Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygularını Kontrol Altına Almalısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Hayatınızın birçok alanında yolunuzu bulmakta hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız. Liderlik etme zamanı geldi. Ancak ne yazık ki, hayatınızda istediğiniz gibi gitmeyen bir önemli bölüm olabilir, mesela aşk hayatınız gibi. Muhtemelen üstesinden gelemeyeceğiniz aşırı inatçı bir tavırla karşılaşmanız muhtemel ve bu kendi inadınız olabilir.

Planlı, disiplinli bir yaklaşımın bugün işe yaradığını görebilirsiniz. Akılda tutulması gereken bir nokta, şu anda başkalarıyla bağlantı kurmanızın önemli olduğudur. Yalnız bir şeyler yapmaya çalışmak doğru olan şey gibi görünebilir, ancak başkalarının yardımına başvurduğunuzda çok daha verimli olduğunuzu göreceksiniz. Çok iyi tanımadığın insanlara yaklaşmak konusunda utanmayın.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Duygusal bir gün olabilir. Göksel enerjiler doğrultusunda hislerin ön plana çıkabilir. Sadece iyi bir modda olmayacaksın; harika bir modda olacaksın! Ya da tam tersi de olabilir. Huysuz değil; çok huysuz olacaksın! Kendine karşı nazik ol. Yoğun duygularını abartılı tavırlar olarak dışa vurma. Yarın bu kadar duygusal olmayacaksın. Şimdilik dinlen ve kendine yönel.Bugün tüm gününüzü hayal kurarak geçirmeye karar verdiyseniz ne olmuş yani? Şu sıralar gerçeklerin soğuk yüzüyle yüzleşmektense, hayatınızı hayalleriniz sizi yerinize yaşıyor gibi görünüyor. Hayal dünyanız sizi şarj eden ve günlük hayatın gereklilikleri için yaşamanızı sağlayan bir kabuk gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

10 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün devam eden bir borcunuzu kapatabilir, beklediğiniz bir borcun geri ödemesini ise alabilirsiniz. Harcama yapmak gün içinde daha rahatlatıcı gelebilir. Fakat hem finansal hem duygusal konularda aşırıya gitmemelisiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatın, özel hayatını da kontrol ediyor. Duygularını yoğun şekilde yaşıyorsun. Duygularını kontrol altına almalısın. Bugün hava burcunda yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek. Kariyer hedeflerinde yurt dışı seçeneği senin için öne çıkabilir. Uzun süredir aklında olan taşınma konusunda, bugün somut bir adım atacaksın.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızı fazlaca sahipleniyor oluşunuz sizi biraz yoruyor olabilir. Aynı sahiplenmeyi i̇ş verenden beklemek sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Kendinizden neden bu kadar ödün verdiğinizi iyice düşünmelisiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi yaratıcı hissedebilirsiniz. Etkili konuşmanızla etrafınızdaki insanları ikna edebilirsiniz. Gün içinde yoğun temponuz içinde sorunlara hızlı çözümler getirebileceksiniz. Sınırlarınızı aşmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak istediğiniz ancak sezgilerinize tam olarak güvenemediğiniz noktalarda ne yapacağınızı kararlaştırabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel olarak görmek istediğiniz bir şehir bu yıl tatil planlarınızda yerini alacaktır. Öğrenciler verdiği emeğin karşılığını yakın zamanda alacak ve özgüven tazeleyecektir. Sizin için özel birinden alacağınız duygusal destek endişelerinizin kaybolmasına yetecektir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için kendinizi cesur hissediyorsunuz. Birçok kişinin dikkati üzerinizde olacak. 

10 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz zorlu günlerden geçiyorsa, onu yalnız bırakmamaya özen gösterin. Bugünyerinizde çok enerjik olacaksınız ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Geçmişte yaptığınız hatalardan ders çıkardınız ve artık çok daha güçlüsünüz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir beklentilerinizin karşılıksız kalması sabrınızı zorladığı için, artık bazı olaylara kesin çözüm getirmek istiyorsunuz. Duygularınızdaki eski coşkuyu aradığınız günler var. Bugün, olayları çok fazla abartmadan geçiştirmelisiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 06" R
Ay
Yay
27° 28' 38"
Merkür
Koç
16° 16' 25"
Venüs
Koç
28° 25' 59"
Mars
Balık
28° 07' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 19"
Satürn
Balık
16° 23' 22"
Uranüs
Boğa
22° 13' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 27"
Lilith
Başak
23° 06' 24"
True Node
Koç
15° 26' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>