Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kurallarını Belirliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Şu anda romantik bir ilişki içindeyseniz, siz ve sevgiliniz bugün ilişkinizde verdiğiniz sözlerden ve hatta evlilikten bahsedebilir. Bu biraz ani gelebilir ve bu yüzden de rahatsız edici görünebilir, ancak akışına bırakın. Geri çekilmek, bir şeyler kaybetmenize neden olabilir. Bir ilişkiniz yoksa, sosyal bir etkinlikte birçok şey hakkında saatlerce konuşabileceğiniz, yeni ve heyecan verici biriyle temasa geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Evsel konularda bir şeyleri tamamlama isteğin ve dürtün çok yüksek. Bir tamirat işini erteleyip durduysan, bugün bu işin üstesinden gelmek için uygun bir gün. Kendini fiziksel enerjiyle ve pratik bilgilerle donatılmış şekilde bulacaksın. Ellerini kirletmek ve bir şeylerle uğraşmak senin için her zaman rahatlatıcı olmuştur. Bu açıdan, Terazi en “erkeksi” burçlardan biridir!Bugün genel olarak senin için güzel bir gün olacak, ne kadar muhteşem bir insan olduğunun farkına varacaksın. Krallığının etrafında dolaşan bir prenses gibi ve en asil elbiselerini giymek için kendini özgür hissedeceksin. Kaleni nasıl yöneteceğin hakkında sorular sorulduğunda bağımsız bir bakış açısı takın. Yaratıcı, onurlu ve hoşgörülü kurallar benimse.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

24 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Terazi burcunda ilerlemeye başlıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca katıldığınız ortamlarda daha çok dikkat çekecek ve öne çıkacaksınız. Dış görüntünüzle daha fazla ilgileneceksiniz. Özgüven artarken, sosyal hayatınızda da daha flörtöz olabilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerle daha sağlıklı ilişkiler kurmak istiyorsun. Seni yoran durumların üstesinden gelerek, “devam veya tamam” mottosuyla hareket edeceksin. Birtakım duygusal çıkmazların yoluna girdiğini görmek, sana, kendini daha iyi hissettirecek. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişiye sürpriz hazırlayabilir ve onu şaşırtmak isteyebilirsin. Kültürel birikimini artırmak için farklı deneyimlere hazırlanabilirsin.

24 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevginizi yansıtmakta zorlanıyorsunuz. Utangaç tavırlarınız kabul görse de partnerinizin de sevgiye ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Duygularınızı sözle ifade edemiyorsanız, hoş bir sürpriz hazırlamayı deneyebilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişelendiğiniz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan koşullara daha fazla dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. İletişimi bol hareketli bir gündesiniz. Akşam saatlerinde rahatlamak için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz kişilerle kısa sürede olsa ufak tefek tartışma konusu olacak konulardan kendinizi uzak tutun. Bugün öfke kontrolü yapmalısın.

24 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Süper güçleriniz olsaydı diye hayal etmeyi bırakırsanız rahatlayacaksınız. Siz Superman değilsiniz ve hiçbir zaman da olmadınız. Aslına bakarsanız, kimse değil. Öte yandan, geçmişte sonuna dek kullandığınız bazı yetileriniz var fakat şu an bir işe yaramadıklarına ikna olmuş durumdasınız. Bu konu hakkında bir kez daha düşünmenin vakti geldi.

24 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı konularda sil baştan başlamanız, kabuğunuzu kırarak gerçek potansiyelinizi göstermeniz gerekiyor. Kendinizi nihayet hayatınızın sürücü koltuğunda hissedeceğiniz, olaylara yön verebileceğiniz bir zaman dilimine giriyorsunuz. Doğal olarak sahip olduğunuz çekicilik, herkesin onu görebileceği şekilde açığa çıkıyor.

24 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmayı seviyor ve yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz yüksek seyrediyor. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin. Yollar söz konusu olabilir.

24 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

24 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Venüs ile Uranüs arasındaki negatif açının etkileri bugün de devam ediyor. İkili ilişkilerde gerilimler söz konusu olabilir ve dengeleriniz sarsılabilir. Odağınızı keyif aldığınız şeylere yönlendirerek bu süreci atlatabilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızdaki dalgalanmaları sürüncemede bırakmamanız gerekiyor. Bu dalgalanmalardaki sıkıntıyı tek başınıza yaşamadığınızı bilmelisiniz. İş arkadaşlarınıza karşı biraz tartışmacı ve heyecanlı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ancak, insan ilişkileriniz karmaşık olsa bile son derece hareketli olacak. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni grupların arasına katılabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor

24 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 33"
Ay
Akrep
18° 07' 27"
Merkür
Koç
26° 12' 58"
Venüs
Balık
20° 58' 42"
Mars
Balık
04° 34' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 13"
Satürn
Balık
13° 14' 36"
Uranüs
Boğa
20° 38' 17"
Neptün
Balık
27° 47' 23"
Plüton
Kova
01° 49' 04"
Chiron
Koç
18° 45' 49"
Lilith
Başak
19° 44' 24"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>