Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini sorguluyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün gerçekçi olmak kolay olmayabilir, bu yüzden zorlamayın. Bırakın sokakta yürürken omzunuza mavikuş konup şarkı söylesin. Sevgilinizle en derin fantezilerinizi keşfettiğiniz romantik bir akşam planlayın. Günün enerjisiyle, normalden biraz daha agresif bir tavırda olabilirsiniz. Bazen bu tür düşüncelerin bir şeyleri başlatmak için gerekli olduğunu unutmayın.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Kendini bir şekilde ileriye taşımak isteyebileceğin bir gün. Bu, sağlıksız bir alışkanlığı bırakmakla gerçekleşebilir. Belki sigarayı ve içkiyi bırakabilirsin. Kendine daha iyi bakmak ve yaşamına dikkat etmek konusunda kararlısın. Veya sıkılaşmak isteyebilirsin. Sağlıklı gıdalara ve vitaminlere yönel ve enerji seviyen artsın.Geleneksel aile değerlerini desteklemek için yardımınızı almaya çalışan kişiye eyvahlar olsun, Terazi! Köklerinizle ilgili her şeye karşı tutumunuz çok değişti, yerleşmiş geleneksel değerleri hiçe sayan biri olarak etiketlendiniz. Konu şimdi sizin için dolu bir silah gibi. Ama o kadar şiddetli tepki vermeyin. Bu tepkiniz hiçbir zaman atılımlarınızı iyi bir sonuca bağlamaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Bugün sizler için aşk hayatınız gündemde olabilir. Özellikle öğle saatlerinde sevdiğinizden alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Aşkta şansınız da açık olacak. Çocuğunuzla ilgili de beklentileriniz varsa bugün güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir hobiye merak salabilirsiniz. Ay, saat 18:53'te boşluğa giriyor. Akşam netleşen Venüs'ün Neptün ile oluşturduğu olumlu açı sayesinde hedeflediğiniz kariyer fırsatı karşınıza çıkabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sorguluyorsun!Ay, sabit burç etkisinde! Maddi olarak beklentide olduğun konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Cesaret gerektiren konulara öncülük edebilirsin. İş hayatında niteliklerini ortaya koyarak üstlerinin ilgisini çekebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, çocuklarınızla ilgili sorunlar, eşinle ortak bazı kararlar almana neden olabilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hayatında biri olmadığı için hayıflanabilirsin. Unutulmaya yüz tutmuş hatıralar gündemine geri gelebilir. Geçmişten gelen eski bir dost telefonuyla güne başlayabilirsin. Bir süredir neden, nasıl kelimelerini hayatından çıkartmıştın. Beklenmedik olaylar yeninden kendini sorgulamana sebep olabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkileriniz canlanabilir ve yeni dostluklar içerisine girebilirsiniz. Ailenizle ilgili eksik kaldığınız konuları tamamlamaya çalışmalı ve gerekli ilgiliyi göstermelisiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün haberleşmeler ve yazışmalar sabah saatlerinde yoğunlaşabilir. Eğitim programlarınızı sıklaştırabilirsiniz. İş hayatınızdaki meşguliyetler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işler sonuçlanmayabilir. Siz bu zamanda zevk alacağınız işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ön plana koyacağınız işlerle uğraşmak size keyif verebilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinde beklediğiniz pozitif adım hayatınızda bugün belirebilir. Aile üyeleri ile arası bozuk olan Terazi?ler barışma yaşayabilirler.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

18 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok yeni görev ve sorumluluk almaya davetlisiniz, bu yüzden hazır olun. Düzenli yapılacaklar listeniz için zaman bırakırken, yeni çıkan işlerle başa çıkabilmeniz için bir plan yapın. Aynı anda çok fazla cephede savaşırsanız, başarılı olamayacaksınız.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs arasındaki olumu etkileşim gündelik hayatta sizi aşırı fedakar bir konuma sokabilir. Herkese yardım etmek çabası sizin sağlığınıza zarar verecek noktaya gelmemelidir. Tiyatro, resim, sergi gibi etkinliklere katılarak ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmeyin. Hassas ve sanatçı ruhunuz ortaya çıkacaktır.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınız konusunda ciddi gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı Terazi burçları yeni girişimlere imza atıyor olabilirler. Birçok Terazi burcu rahatlıkla kendi işini kurmak için adım atabilir. Burada Merkür gerilemesinin tuzaklarına dikkat edilmesi gerekiyor. Uzaktan alacağınız haberler hoşunuza gidecek. Duygusal anlamda tamamlanmış hissedebilirsiniz ve bunun için bir partnere de ihtiyacınız yok.

18 Temmuz 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; aşk ilişkilerinde öfkenin kurbanı olabilir, ego savaşlarından dolayı çatışmalar yaşayabilirsin. Fakat nezaketini ve uyum yeteneğini kullanarak olayları kontrol altına alabilirsin. Eski arkadaşlarınla tekrar bir araya gelmen, olaylara farklı ve sıra dışı bir bakış açısıyla bakmanı sağlayabilir.

18 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 03" R
Ay
Balık
12° 37' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 09"
Venüs
Boğa
05° 09' 29"
Mars
Koç
02° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 47"
Satürn
Balık
16° 52' 00"
Uranüs
Boğa
22° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 52"
Lilith
Başak
23° 42' 44"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>