Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Sevdiklerinize özel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın veya eşinizin şu anda ekstra sevgiye ihtiyacı olabilir. Ailenizden biri zor bir dönemden geçiyor, çocuğunuz arkadaşlarıyla problem yaşıyor veya eşinizhayatında sıkıntılar yaşıyor olabilir. Belki onlara yardımcı önerilerde bulunabilirsiniz? Size açılmalarını ve kaygılarını sizinle paylaşmalarını sağlayın.

Biraz hüzünlü mü hissediyorsunuz? Eh, bu herkese olur. Bazı arkadaşlarınızı arayın ya da sinemaya gidin. Başka bir deyişle, dışarı çıkın ve bu depresyonun üstesinden gelmenize yardımcı olabileceğini bildiğiniz şeyler yapın! Bu kesinlikle geri çekilme zamanı değil. Bunlar seni hiçbir yere götürmeyecek gibi görünse bile, yapacak bazı iç işlerin var. Terk edilmiş izlenimini veriyor olabilirsiniz, ancak bunun doğru olmadığını çok iyi biliyorsunuz.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Her şeyin yumuşak ilerleyeceği bir gündesin. Parmağını kıpırdatman gereken çok az durum var. Az çabayla günü keyifli geçirebilirsin. Eğer kendini ifade etmeye kalkarsan veya bir işe girişirsen, gerçekten başarılı olabilirsin. Günün enerjisiyle uyumlu olacaksın!Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tüm gününüzü hayal kurarak geçirmeye karar verdiyseniz ne olmuş yani? Şu sıralar gerçeklerin soğuk yüzüyle yüzleşmektense, hayatınızı hayalleriniz sizi yerinize yaşıyor gibi görünüyor. Hayal dünyanız sizi şarj eden ve günlük hayatın gereklilikleri için yaşamanızı sağlayan bir kabuk gibi.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz telefona, beklediğiniz haber ve sonuca ulaşabilirsiniz. Başvurularınız yanıtlanabilir. Karşınızdaki kişilerdenve özel hayatınızda teklifler alabilirsiniz. Yalnızlar için kısmetin arttığı, daha çok dikkat çektiğiniz ve beğenildiğiniz bir gün.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmayan bir Terazi burcuysan, alacağın birteklifi, geleceğe yönelik planlarını etkileyebilir. Arkadaşlarınla bu konu hakkında uzun süren telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin. Aile içerisindeki tartışmalarda, korumacı tavrın yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık geçmişi geride bırakmalısınız. Hayata ve hayallere sıkı sıkı tutunmalı ve sevgi için mücadele etmelisiniz. Hayat, herkese ve her şeye rağmen yaşamaya değer! Bir ilişkiye, bir insana, bir duruma bağlı kalmamayı öğrenmeli ve kendinize değer vermelisiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için öğle saatlerinde güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Gün içinde alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Yakın çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar istediğiniz herhangi bir şeyde hızlı bir sıçrayış yaşayabilir, çekim yasasını derinlemesine kullanabilirsiniz. Keyfinize diyecek yok.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ve ev hayatınızda işler yolunda gitmeyebilir, hazırlıklı ve sabırlı olun. Sağlıklı bir yaşam için aşırıya kaçmayı bırakmanız gerekiyor. Romantik ilişkileriniz karşılıklı anlayışla daha ileri gidebilir. Çalışma ve öğrenim hayatınızda başarı için biraz daha sabretmeniz gerekecek.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaşlıklarınızda güçlü bir paylaşım gözleniyor ve birlikte olduğunuz kişilerin farklı yetenekleri olmasına özen gösteriyorsunuz. Toplumda isim yapmış kişilere karşı sempatinizin yüksek olduğu bir gün içindesiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz için romantik bir sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde çok üretken olacaksınız ve çevrenizdeki insanlara ilham vereceksiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşama doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün. Bugün paylaşım için uygun bir gün. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. Olaylara esnek bakmayı öğrenmelisiniz.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 31' 08" R
Ay
Başak
05° 54' 57"
Merkür
Koç
17° 41' 09"
Venüs
Koç
17° 11' 31"
Mars
Balık
21° 04' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 12"
Satürn
Balık
15° 31' 29"
Uranüs
Boğa
21° 43' 11"
Neptün
Balık
28° 32' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 51"
Lilith
Başak
22° 05' 43"
True Node
Koç
15° 36' 13"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>