Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beklentilerin Somutlaşıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda özellikle ortaklıklar konusunda heyecanlı hissediyorsunuz. Özel biri kesinlikle sizi birlikte bir akşam geçirmeye davet edecek. Diğer yandan, profesyonel ve yaratıcı ortaklıklar hem sizin hem de takım arkadaşlarınızın güçlü bir şekilde inandığı yeni bir projeye işaret ediyor. Bu projede ilham almak için uzak veya yabancı ülkelerdeki olaylara bakabilirsiniz. Buradaki şeyler hayal gücünüzü genişletebilir.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiye sahip olmalısınız. Sabah kalktığınızda kendinizi alışılmadık derecede enerji dolu hissedeceksiniz. Belki sabahın erken saatlerinde koşabilir ya da bisiklete binebilirsiniz. Gün boyunca, fiziksel işler yapmaktan zevk alacaksınız. Belki bazı ev tadilatları üzerinde çalışmak isteyeceksiniz. Ya da belki de nihayet çatı katını temizlemekle uğraşırsınız! Durum ne olursa olsun, iyi bir ter atarsanız kendinizi sağlıklı hissedeceksiniz!

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Aile yaşamınla ilgili bazı sorular düşündüğün kadar sıradan olmayabilir. Genelda olaya insanların duyguları ve düşünceleri dahil olduğunda böyle bir mesele kendini gösteriyor. Yine de insanların hislerini incitmemek için herkesten daha fazla önlem almalısın. Bugün, hislerin de kontrolün altındayken; durumu da kontrol altına almanı sağlayacak bir olay vuku bulabilir.Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde dikkatsizlik, dalgınlık ve isteksizlik gibi haller içinde olabilirsiniz. Geleceğinize yönelik, hedeflerinize yönelik eylemden ziyade hayal, plan ve tasarı içerisinde olacaksınız. Gün içinde dağınıklıklar yaşayabilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındakiler ne kadar net olsa da bunları dile getirirken iletişim problemleri yaşayabilirsin. Sakin görünen fakat gizli bir inatçılığın var. Duygusal konulardaki somut isteklerini karşı tarafa geçirmekte zorlanabilirsin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, evlilik hakkındaki düşüncelerin iyice olgunlaşabilir. Birikimlerini yatırıma dönüştürmek için danışmanlık almak isteyebilirsin.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte aranıza mesafe koyduğunuz yakınlarınız yeniden samimiyeti artırmak istiyor olabilir. Sınırları yıkıp yıkmama konusunda kararsızsınız. Aynı hatalara tekrar düşmemek koşuluyla mesafeli bir iletişim kurarak kararınız için zaman kazanabilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Odağınıza yapabilirliklerinizi alarak kaliteli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Yardım almayı kabul etmek işlerinizin verimli olmasını sağlayacaktır.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

20 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza girmeye çalışan birini ilgi çekici bulacak ve gizemini çözmeye çalışmak için çok zaman harcayacaksınız. Ayrıca etkileyici iletişim gücünüz, yanlış yorumlama nedeniyle ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların çözülmesine yardımcı olacaktır. Dinlenmek için biraz daha sabretmeniz gerekecek.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarındaki uyuma dikkat etmelisiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İki farklı enerji altında hareket edeceksiniz ve bu durum size zorluk çıkarabilir. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha sabırlı olmaya çalışın. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeye öncelik vermelisiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz çok erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir. İş yerinde önemli sorumluluklar almaktan kaçının. Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Hislerinize ve içinize doğan şeylere güvenin. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

20 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 01"
Ay
Akrep
25° 55' 28"
Merkür
Koç
26° 30' 21"
Venüs
Balık
21° 45' 35"
Mars
Balık
05° 03' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 14"
Satürn
Balık
13° 18' 56"
Uranüs
Boğa
20° 40' 03"
Neptün
Balık
27° 48' 48"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 02"
Lilith
Başak
19° 48' 37"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>