Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aileni Özlediğini Fark Edebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün sevgililinize odaklanman gerekebilir. Her ne kadarya da ev işleri ile meşgul olsanız da, sevgiliniz biraz daha fazla ilgi istiyor olabilir. İçinizdeki romantizmin ortaya çıkmasına izin verin. Belki ona bir gül alabilir ya da kahvaltı masasına onun için tatlı bir not bırakabilirsiniz. Ona karşı sevginizi ifade ettiğinizden emin olun. Şu anda ekstra bir güven duygusuna ihtiyacı olabilir.

Bugün, sizin için alışılmadık bir gün; zihninizin mantık çerçevesindeki kısıtlarından kurtulacağınız ve hayal gücünüzü vahşi bir hale getirmenize izin vereceğiniz bir gün. Bu beyin fırtınası seansı, yaşam kalitenizi nasıl artırabileceğinize dair her türlü ilginç fikri doğuracaktır. Çok çalışıyor olabilirsiniz, ama çok zeki değilsiniz. Bugün, kendiniz için daha verimli ve daha fazla kişisel zaman kazanmanın yollarını düşünün. Görevlendirmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Duyguların genel olarak ortada; yani kendini gösteriyor. Normalde hassassındır ve çevrendeki enerjiyi bir sünger gibi emersin. Bugün olumsuz enerjileri içine çekmemeye gayret et. Çevrendekiler biraz stresli olabilir; malum bazı zorluklarla karşılaşmakta olabilirler. Korkularını veya öfkelerini empati yoluyla sezebilirsin. Kendine bir uyum baloncuğu yarat. Yumuşak müzikler çal. Işıkları da hafiflet ve hoş bir ortamda vakit geçir.Günün ilk saatleri, sonrakilere göre çok daha yumuşak ve akıcı olacak, o yüzden hiç vakit kaybetmeden işlerini bir düzene soksan ve belirsizlikleri yok etsen iyi olur. Sabah olaylar biraz daha rahat ve yumuşak ilerleyecektir. Ama akşama doğru üzerinde bir kısıtlama hissedebilirsin. Önünde uzanan haftanın planını yapmadan yatmamanı öneririz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, çevrenizde bulunan insanlarla aranızda ufak tefek tartışmalar gündeme gelebilir. Uyumsuzluğun ortadan kaldırılması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Gergin yaklaşımlar ortaya koyduğunuz sürece yanlış anlaşılma ihtimaliniz bir hayli yüksek. Sorumluluklarınızın farkında olduğunuz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sınavlar,görüşmeleri ve toplantılar, görevler ve sorumluluklar gündeminizde olabilir. Eğitim hayatı ve idealleriniz, hedefleriniz için çabalama zamanı. Aile büyükleri veya patronlarınızdan bir teklif alabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda yaşayacağın aksilikler sabrını taşırabilir. Kişisel gelişimin konusunda kendini geliştirmek için daha fazla emek vermen gerektiğini düşünüyorsun. Ailenden uzakta yaşıyorsan onlar ile hafta sonunu geçirmek niyetindesin. Şehirden uzak onlarla olacağın bir organizasyon yapabilirsin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile iletişim halinde olabilirsiniz. Kararsız kaldığınız konuları birlikte değerlendirip sonuca varabilirsiniz. Fikir alışverişi yapmak konulara farklı açılardan da bakmanızı sağlayacaktır.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlık ya da hizmet konusunda sizi biraz daha hassas kılan koşullar olabilir. Kimi zaman fedakarlık göstermeniz de gerekebilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrenin size vereceği güzel teklifleri değerlendirmek için mutlaka kendinize ve düşüncenize zaman ayırın. Aşk hayatınız farklı bir boyuta geçebilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış dünya ile ne kadar çok çatışırsanız o kadar iyi. İlk başta çılgınca hissedebilirsiniz, ancak kalabalığın arasından sıyrılıp sahip olduğunuz güzelliği, önemi ve saygıyı görmeye başlayacaksınız. Bu tutum değişikliği size iyi gelecek. Tamamen yeni bir yaşam tarzınız olabilir.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle olan duygularınızda belli bir mantık arayışı içindesiniz. Ve onların düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün değil. Bugün, Ay sizi daha eğlenceli ve yenilikçi yaparken, partnerinizle birlikte özgürce gezebilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi işlerinize odaklayacak, sahip olduğunuz bütün enerjiyi, ilerleme kaydetmekte kullanacaksınız. Başarılı olma şansınızın yüksek olduğu bir dönemden geçtiğinizden, atılım yapma fırsatlarını değerlendirmeye çalışmalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte gergin bir gün geçirebilirsiniz, sakinliğinizi korumaya özen gösterin. İş yerinizde daha profesyonel davranmaya çalışın. Kararsız kaldığınız zamanlarda, aile bireylerinizin tecrübelerinden yararlanın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 55" R
Ay
Oğlak
07° 22' 29"
Merkür
Koç
16° 27' 32"
Venüs
Koç
29° 21' 32"
Mars
Balık
28° 41' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 01"
Lilith
Başak
23° 11' 24"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>