Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sürprizlerle Karşılaşıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2021, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Kalbiniz için biraz stresli olan enerji çatışması bugüne hakim olacak ancak bu, üstesinden gelemeyeceğiniz bir durum değil. Aslında, bugün biri bu durumdan yararlanacaksa, o kişi siz olmalısınız. Mücadeleci doğanıza kapılın ve istediğiniz şey için cesur davranın. Ancak, aynı zamanda çevrenizdekiler arasında bir uyum olduğundan ve herkesin ihtiyaçlarının karşılandığından emin olun, böylece barış her yere nüfuz edecek.

Bugün pratik bir ruh halinde olabilirsiniz. Evin etrafındaki şeyleri düzeltmeye odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir araba tamir ya da bir marangozluk projesi üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Bu aktivitelere o kadar sarılıyorsunuz ki, ailenizin duygusal ihtiyaçlarını fark etmiyorsunuz. Çocuklarınızla oynamak için zaman ayırın ya da partnerinizi övgülere boğun. İlişkilerin beslenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayın!

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Düşüncelerle dolusun. Onları bir deftere not alabilir ya da bir danışmanla paylaşabilirsin. Büyük bir huzura kavuşabileceksin çünkü; aklına takılan bazı şeyleri bugün içinde çözmen olası. Kaygıyı bir köşeye bırakıp biraz sakinliği benimsemenin tam zamanı. Daha hafif, mutlu ve rahatlamış hissedeceksin!Bugün merakınız had safhada, bu yüzden gazetede gözünüze ilginç bir haber, kitap ya da televizyon programı takılırsa onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Bu durum tuhaf kavramları ya da olayları içerebilir bu yüzden saatlerce bir şeyler okumaya ya da eski belgeleri ya da diğer kaynakları karıştırmaya dalarsanız şaşırmayın. Bugün ne öğrenirseniz, hepsini başka bir dönemde hatırlamanız gerekecek ve belki de bunu yazarak ya da konuşarak yapacaksınız. Peşine düşün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

21 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle beden sağlığınıza özen göstermeniz, abartılı yemeklerden, bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmanız gerekiyor. İş hayatında ve günlük yaşamınızda ilahi şanslar ve korunmalar olabilir.

21 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde yorucu ama öğleden sonra sürprizli bir gün seni bekliyor. İş yerindeki bir toplantı veya bir projede ortaya attığın fikirler ile üstlerinin dikkatini çekeceksin. Duygusal konulara yönelik eğilimin artıyor. Fazla hassas ve kırılgan olabileceğin konuşmalara şahitlik edebilirsin. Bir süredir ailenle aranda olan sorunlara çözüm getirmek isteyebilirsin.

21 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizlilik içerisinde olduğunuzu düşünüyorsunuz. Yaşam alanınızda ortaya çıkan gerçekler, sırlarınızın taşındığını kanıtlıyor. Güvendiğiniz kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

21 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

21 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi üşengeç hissedebilirsiniz, aldığınız kararların arkasında durmak zor olabilir ancak cesaret size iyi gelecek.

21 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen hayal gücün başını alıp gidiyor; fantazi ve hayallerinde kayboluyorsun. Bugün düşüncelerin mutlu mesut bir şekilde havaya karışarak sana nüfuz edecek. Anılarını deşebilir ve aniden geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsin. Belki de özel biriyle yaşamak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsundur. Hangisi olursa olsun, ruhunun arzularını dikkate al; belli ki düşüncelerinin sana iletmek istediği bir mesaj var.

21 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi aradığınız, adeta içsel bir yolculuğa çıktığınız bir süreci başlatıyorsunuz. Hayatınızı iyileştirecek, değiştirmeniz gereken bir şey varsa, bununla mücadele etmeye hazır olduğunuz bir gün olabilir. Duygusal tatmin, derin deneyimlerden veya kendinizi içten bir şeye adamaktan gelir.

21 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. dikkatli olmalısınız.

21 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

21 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayata bakış açınızda değişim gözlenebilir. Her zaman olduğu gibi ancak daha farklı olarak öne atılmaya hazırsınız. Günlük enerjiniz üst seviyelere çıkmış durumda. Dengeli ve dikkatli olduğunuz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilin. Aktif olacağınız bir süreçtesiniz. Her şey daha netleşebilir.

21 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye bağlanmamaya çalışın. Tek taraflı, platonik duygular yaşamanız muhtemel. Bu kişinin neden bu kadar ilginizi çektiğini kavramaya çalışmalısınız. Küçük bazıproblemlerinize çare olabilecek öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor

21 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 05" R
Ay
Akrep
20° 07' 22" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 17"
Mars
Balık
25° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 32"
Satürn
Balık
16° 07' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 46"
Neptün
Balık
28° 45' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 23"
Lilith
Başak
22° 46' 53"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>