Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hedeflerin Yeniden Şekilleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün, kalbinizde şiirselliğin ortaya çıkacağı bir gün olacak. Kendinizi yaratıcı bir kişi olarak görmüyorsanız bile, bugün ilham periniz yanınızda olacak. Sevgilinizi özel aşk sözleriyle baştan çıkarmaya karar verebilirsiniz. Romantik bir not yazabilir veya içten bir konuşma planlayabilirsiniz. Bu ince, nazik yönünüzü ifade etmek ve bunu daha spiritüel bir şekilde paylaşmak hissedeceksiniz.

Bugün düşünceleriniz planladığınız bir sonraki tatile kayabilir. Bir parçanızdünyasından kaçmak ve egzotik bir yeri ziyaret etmek isteyebilir. Öğle yemeği saatinizde bir seyahat acentesiyle konuşun ya da internette seyahat siteleri bulun. Daha önce hiç görmediğiniz şeylere görebileceğiniz bu kaçışı kullanabilirsiniz. Bir sonraki entelektüel arayışınız için somut planlar yapın, kendinizden çok memnun olacaksınız.

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Günün sunacağı bütün olasılıklara kendini açık tut. İnsanlara ve eylemlerine karşı yargılayıcı olmayı bıraktığın takdirde karşına ne kadar muhteşem fırsatlar çıktığına şaşıracaksın. Şimdi sosyal ve eğlenceli olma zamanı. Kelimelerin gücü bugün oldukça yüksek, o yüzden onları dikkatli kullandığına emin ol.Kendini daldan dala atlarken bulabilirsin. Hem de zıt şeyler arasında! Çünkü şu an sana hiçbir şey tam anlamıyla doğru gelmiyor. Pasifliğin aksine, bir konuyla ilgili aktifliğini sürdürmeye çalış. Biraz dış müdahalelere açıksın fakat durumu kolayca tersine çevirmek senin elinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

15 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerin geleceğine dair konuşmalar yapılabilir, eski dostlarınızla barışabilir, geçmişteki kişilerden haberler alabilirsiniz. Daha çok dikkat çekeceğiniz, konuşulacağınız bir gün.

15 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini güçlü hissetmek ve farklı deneyimler yaşamak isteyeceksin. Kariyer hedeflerin bugün itibariyle yeniden şekillenmeye başlıyor. Çalışmayan bir Terazi burcuysan, CV’ni güncellemeyi düşüneceksin. Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Evindeki fazla eşyaları ihtiyacı olan kişilerle paylaşmayı düşünebilirsin.

15 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kötü niyetli insanların hedefinde olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz. Olası böyle bir durumda nerede ve kiminle ne konuştuğunuza dikkat ediyor olmanız sizin için oldukça iyi olacaktır. Kendinizi filtreleyin ve çevreniz konusunda daha temkinli olun.

15 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Erken saatlerde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizdeki sıkıntılar keyfinizi kaçırabilir. Alacağınız desteklerle üstesinden gelebileceksiniz.

15 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal açıdan olumlu sonuçlar doğuracak güzel haberler almak ilgi ve motivasyonunuzu bu konulara itebilir.

15 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi içinize dönmek ve geçmişle hesaplaşmak isteyebilirsiniz. İlişkileriniz gündemde olabilir. Kolayca sarsılan dengenizi iyice kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Bugünü mümkün mertebe sakin geçirmeye çalışın. İlişkinize yansıtmamak için yalnız vakit geçirmeyi deneyin.

15 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğiniz ile ilgili belirsizlikler sizi rahatsız edebilir fakat iyi haberlerin yaklaştığını siz de hissediyorsunuz. Şu anda kanaat ettiğiniz şeylerin hak ettiklerinizle değişmesine çok az kaldı. Müjdeli haberler gelince çevrenize yardım etmeyi de unutmayın.

15 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Maddi katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım onları rahatlatacaktır.

15 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

15 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgiliniz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Finansal olarak iyi bir konumdasınız veyerinizde, arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Kendinizi zinde ve sağlıklı hissediyorsunuz.

15 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek.

15 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 56' 35" R
Ay
Akrep
12° 23' 30" R
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
24° 03' 03"
Mars
Balık
25° 22' 19"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 52"
Satürn
Balık
16° 03' 43"
Uranüs
Boğa
22° 01' 40"
Neptün
Balık
28° 43' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 13"
Lilith
Başak
22° 42' 44"
True Node
Koç
15° 37' 08"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>