Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zihnini Dinlendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 40%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Bugün de dahil olmak üzere son birkaç gündür enerji patlamaları yaşıyorsun. Eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan, taze bir tavır ve tutum takınmak için doğru bir zaman. Yine de duyarlı davranman bugünü daha kolay geçirmeni sağlayacaktır. Dışsal ve doğrudan eylemlerin peşine düşerken aynı zaman kendi içselliğini de es geçme.Yavaş yavaş ama emin attığınız adımlar bugün hızlanabilir. Ateş üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, zira içinde bulunacağınız durum muhtemelen yanmamak için hareket halinde olmanızı gerektirecek! İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için özgür ruhunuzdan yararlanın. Bugünün etkin gücü siz olabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve aşk hayatınız ön planda. Pek çok ilişkinizde toparlanma ve iyileşme sağlayabilirsiniz. Sevdikleriniz için adım atmak pozitif sonuçlarla karşınıza gelebilir. Duygularınızı dile getirmek ve duygularınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Daha flörtöz olduğunuz bir gün.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde çevrede yaşadığın gerginlikler seni zihinsel olarak yordu. İmalı laflar ve entrikalı oyunlardan uzak durmak istiyorsun. Evli bir Terazi burcuysan eşinin ailesinin finansal problemleri olabilir. Kendinde yenilik yapmak istediğin bir gündesin. Online alışveriş yapmak istiyorsun.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde bazı değişimler isteyebilirsiniz. Alternatif tasarım seçenekleri ve sanatsal hisleriniz istediğiniz yeni düzen için size destek olabilir. Kendinizi insanların kaosunda kaybetmemelisiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde karar vermeniz gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma ve tamamlanma söz konusu olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ve bire bir ilişkiler, diyalog ve temaslar açısından hareketli bir gün olabilir. Evlilik, ortaklık konuları gündeminize gelirken, karşılıklı uyum ve dengeleri gözetmek için çok fazla gayret ve çaba içinde olabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir rüya uzun zamandır kafanızda olan hedeflerden birini sorgulamanıza neden olabilir. Muhtemelen herhangi bir karar vermek için iyi bir gün değil. Fikirleriniz genelde olduğu kadar mantıklı olmayabilir. Seçeneklerinizi bir kenara yazın ve kendinize bir veya iki gün karar verme süresi tanıyın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygusal konulara eğiliminiz artıyor. Partnerinizle iletişim  problemleri yaşayabilirsiniz. Ondan beklediğiniz bir takım özel davranış biçimleri var. Alınganlık göstereceğiniz bir gündesiniz. 

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bakış açınızı genişletmek, farklı yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. İstediğiniz bilgilere ulaşmak için uzun araştırmalar yapabilir, çeşitli insanlarla görüşebilir veya kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girme kararı alabilirsiniz. İş yerinizde çok başarılı olduğunuz için çevrenizdeki herkes size hayran gözlerle bakıyor. Bugün iyi enerjiler ile dolu olacaksınız ve aileniz ile birlikte neşeli anlar geçireceksiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında pek güvenilmez bir imajınız var. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebilirsiniz. İlişkileri yarı aşk yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Daha problemsizbağlantıları için daha geniş ilişkiler gerekiyor. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi birazda savurgan olmanızdan kaynaklanıyor. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacak.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>