Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Konsantrasyonunu Korumaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bu gece bir kutlama için bazı arkadaşlarınızı mı davet ettiniz? Öyleyse, misafirleriniz sizi oldukça meşgul edecek! Ama sorun değil. Bugün sevgi ve neşeyle dolu bir enerji var ve bu insanları eğlendirmek onlara olan sevginizi gösterme biçiminiz. Bir ilişkiniz var ise, tüm misafirleriniz gittikten sonra sevgilinizle özel olarak bir kutlama yapabilirsiniz. Rahatlayın, akışına bırakın ve partinin tadını çıkarın!

Agresif bir ruh halinde olabilirsiniz. Şu an yolunuzu bulmaya kararlısınız. Belki de profesyonel ortamınızı etkilemeye çalışıyorsunuzdur. Yeni bir müşteriye kazanmaya veya terfi almaya odaklanmış olabilirsiniz. Ya da birinin romantik anlamda dikkatini çekmekle ilgileniyor olabilirsiniz. Doğrudan harekete geçmekten korkmayın. Cesaretinizi toplayın ve o özel kişiyi bir randevuya davet edin.

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Otuz günlük yeni döngünün ilk günündeyiz. Bu yeni açının modu bağımsız ve bireyselci ruhuna biraz zıt. Gelecek aybirliği, birliktelik ve paylaşımla şekilleniyor. Bir başka deyişle, olmasını istediğinden biraz daha "içli dışlı"! Ama hala baş rollerdesin çünkü fikirler üretmekte hep başarılısın!Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde halsizlik, tembellik ve dağınıklık hakim olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve yaşam alanınızı düzenlemek için oldukça güzel bir gün. Kısa vadeli planlamalar yapabilirsiniz. Beslenmede abartılara ve düzensizliğe dikkat.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşana sorunlar çalışma motivasyonunu etkileyebilir. Ortak arkadaşların vasıtası ile tanıştığın kişiye karşı duygusal hisler besleyebilirsin. Onu sosyal medyadan inceliyorsun. Ailen hakkında olumlu gelişmeler haber alabilirsin. Akrabaların ile arandaki sorunu halletmek için adım atıyorsun.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü tamamen kendinize ayırarak geçirmeyi tercih edin. Hem fiziksel sağlığınızı hem de ruhsal sağlığınızı beslemek adına aktiviteler yapabilirsiniz. Yaşamın tüm inceliklerini hissedeceğiniz özel bir gündesiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda İş stresini ve gerginliğini ve hayatınızdaki olayları doğa yürüyüşleri ile rahatlatmanız mümkün.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genel olarak, belli konularda aşırı duyarlı olmadığınız sürece, bu sizin için oldukça iyi bir gün olmalı. Farkındalığınız bugün çok daha fazla olacaktır, bu yüzden bu yeteneği etrafınızda olup bitenlere açık ve tetikte kalmak için kullanın. 

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlıklar içindesiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor. Yaşamınız boyunca mantıktan ayrılmayan bir yapınız olduğu için, içinizde hissettiğiniz yeni duygusal kıpırdanmalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz. 

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki önemli konular ne kadar yolunda giderse gitsin, aşırı iyimser yaklaşımlardan özenle kaçınmalısınız. Bugün yaşayacağınız gelişmeler, tarafsız bir bakış açısı gerektirebileceğinden, dünyaya pembe gözlüklerle bakmamalısınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Finansal durumunuz gün geçtikçe düzelmeye devam ediyor. Aile bireylerinize ve arkadaşlarınıza yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün hiçbir işi, talihe ve tesadüflere bırakmayın, hem buna ihtiyacınız da yok! Dünden başlayan ümit dolu olayların peşine bütün imkanlarınızla düşün, sevindirici durumlar sağlarsınız. İş çevrenize karşı bazı davranışlarınız tepki doğurabilir. Özellikle belli kişilere takındığınız tutum, pek otorite amaçlı görünmüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Havanın da etkisiyle biraz kırıklık olabilir. Baş ağrılarına dikkat edin.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>