Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düzen Arıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Birinin sana olan biteni olduğu gibi anlatmadığı zaman seni uyaran kafanın içindeki o küçük sesi dinle. Çünkü insanları fazla önemsiyor olabilirsin; biri ne zaman sıkıntılarından bahsetse hemen yardım etmek için atlıyorsun. Sorun şu ki insanların çoğu duyarsız ve dikkatsiz davranarak bu belaları kendilerine çekiyor. Bazı şeyler düzeltebilirsin bazılarını ise düzeltemezsin; bazılarına ise bulaşman bile hata olur! Hataları sonucu içinde bulunduğu durumdan başkaları aracılığıyla kurtulan kişi hiçbir zaman bu hatalardan kaçınmayı öğrenemez.Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunun ilk gününde yöneticiniz Venüs ile Plüton arasında pozitif etkileşim var. Sosyalleşebilir, arkadaş grubunuzla sosyal ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Uzun vadeli dostlukların temeli atılabilir.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Gün içinde aşk veya arkadaşlık ilişkinizin olduğu kişilerden bir teklif alabilir, alacağınız teklifle daha mutlu hissedebilirsiniz. Sevginin arkasında durmak, sevgi için emek sarf etmek ilişkilerin anahtarı olabilir.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanına yönelik farklılık ihtiyacın üzerine; dekoratif anlamda değişiklikler yapmak için hafta sonunu kullanıyorsun. Alışverişe ayıracağın bugünün akşamında, çat kapı gelen bir misafir ile planların bir anda değişebilir. Senden destekleyen bir arkadaşın ile uzun uzadıya telefon görüşmeleri gerçekleştirip, sorununa çözüm arayabilirsin. Evcil hayvanın varsa, sağlık sorunları gündeme gelebilir.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin sesini dinlemek istiyorsunuz. Sezgileriniz sizi yeni bir yakınlaşmaya iterken korkularınız ise ilerleme hızınızı yavaşlatacaktır. Lütfen yaşanmışlıklarınızın sesini bastırın. Duygularınız ve hislerinizle çıktığınız yolculuğun keyfini çıkarın.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla, sosyal konularla ilgilenmek sizi canlandıracak. Gelecek yönünde yeni fikirlere açıksınız.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinizle oldukça uyumlu olacağınız bir gündesiniz. Sadece işinize konsantre olmada büyük problem çekebilirsiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birini eğitmen gerekebilir. Yetenek öğrenmesi gereken insanlar çevrede geziniyor olabilir. Çevrende bir şeylerle boğuşan insanlar olabilir. Belki bilmedikleri bir şeyi sen biliyorsundur. Biraz bu kişiye vakit ayır ve yardım edip edemeyeceğini gör. Onlar bilgilenirken; sen de özgüven kazanabilirsin.

2 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlarla olmadığınız kadar hayvanlarla iyi anlaşabilirsiniz. Bu durum stresinizi azaltmak için çok iyi olsa da derin konularda gerçekten profesyonel bir yardım almanız gerekebilir. Uzak aile ilişkileriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir ve bazı dedikodularla anılabilirsiniz.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sınırlarınızı zorlayarak harekete geçmeniz işe yarayacak. Siz zor işleri sevdiğiniz için, sorunlu konuları seçiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizin aktifliği sayesinde bir çok problemin çözümünü bulacaksınız.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanların sizinle aynı görüşte olmasını arzu edeceksiniz. Bu süreçte sorunları ele alış biçiminiz de değişiklik gösterebilir. Önemli olan, farklılıkları ayırt edebilmek. Halledemeyeceğiniz çok az sorunla karşılaşacaksınız. Sorunlar üzerindeki etkinliğinizin istediğiniz gibi ilerleyebileceğini de unutmayın.

2 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ve farklı duygular içinde olabileceğiniz bir gün. Karışıklıklardan etkilenmeniz mümkün. Biraz daha rahat ve akılcı olmaya çalışın. Sorunları büyütmekten kaçının. Kuruntularınızı sevgilinize yansıtmayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir. Ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandırmayı başarabilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kışın yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda.

2 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>