Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Programın Yeniden Şekilleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda biraz sakin olmalısınız. İnsanlarla olan ilişkinizin, düzenli olarak gerçekleştirmeniz gereken bir gösteri ya da sahne eylemi olmadığını anlayın. Bu, sevgilinizin verdiği geri bildirimleri dinlemeniz ve ilişkinizdeki belirli konuların, sizinle sevdikleriniz arasında daha sorunsuz bir şekilde akmasını sağlamak için yeniden yapılandırmayı düşünmeniz gereken bir gün.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Bazen aklın bir karış havada oluyor, ulaşmak istediğin hayallere dalıp gidiyorsun. Hedef belirlemek ancak pratik olarak eyleme geçtiğin iyi bir şeydir. Bugün hayallerini gerçekleştirme konusunda sabırsız olabilirsin. İlerleme kaydediyorsun; sadece somut delilin çok fazla yok. Çalışmaya devam et ve umutlu ol. Şu anki rahatsızlığın sadece bir çalkantı, yakında geçecektir.Başkalarının başarısızlıkları cesaretini kırmasın. Girdiğin yolda, karşına çıkabilecek potansiyel engeller konusunda seni uyaran tabelalar görebilirsin. Fakat bu direksiyonu kırıp geri dönmen ve hayallerinden vazgeçmen gerektiği anlamına gelmiyor. Belki biraz yavaş gitmeli veya yeni bir yol keşfetmelisin. Her ikisinde de, seni hedeflerine ulaştıracak sabırı gösterebilecek bir yapıdasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz endişeli hissediyor olabilirsiniz, ancak nedenini tam olarak siz de bilmiyorsunuz. Beklenmedik sesler duyabilir veya aslında olmayan şeyleri görüp duyduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayır, delirmediniz, bunun sebebi şu anki gezegensel takımyıldızı. Bu durumu atlatmanın en iyi yolu dışarı biraz egzersiz yapmak ya da en azından bir yürüyüşe çıkmak. Akşam: İlginizi çeken bir kitap okuyun.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi ilişkilerde zıtlaşma ve fikir ayrılıklarını büyütmemeye özen gösterin. Anlık durumlar, basit meselelerin sorun haline gelmesine neden olabilir. Ev içindeki düzen ve temizlikle ilgilenerek gün içindeki negatif olasılıkları eleyebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde yapılacak konuşmalar, seni geçmişe götürebilir. Kendini bir an için çocukluk yıllarında hissedebilirsin. Beklediğin ödemenin gerçekleşmesi, maddi konularda elini iyice güçlendirecek. Kendine boş vakit oluşturmak için programını yeniden düzenleyeceksin. Evli ve çocuğu olan bir Terazi burcuysan bugün ailenle vakit geçirmek isteyeceksin.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün fiziksel anlamda kendinizi biraz yorgun hissedebilir ve günlük işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Fiziksel yorgunluğunuz ruhsal yorgunluğunuza da neden olabilir. Dinlenmek, hem ruhunuza hem de bedeninize iyi gelecektir.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dikkat çekmek ve öne çıkmak konusunda daha başarılı olabilirsiniz. Ancak yüksek beklentilerinize de dikkat etmelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yardımcı olan dostlarınıza vefanızı göstermek istediğiniz bir gün olabilir. Aşk konularında bir takım aksiyonlar almak sizde zafer kazanmış hissiyatı yaratabilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sürekli ortam koşullarına göre karar almanız günü kurtarsa da insanların sizin lider vasfı taşımadığınızı düşünmesine sebep olacaktır. Kalbinizi besleyecek duygular bu sefer sevgiliden değil de bir arkadaştan gelebilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Somut düşüncelerin size kazandıracağı alternatiflerden, nasibinizi olumlu bir şekilde alıyorsunuz. Sizinlebirliği içinde olan kişiler adaletli tavırlarınızdan etkilenerek, size daha fazla sorumluluk yükleyebilirler.

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Bugünyerinizde çok üretken olacaksınız ve herkese ilham vereceksiniz. Kafein tüketiminizi azaltmaya özen gösterin.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok yakınınızda bulunan kişinin sizin lehinize olan çabalarını görmezlikten gelmeyin. Düşüncesiz konuşmalarla partnerinizi incitiyorsunuz. Ona da kendini anlatma fırsatı tanırsanız, aranızdaki ilişkinin huzura ereceğini görürsünüz.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 58" R
Ay
Başak
08° 42' 17"
Merkür
Koç
17° 33' 59"
Venüs
Koç
17° 28' 60"
Mars
Balık
21° 15' 00"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 26"
Satürn
Balık
15° 32' 53"
Uranüs
Boğa
21° 43' 57"
Neptün
Balık
28° 33' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 40"
Lilith
Başak
22° 07' 17"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>