Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önlem Alabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2021, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 90%

Depresyon sizi bugün etkileyebilir, çünkü birseyehati nedeniyle geçici olarak sevdiklerinizden ayrılabilirsiniz. Bununla birlikte, telefonunuzu açık tuttuğunuzdan emin olun! Sevgilinizin sizi aldattığını düşünürek kendinize işkence etmeyin. Böyle bir şey olmayacak! Yolculuğunuzu mümkün olduğunca iyi geçirin. Bugün olduğu gibi geri döndüğünüzde de çok eğleneceksiniz!

Sizin için zor olsa bile, kesinlikle kişisel projelerinizden, özellikle de gücünüzü artırmayı amaçlayanlardan kurtulmaya çalışın. Daha grup odaklı ve doğaya katılım gösteren girişimler üzerinde çalışmaya geri dönmelisiniz. Topluluk ruhunda bir artış, çabalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

İletişim becerilerini bugün harika bir şekilde kullanıyor olacaksın. Telefonda kendini onlarca insanla konuşurken bulabilirsin. Birçok e-postaya da yanıtl vermen gerekebilir. Tempon yoğun olabilir, o yüzden uyum sağlamaya çalışmalısın. Sağlıklı bir öğle yemeği ye. Akşam vakti ise, gün boyu yaptıklarına karşı ödül olarak senin için özel biriyle vakit geçirerek rahatla!Bugünkü gezegen haritası, dışarıda olmak istemenizi sağlayacak ancak sorumluluklarınız evde kalmanıza neden olabilir. Belki de bir teslimat için ya da bir aile üyesinden telefon bekliyor olabilirsiniz. Bu, oldukça sıkıcı bir durum olabilir. Beklerken yapacak bir şey bulun, bu sürükleyici bir roman okumak bile olabilir. Zamanınızı boş boş bir anlamı yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yavaş yavaş ama emin attığınız adımlar bugün hızlanabilir. Ateş üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, zira içinde bulunacağınız durum muhtemelen yanmamak için hareket halinde olmanızı gerektirecek! İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için özgür ruhunuzdan yararlanın. Bugünün etkin gücü siz olabilirsiniz!

16 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinde ve partnerliklerde yenilikler, yeni kararlar ve yeni duygular ortaya çıkabilir. Çocuklarınızla anlaşma ve uzlaşma, çocuklarla ilişkilerde iyileşmeler hakim olabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Spor yapmak enerjinizi yükseltebilir.

16 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostun maddi meselelerinden sana yardımcı olmak isteyebilir. Hayatındaki bazı insanların art niyetli olduğuna şahit olabilirsin. Kendince önlemler alabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevgilin ile uzun uzun dertleşebilir ve kendini bu konuda şanslı hissedebilirsin.

16 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla aranızda gergin konuşmalar geçebilir. Güdüsel hareket etmeden önce görüşmenin sonunu beklemelisiniz. Dinlemek ve anlamaya çalışmak gerginliğin asıl kaynağına ulaşmanızı, sorunu çözmenizi sağlayacaktır.

16 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerle olan iletişiminizde daha önce fark etmediğiniz konular gün yüzüne çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde acele kararlar almamaya özen gösterin. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

16 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde küçük kaçamakların zararı yoktur lakin süreci uzatırsanız kendi hayalleriniz ve hedeflerinizden bilinçli olarak uzaklaşabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ve bire bir ilişkiler, diyalog ve temaslar açısından hareketli bir gün olabilir. Evlilik, ortaklık konuları gündeminize gelirken, karşılıklı uyum ve dengeleri gözetmek için çok fazla gayret ve çaba içinde olabilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorunlarınıza karşı alışılmadık bir yaklaşım gösterin ve korkusuzca hareket edin. Romantik yönünüzü besleyin ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Aşk hayatınız aniden ve beklenmedik bir şekilde hareketlenebilir.

16 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünecek ve fikirlerinizi karşı tarafa aktarırken olumlu düşünceler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Bugün her zamanki çekimser tavırlarınızı hızlı bir şekilde aşıyorsunuz.

16 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz ve görevlerinizle ilgili olarak son derece sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Gelişen olayların nitelikleri sıradan olmayacaklarından, sizin de değişik programlar yapmanızı, farklı yöntem ve perspektifler belirlemenizi gerektirebilirler.

16 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı konularda partnerinizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz. İş yerinizde elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ile birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet ve mutluluk dolu bir gündesiniz! Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezbdiyor gibi. Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Her şeyin yolunda gittiğiortamında, boşluğunu hissettiğiniz bir şey var! Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi.

16 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>