Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Rutinlerini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün ekstra tutkulu ve fevri hissediyor olabilirsiniz ve aşk hayatınızda cesur bir hareket yapabilirsiniz. Belki de hoşlandığınız biri vardır, bu kişiyi etkilemeye ve tüm dikkatini çekmeye karar verebilirsiniz. Veya şu anki ilişkinizde, biraz tuhaf olmaya ve beklenmedik bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, eğleneceğiniz kesin!

Yenigirişimleri başlattınız mı? Son on gündür üzerinde çalışıyor musunuz? Bugün ÜZERİNDE daha da ilerlemeyi planlıyorsunuz. Şu anda bir araya getirdiğiniz bulmacanın bir parçası eksikmiş gibi görünüyordu, ve o parça görünüşe göre hiçlikten varolacak aniden ortaya çıktı. Bu şaşırtıcı gün için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Gruplarla olan etkileşimlerinin ön plana çıkacağı bir gün. Bir parti veya aile toplantısı daveti gelebilir; katılıp katılmamak ise sana kalmış. Bu sırada, aile üyelerin de sosyal bir modda olacak ve fikirlerine açık olacaklar. Aynı zamanda görüşlerini bir komitede paylaşmak veya bir kitle önünde sunum yapmak için de iyi bir gün.Bugün arazi ya da diğer mülklere yatırım yapmak için çok güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gazetedeki reklamları incelemeye başlamak için uygun bir gün. Ayrıca, diğer gayrimenkul yatırımlarının da umut vaat ettiğini görebilirsiniz. Bugün, herhangi bir taahhütte bulunmak için en iyi gün değil, ancak seçeneklerinizi değerlendirmek için kesinlikle iyi bir gün. Devan edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler Burcunda ilerliyor. Güne enerjik ve keyifli başlayabilir, ilişkilerden yana farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kalpten geçirdiğiniz anlık dilekler karşınıza gelebilir. Uzaklardaki bir kişiden haber alabilirsiniz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantının belli bir rutinde gittiğini düşünmek bunalmış hissetmene neden olabilir. Bu ruh halinin sebebi;akışının yoğunluğu ve artan sorumluluklarından kendine ayıracak vakti bulamamandan kaynaklı olabilir. Uzun süreli ilişkisi olan ve evliliği düşünen bir Terazi burcuysan, sevgilinin ailesi ile tanışmak, onları daha yakından tanımak isteyebilirsin.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizden erkek figürleri ile soğuk iletişim kurmanız gerekebilir. Tartışmalardan uzak durmak istiyorsunuz. Konuşmalarınızda samimiyetsiz ve mesafeli olabilirsiniz. Eğer bu duruşunuz yanlış anlaşılırsa bir süre görüşmemek sizin için daha doğru olacaktır. Her zaman saygınızı korumaya devam edin.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz hareketli bir gündesiniz. Öğrenme ve keşfetme heyecanı içinde farklı deneyimlerde bulunabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedeceğiniz zamanlar var. Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemleri nezaket ile çözmeli kendinizi ifade ederken pişman olacağınız cümleler kurmamamalısınız. Bugün aşk hayatınız dikkat isteyebilir.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizdeki sanatçının dışarı çıkmasına izin verin. Gezegen hizalanmaları bugün yaratıcı ifadeyi her zamankinden daha görünür hale getirebilir. Aslına bakarsanız, bu tarafınızı ifade etmenin bir yolunu bulamazsanız, bir şeyler eksikmiş gibi hissedebilirsiniz. Onu nasıl ortaya koyacağınız bir tercih meselesi olacak. Yapmaktan zevk alacağınız herhangi bir şeyin işinizi göreceğini bilin yeter.

27 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size söylenenleri kabul etmekte ve uygulamakta zorlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizi savunmak önemli olsa da bazı durumlarda başkalarının sizden daha iyi bilebileceğini kabul etmelisiniz. Evinizde özel bir şeyi kutlamak için toplanabilirsiniz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili gerekli çalışmaları başlatabilirsiniz. Özellikle, iddialı ve ben merkezci davranmakla bir çok başarıyı kucaklayabilirsiniz. Düşüncelerinizden ödün vermemekle, haklı olduğunuzu çevrenize ispat edeceksiniz.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kararsızlıktan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Kendi kendinizi sıkıntıya sokmamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız olduğunu da unutmayın. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

27 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz ve istekleriniz berraklaşmaya başladı. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. İşlerin yoğunluğu keyfinizi kaçırsa da, arkadaşlarınız size yardımcı olmaya hazırlar. Fikirlerinizi onlara anlatabilir, planlarınızı kabul ettirebilirsiniz. İkna edici ve etkileyici olacaksınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun!

27 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 34" R
Ay
Akrep
21° 30' 19" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 57' 30"
Mars
Balık
25° 56' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 04"
Satürn
Balık
16° 07' 51"
Uranüs
Boğa
22° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 46"
Lilith
Başak
22° 47' 38"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>