Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişiklikler Gündeminde Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Aklınızda bugün evinizi daha güzel yapma fikirleri olabilir. Belki de çok sevdiğiniz bir misafiri bekliyorsunuz ve evinizin onun için harika görünmesini istiyorsunuz. Yeni posterlere, resimlere veya diğer sanat eserlerine bakıyor olabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizde bazı kısa yolculuk sinyalleri olabilir. Ancak, bir şeyler arasında karar vermeye çalışmakla kaybetmeyin. Sezgileriniz bugün çok yüksek seviyede, bu yüzden kalbinizi dinleyin!

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Seni bekleyen dönüm noktaları olabilir. Acaba sonunda “Hayır” demeyi öğrenmiş olabilir misin? Sen herkesin yardım talep ettiği bir kişisin. Sonuç olarak da, başkalarının problemlerine çok fazla enerji ve zaman harcıyorsun ki bu da kendine bir şey bırakmıyor. Bu tarz durumlar kimseye yardım etmez. Kendine öncelik verdiğinde başkalarına da iyilik yapmış olursun. Eğer kendini tüketirsen, herkes seninle birlikte kaybeder.Bugün biraz endişeli hissediyor olabilirsiniz, ancak nedenini tam olarak siz de bilmiyorsunuz. Beklenmedik sesler duyabilir veya aslında olmayan şeyleri görüp duyduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayır, delirmediniz, bunun sebebi şu anki gezegensel takımyıldızı. Bu durumu atlatmanın en iyi yolu dışarı biraz egzersiz yapmak ya da en azından bir yürüyüşe çıkmak. Akşam: İlginizi çeken bir kitap okuyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri ve toplantılar gündeminizde olabilir. Çalışma ortamınızda yöneticiniz tarafından değişiklikler yapılabileceği gibi yönettiğiniz alanlarla ilgili sizler de değişiklik yapabilirsiniz. Şanslı bir gün.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü birlik tatil planları bugünkü gündeminin ilk sırasına yerleşebilir. Evde olacağın vakitlerde, yaşam alanınla ilgili belli başlı değişiklikler yapmak isteyeceksin. İhtiyaçlarını karşılamak için alışverişe çıkma planların olabilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir Terazi burcuysan, ailene sürpriz bir ziyaret gerçekleştirebilirsin. Ailenle geçirdiğin vakit sana huzur verecek.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde partneriniz ile bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Olayları büyütmemeye çalışmalısınız yoksa istemediğiniz şeyleri duyabilirsiniz. Duyduğunuz sözler duygularınızın incinmesine ve soğukluğa yol açabilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, evlilik, ailevi konular vehayatında olumlu adımlar atabilirsiniz. Bugün sizi öne çıkarabilecek imkanlar bulmanız da mümkün.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi hassas hissedebilir, aynı zamanda uygun koşullarda kalbinizi sevdiklerinize açmaya niyet edebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve özel hayatınızdaki ilişkileriniz ile görüşme ve toplantılarınızda iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında sakin ortamlarda bulunmak, evde zaman geçirmek ve pozitif insanlarla görüşmek faydalı olacaktır.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınız ve sevdiklerinizin ziyareti günün güzel olayı olabilir. Omuzlarınıza çok fazlayüklenebilir ve herhangi birinin hakkını vermekte zorlanabilirsiniz. Bir meslektaşınız veya arkadaşınızla romantik bir ilişki kurma ihtimaliniz hiç de az değil.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü planların kişisi olmanız rağmen: fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için desteğe ihtiyacınız yok. Çalışmalarınız olumlu ilerliyor.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile aranızda bazı önemli konuşmalar geçecek. Finansal hesaplarınızı çok iyi bir şekilde yönetiyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel kaynaklarınızı belirlemek için gerekli donanıma sahipsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu bir şekilde vurgulayacağınızı gösteriyor. Etkili konuşmalarınız çevrenizde iyi yansımalara neden olacak.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 54' 07" R
Ay
Başak
22° 37' 53"
Merkür
Koç
17° 01' 46"
Venüs
Koç
18° 56' 21"
Mars
Balık
22° 09' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 38"
Satürn
Balık
15° 39' 51"
Uranüs
Boğa
21° 47' 51"
Neptün
Balık
28° 35' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 48"
Lilith
Başak
22° 15' 09"
True Node
Koç
15° 38' 04"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>