Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Plansız Harcamaların Olabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, kalbinizde şiirselliğin ortaya çıkacağı bir gün olacak. Kendinizi yaratıcı bir kişi olarak görmüyorsanız bile, bugün ilham periniz yanınızda olacak. Sevgilinizi özel aşk sözleriyle baştan çıkarmaya karar verebilirsiniz. Romantik bir not yazabilir veya içten bir konuşma planlayabilirsiniz. Bu ince, nazik yönünüzü ifade etmek ve bunu daha spiritüel bir şekilde paylaşmak hissedeceksiniz.

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Biraz daha iddialı olman gerektiğini fark edeceksin. Günün enerjisi rekabetçi enerjiyi kamçılıyor olacak. Evinde ise, büyük kalabalıklar olabilir ve fark edilmek için ya yüksek sesli konuşman, ya komik olman ya da şık olman gerek. Aksiyon modunu seç, bu modun altına girmeye çekinme ve çabalarına sonuna kadar asıl. Yoğunlaşma ve azimle, ihtiyacın olan ilgiyi çekeceksin!Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin ölçüde insanlar tarafından ciddiye alınmazsan moralini hemen bozma. Günün enerjisi her şeyi hafif ve moral yükseltici tutmak yönünde. Son birkaç günün karanlık yoğunluğundan çık ve mutlu ol. Anlamadığın şeyler yüzünden strese girme. Akışa uyum sağla ve gülümse. Günün neşeli ve keyifli enerjisine uyum sağladığın sürece her şey yolunda olacaktır.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün devam eden bir borcunuzu kapatabilir, beklediğiniz bir borcun geri ödemesini ise alabilirsiniz. Harcama yapmak gün içinde daha rahatlatıcı gelebilir. Fakat hem finansal hem duygusal konularda aşırıya gitmemelisiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamaların artış gösteriyor. Evde beklenmedik tadilatların çıkması, plansız harcamalara neden olacak. Gelecek için yaptığın planlarda, beklediğin desteği bulamamak seni düşündürüyor. Yarın değişken burçta yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, ortaklığını sonlandırmak isteyeceksin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sağlık ile ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya özen göstermelisiniz. Dinlenmeye daha fazla zaman ayırmalısınız.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaşacağınız zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir. Akşam saatlerinde işleriniz istediği gibi ilerlemeyebilir. Kafa karışıklığından kaynaklı hatalara dikkat.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışverişe yönelebilir ve kendinizi bu bağlamda daha iyi hissedebilirsiniz. Duygusal meselelerden uzaklaşmak isteyeceksiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ebeveynleriniz ya da büyükleriniz tarafından istemediğiniz konularda ısrara maruz kalabilirsiniz. Tecrübeler işe yarasa da duyguların hayatımızda daha çok etkisi olduğunu hatırlamakta fayda var. Yapacağınız ufak bir değişiklikle tazelenip hedeflerinize doğru emin adımlar atmanız mümkün.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde kişisel cazibenizden etkilenen  birçok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Bugün özellikle geçici duygular yüzündenşartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. 

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize karşı her zaman açık ve dürüst olmaya çalışın. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi rahatlamış hissediyorsunuz. Hayatınıza yeni ve heyecan verici bir şeyler eklemek için harika bir zaman.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz konusunda tereddütleriniz var. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. İsteklerinizdeki aşırılık motivasyonunuzu arttırıyor. Sakin olmaya ihtiyacınız var.

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 44"
Ay
Kova
25° 21' 02"
Merkür
Koç
17° 52' 43"
Venüs
Boğa
03° 40' 11"
Mars
Koç
01° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 49"
Satürn
Balık
16° 45' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 50"
Lilith
Başak
23° 34' 41"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>