Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Olaylar Hakkında Detay Öğrenebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 70%

İşinize, ilişkinizden daha fazla odaklanmış olabilirsiniz. Biri şu anda çok fazla duygusal desteğe ihtiyaç duyuyorsa, bunun yapmak için çok meşgul olabilirsiniz. Sevgikinizin ilgiye ihtiyacı varsa, bunu görmezden gelmeyin. Kariyerinize odaklanmak harika bir şey fakat profesyonel ve kişisel hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekir. Sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kulak verin.

Bu tür bir gün Terazi için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimin gönderdiğinden ya da ne hakkında olduğundan emin olamamanıza rağmen, sizi derinden etkileyecek garip ve şifreli bir mesaj alabilirsiniz. Evin diğer üyeleri kendi işleriyle uğraşabilirler siz de bu yüzden zamanınızı okuyarak ya da çalışarak geçirme eğiliminde olabilirsiniz. Geleceğiniz hakkında düşünürken farklı seçenekleri de göz önünde bulundurun. Akşam yemeğinizi dışardan sipariş edin ve eğlenceli bir video izleyin.

19 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatleri boyunca Ay boşlukta ilerliyor. Finansal konularda plan dışı durumlar karşınıza gelebilir. Akşam saatlerinde enerjiniz yükselebilir, ilgi ve merak artabilir. Duygular konuşulabilir.

19 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostun ile aranda olup bitenleri yeni anlamlandırırken onun ilişkisi hakkında ilginç gelişmeler öğrenebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevgilinin senin için yaptığı organizasyon dolayısıyla duygulanabilirsin. Aile içinde kırgınlıklara son vermek için daha alttan taraf olmayı deneyebilirsin.

19 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınız ile aranıza mesafe koymanız bazı sorunların ortaya çıkmasına mani olsa da yeterli gelmemiş olabilir. Masaya yatırmanız gereken konuları ifade ederken kullanacağınız kelimeleri özenle seçmelisiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hayatınıza yeni anlamlar katmak için başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı konuların netleşmesi sizi rahatlatacaktır. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söyledikleriniz başka yerlere bilinçli olarak çekilebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz. Her şartta günün sorumluluğunu almak sizin için önemli olacak

19 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

19 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitimle ilgili bazı önemli planlarınız kontrolünüz dışındaki koşullar nedeniyle geçici olarak engellenebilir. Bu, büyük bir üzüntüye neden olabilir ve hatta sizi öfkelendirebilir. Yapacak bir şey olmadığını kabullenmeniz gerekiyor.

19 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde yaşadığınız çatışmaları, çalışma arkadaşlarınıza olumsuz bir şekilde yansıtabilirsiniz. Denge insanısınız ve davranışlarınız çevrenizde tepki oluşmasına neden oluyor. Bugün, araştırmalar içindesiniz. 

19 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dışarıdan bakıldığında, sosyalleşerek geçirdiğiniz günlerden birindeymişsiniz gibi gözükecekse de, aslında iç dünyanızda kendinizle başbaşa kalacaksınız. İçinizde yaşadıklarınıza odaklanabilir ve bunları da kimseyle paylaşmayabilirsiniz.

19 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte romantik ve ateşli bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Günün sonunda beklemediğiniz bir miktarda mali kazanç elde edebilirsiniz. Hayatınız kontrolden çıkmış gibi görünse bile nazik ve sevgi dolusunuz.

19 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi farklı boyutlara taşımak için büyük bir istek duyuyorsunuz. Konu ile ilgili şartları zorlamak kendinizi baskı altına sokmanıza neden olabilir. Olaylara iyimser yaklaşmayı başarabilirsiniz sizin için daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Para sıkıntıları yine gündemde! Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

19 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 03' 28" R
Ay
Başak
24° 31' 01"
Merkür
Koç
16° 57' 53"
Venüs
Koç
19° 08' 10"
Mars
Balık
22° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 50"
Satürn
Balık
15° 40' 47"
Uranüs
Boğa
21° 48' 22"
Neptün
Balık
28° 36' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 22"
Lilith
Başak
22° 16' 12"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>