Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Heyecanlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün melankoliye kendini fazla kaptırabilirsin. Hatıralar seni rahat bırakmayabilir ama üzmesine izin vermemelisin bunların. Geçmişteki negatiflikte takılıp kalmamak, aşkın geleceği için önemli olabilir.

Bugünyerinde, özellikle de başkalarından da sorumlu iseniz, birkaç probleminiz olabilir. Becerileriniz ve bilgileriniz, başkalarının saygısını kazanmak için ne yapabileceğiniz sorusunu ortaya koyabilir. Çalıştığınız ortama ne katıyorsunuz? Hiç kendi başınıza herhangi bir projede çalıştınız mı? Bugün, bu tip soruların cevaplarını bulmak için içgözlem yapabileceğiniz bir gün.

Uğraşman gereken işlerin dikkatini dağıtmasına izin vermemelisin bugün. Verimli olmak için işleri belirli bir sıraya koymak gerekebilir o yüzden. Yeni haftaya başlamadan programını bu şekilde düzenlemek senin için iyi olacak.

Bugün kendini duygusal olarak yorgun hissetmen olası. Haftanın yorgunluğu tam olarak bugün üstüne çökebilir hatta. Stresi azaltmak ve gün sonunda uykunu yeterince almak bugün sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde yapmak istediklerini güne başlarken listelemek senin için büyük kolaylık sağlayabilir bugün. İşe koyulduğunda dikkatini dağıtmadan yapman gerekenleri halledebileceksin bu vesileyle. Kendinden emin bir şekilde güne devam etmek sana genel olarak daha iyi gelecek.

19 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Görüşleri sizinkinden çok farklı olan biriyle tartışarak zamanınızı boşa harcamayın. Onlar fikir yelpazesinin bir ucunda, siz diğerindesiniz. Bu yüzden bu gerçeği kabul edin ve fikirlerinizin onlarınkinden daha iyi görünmesi için daha çok çalışın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan bir Terazi burcuysan, tatlı telaşlı koşturmacalar heyecanını artırabilir. Ne de olsa yaklaşan düğünün stresini hissediyorsun. Bir araya geleceğin arkadaşlarınla hem çok eğlenecek hem de bazı ortak kararlar alacaksınız. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişiyle vakit geçirmek için işlerinden feragat ermek isteyebilirsin.

19 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış konuları fark etme ve ihtiyacınız olan finansal görüşmelerinizden olumlu sonuçlar alma zamanı olabilir. İçinizdeki rekabet duygusunu doğru kanalize etmeyi öğrenmeli ve davranışlarınızı doğru yönetmelisiniz. Kararlı olun ve adım atın.

19 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça meşgul ve yoğun geçebilir. Zamanınızı iyi kullanmaya bakmalısınız. Çok şey öğrenebilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi aklınızı dağıtmak için kalkan olarak öne sürebilecek burçlardan birisiniz. İkili ilişkilerde yaşanan problemlerin sizin açınızdan çözülmesi çok zor görünebilir.

19 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda “herkese açık etkinlik” yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

19 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi başınıza hareket etme eğilimindesiniz ve dışarıdan yardıma güvenmiyorsunuz ancak son zamanlarda sizi olduğunuz gibi kabul eden insanları bulmayı başardığınızı unutmamak gerekir. Kendi kendinizin sığınağı olma çabanız takdir edilesi olsa da gerektiğinde ve güvenilir insanlara sahipken yardım için başkalarına da dönebilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek. Girişken yapınızı ön plana çıkaracak seyahatler söz konusu olabilir. İdealleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Özellikle hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gündesiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

19 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün gündelik işler, yardımcılarınızla ilgilenebilirsiniz ve iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Ayak bölgesi rahatsızlıkları, zehirlenme sorunları yaşayabilirsiniz. Çocuk, hobi, ya da aşk konularında dolayı harcama yapabilirsiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilecek fırsatlarla karşılaşabilir bunlar için adım atabilirsiniz.

19 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi ortaya koyabileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve bu konuda çevrenize de destek vermek istiyorsunuz. Olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız. Toplum içinde egonuzu ön plana çıkarıyorsunuz.

19 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 08' 46" R
Ay
Başak
19° 53' 48"
Merkür
Boğa
02° 23' 21"
Venüs
Boğa
22° 16' 50"
Mars
Koç
12° 58' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 20"
Satürn
Balık
17° 55' 26"
Uranüs
Boğa
23° 20' 49"
Neptün
Balık
29° 22' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 12"
Lilith
Başak
25° 15' 17"
True Node
Koç
14° 54' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>