ilerlerken bu sabah aşk hayatına ilişkin konular gündeminizde olacak. Bu kozmik iklim özgüveninizi arttıracak ve çekiciliğinizi etkili kılacak. İkna kabiliyetinizin ve iletişim becerilerinizin yükseldiğini göreceksiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular eşliğinde yeni haftaya başlayacaksın. Neden mi dersen; bugün su burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Uyku problemlerin gün içerisinde artış gösterebilir. Sürekli kafein tüketmek yerine, bitki çaylarına yöneleceksin. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, azimli tarafınla yöneticilerinin dikkatini çekeceksin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızı önemli bir konuda uyarmanız gerekiyor. Farkında olduğunuz küçük ayrıntı büyük bir sonuca etki edebilir. Ama uyarıları yaparken çokta abartmamalı ve insanların kararlarını etkilemek için baskı kurmamalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılabilir ve gereksiz küskünlükler yaşayabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanızı gerektirecek koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran bazı işlerde bitişler yaşamanız mümkün. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Öğlen saatlerinde sevdiklerinizle derin paylaşımlarda buluşmak isteyebilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın zorlayıcı ve karanlık yüzlerini de keşfedebilirsiniz ancak kendinizi bütünsel olarak kabul etmek ve olgunlaşmak için şart.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen dışarıdan oldukça iyi görünüyorsunuz fakat duygusal olarak o kadar da çekici hissetmiyor olabilirsiniz. Bugüni aynaya bakıp Frankenstein'ın canavarını görmüş gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir. Bugün kendinizi şımartmak için muhteşem bir gün. Cilt bakımı ya da masaj yaptırın ve başlamışken, saunaya ya da jakuziye de girin. Kendinize meyveli buzli bir içecek ısmarlayın. O zaman kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Enjoy!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırma ve sağlık bilincine sahip olma isteğini bulacaksınız. Bir sorumluluğu beklenenden kısa bir sürede tamamlayarak çok takdir kazanmanız muhtemeldir. Ev içerisindeki çekişmeleri isteseniz de göz ardı edemezsiniz. Hazırlandığımız bir hedefe doğru zaman yönetiminizi doğru ayarlamanız sizi öne geçirir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken aile ve yuva ile ilgili konularda daha fazla ilgili olacaksınız. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken Ay tutulmasının etkilerini parasal alanda hissedeceksiniz. Bu alanda zorlanmalar ve koşullarınızın yarattığı krizler yaşayabilirsiniz. Bunlar da size bazı kararlar aldırabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>