Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Baskı Altındasın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Kişiliğinizde güçlü bir yaratıcı bileşeni var ve bunu daha fazla kullanmalısınız. Bugün gezegenlerin pozisyonları hem yaratıcılığınızı hem de verimliliğinizi etkileyecektir. Kendinizi daha önce hiç çalışmadığınız gibi çalışırken ve daha iyi sonuçlar elde ederken bulacaksınız. Bu süreçten faydalanın! Bu, tam olarak ne yapabileceğinizi başkalarına kanıtlama zamanı.

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Çöpleri dışarı çıkar. Çamaşırları yıka ve odanı temizle. Güzel bir müzik fonda çalsın ve koridor süpür. Bu tarz işler için güzel bir gün. Ev işlerine kendini ver. Bugün, pozitif bir tavır takınmayı sürdürdüğün sürece bu tip işler daha az acı verici gelecek. Evi pırıl pırıl yaptıktan sonra ne kadar iyi hissedeceğini bir düşün!Bugün zaman planlamanıza dikkat etmeniz gerekebilir. Her zaman tarihi ve saati takip etmiyorsunuz. Ancak önemli bir görüşmeniz ya da randevunuz olabilir. Ya da bir proje ya da hedef için özel bir bitiş tarihi olabilir. Bütün sorumluluklarınızın kaydını tuttuğunuzdan emin olun. Böylelikle hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer yeni biriyle tanışırsan, o kişiyle yavaş yavaş ilerle. Her şeyi bir anda önlerine dökme. Bırak sıcak ve duygusal yapına yavaşça alışsınlar. İnsanların kendi alanlarına ihtiyaçları var. O yüzden onlara yeterli alanı verdiğine emin ol; hem fiziksel hem duygusal. Şu aralar kısa bir seyahat planlamayı düşünebilirsin. İyi gelecektir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zaman zaman isteksizlik ve sıkılganlık hali ortaya çıkabilir. İlginizi çeken işlerle, merakınızı uyandıran insanlarla olma isteği artabilir. Kazalara, dikkatsizliklere açık bir gün olabilir.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki rekabet ortamından kötü etkilenebilirsin. Aile büyüklerinin baskısını hissediyor olman kararlarını etkiliyor. Karşına gelen fırsatlara karar verirken, şüpheyle yaklaşıyorsun. Sorumluluklarının artacağı bugünde, kendi isteklerini ihmal edebilirsin. İnternet üzerinden yapacağın alışverişlerde, farkında olmadan limitlerini zorlayacaksın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın çok yoğun olduğu tutkulu bir gün olabilir. Mesafeleri ortadan kaldırıp uzak sandığınız şeylerin ne kadar yakında olduğunu fark edebilirsiniz. Kadersel bir yol ayrımındasınız, yeni bir başlangıca gidiyorsunuz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda endişe içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıplar yaşayacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Sorumluluklarınız artabilir. Akşama doğru kişisel hassasiyetinizde olan konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi eğlenceli ve espriler dolu hissedebilir, çevrenize de iyi hissettirecek bir ortam yaratabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumsuz hisleriniz olayları objektif yorumlamanızı engelliyor. Bir süre sakinleşip tekrar baktığınızda aslında o kadar kötü durumlarda olmadığınızı göreceksiniz. Teker teker ayrıntılara endişelenmek yerine iyi hissetmeye odaklanın.

17 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. Sosyal ilişkilerinizde arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacağınız bir gün.

17 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

En kısa zamanda kendinize uygun bir eş adayı bulmak ve çok mutlu olmak istiyorsunuz. Kendinizi geliştirmeye devam edin ve hayatınıza renk katacak yeni hobiler edinin. Gün içinde fiziksel olarak daha aktif olmaya özen gösterin.

17 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusallığınız doruklarla geziniyor. İş hayatınızdaki gerginlikler özel hayatınıza da yansıdığı için huzur bulmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın bir dostunuzdan alacağınız haber, geleceğe yönelik yatırımlar için harekete geçmenizi sağlayacak. Sağlığınız yerinde görünüyor.

17 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 23"
Ay
Kova
17° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 35' 40"
Venüs
Boğa
02° 59' 07"
Mars
Koç
00° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 01"
Satürn
Balık
16° 42' 58"
Uranüs
Boğa
22° 26' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 58"
Lilith
Başak
23° 30' 59"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>