Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tasarruf Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk konusunda kendini çok iyi hissedeceğin bir gündesin. Bugün sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi arttıracak ve daha güzel bir konuma geleceksiniz. Bu da seni daha da mutlu edecek.

Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir. İş yaşamınızdaki yükselişinizi sürdürüyorsunuz. İş ortamınız sizden memnun, fakat bu memnuniyet tek taraflı gibi görünüyor.

Bugün parayı elde tutan kişilerden değil de kaybeden insanlardan akıl almak sana daha iyi gelebilir. Bazen daha iyi dersler alabilmek için işi kötü giden insanları dinlemek gerekir. Bugün başarıyı elden kaçıran kişilere kulak vermelisin.

Vücuduna daha dikkatli davranman gereken bir gündesin. Çok soğuk su içmek veya rüzgarda kalmak gibi ufak tefek gelen ancak etkisi büyük olan şeyler kendini kötü hissetmene sebep olabilir. Biraz daha dikkatli olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlara karşı neler düşündüğünü söylemede geri durmayacaksın. Ancak karşındaki insanın senden gerçekten yardım beklediğine emin olmadan adım atmamalısın bugün. Yoksa bunu emrivaki olarak algılayabilirler.

19 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün havada romantizm kokusu var. Partnerinizle romantik komedi filmlerini kıskandıracak bir gün geçirme fırsatına sahipsiniz. Günün güzel enerjisine kapılmak için önünüzde hiçbir engel bulunmuyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek için birkaç adım atmanız yeterli olacak.

19 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde artan harcamaların, seni tasarruf yapmaya itecek. Gereksiz gördüğün harcamalara elveda diyeceksin. İletişim gezegeni Merkür, karşıt burcunda konumlanmaya başlıyor. İçe kapanmak yerine arkadaşlarınla sosyalleşerek, güven duyduğun kişilerle yapacağın samimi paylaşımlar rahatlamana neden olacak.

19 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi mutsuz eden durumlar varsa bunları dile getirmek yerine çözmeyi tercih etmelisiniz. İmkan bulmak, gerekiyorsa bu zemini kurmak için neden acı çektiğinizi düşünün. Mutlu olmak için günü değerlendirin, hayatınızdaki insanların size bıraktığı etkiyi de hesaba katmayı ihmal etmeyin.

19 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara zaman ayırabilirsiniz ancak hızlı sonuçlar beklememelisiniz. Çocuklar da uğraştırabilir.

19 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın sizi yönetmesi hali iyi değilim hissiyatı sizi yapmak istediklerinizden alıkoyabilir. Yeterince iyi olmayı beklemeden istediklerinizi yapmaya çalışmalısınız.

19 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konularda kendine dikkat etmen iyi olabilir. Gereksiz kaygılara dahil olmamak için bugünden bazı şeylerin önlemini almayı tercih edebilirsin. Para konusunda adım adım ilerlemen gerekecek.

19 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat bugün çölde kum süpürüyormuşsunuz gibi hissettirebilir. Önemli bir ödevi veya randevuyu unuttuğunuzu hissedebilirsiniz ya da belki bir arkadaşınız önemli bir konuda başarısız olur ve teselliyi size bırakır. Bu enerji altındaki herkese karşı sabırlı olun ve ekstra bağışlayıcı olun, buna kendiniz de dahildir!

19 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyorsunuz. Detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışmakta haklısınız. Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayacaksınız.

19 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

19 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatında veya içinde bulunduğunuz toplulukta karşınıza çıkan seçenekler, sizi önemli bir konuma getirebilir. Birçok kişinin ikilemde kaldığı konularda, karar verme yeteneğinizi kullanarak herkesin faydasına olabilecek adımlar atabilirsiniz.

19 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta zor kararların arifesindesiniz ve yaşam size ikili seçenekler sunuyor. İstekleriniz ve zorunluluklarınız arasında yenilenmeye nereden başlayabileceğinizi size duygularınızdan çok mantığınız gösterecek. İş ve para konusunda bugün endişe ve kuruntularınız tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Parasal konularda beklentileriniz artarken imkanlar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

19 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>