Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hızlanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün en sevdiğiniz konu hakkında daha fazla bilgi edinmeye karar verebilirsiniz. Meraklı bir doğanız var ve her zaman bir şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz. Belki size ilham veren bir hobiniz var. Bu aktivite konusunda biraz araştırma yapabilirsiniz. Ya da yeteneklerinizi artırabilmeniz için ders almaya karar verebilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi uyandırmanın ve bu konudaki uzmanlığınızı artırmanın keyfini yaşayacaksınız.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Başkalarının fikirleri seni kaygılandırmasın. İyi bir insan olmaya çalışıyorsun ve insanları memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazı insanlar gerçekten zor mutlu oluyor! Ebeveynin veya patronun seni eleştiriyorsa da bunu çok ciddiye alma. Kimsenin seni kontrol veya manipüle etme hakkı yok. Kendi kararlarını verip senin için doğru olduğuna inandığın yolu izlemen en önemlisi.Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harekete geçme zamanı geldiğin hazır olmalısın. Doğru zamanı kendin farkedeceksin. Gemi iskeleye yanaşırken hemen gemiye atla. Fakat kıyıyı terk ederken, her zamankinden daha da tedirgin hissedeceksin. Yanına yakın bir arkadaşını almayı unutma. Aksi takdirde güneşin batışını tek başına izlemek can sıkıcı olabilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle beden sağlığınıza özen göstermeniz, abartılı yemeklerden, bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmanız gerekiyor. İş hayatında ve günlük yaşamınızda ilahi şanslar ve korunmalar olabilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların fazlalığı, hızlı şekilde hareket etmene sebep olacak. İşyerindeki yoğunluğun fazla olmasında dolayı gün boyunca bol miktarda kahve tüketebilirsin. İhtiyaçların olsa da harcama yapmaya vaktin olmayabilir. Teknolojik aletler ve araçlarla ilgili değişiklik yapmak üzere araştırmalara girebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, sosyal medyadan tanışacağın biri ile görüşebilirsin.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Motivasyon kaynağınız sizi hayata bağlarken, korkusuzca hareket etmek isteyebilirsiniz. Bugün cesaretiniz, size kayıplarınızın telafisi için olanak tanıyor.

23 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerle olan iletişiminizde daha önce fark etmediğiniz konular gün yüzüne çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde acele kararlar almamaya özen gösterin. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda sakinlik ve huzur arayabilirsiniz. Çabalarınız bu bağlamda sonuç verebilir...

23 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara gösterdiğiniz ekstra ilgi olumlu ve faydalı olsa da, aşırıya kaçarsanız, kendi ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı tam olarak fark edemeyeceksiniz. Bu bulanık sınırlar ve limitsiz tavizler ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. İleriye dönük planlarda bazı konulara gereken ciddiyeti vermediğinizi fark ettiğiniz anda geri dönüş sağlayın.

23 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilirsiniz., Yalnız kalmak istemiyorsunuz fakat, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz..

23 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorunları tamamen geride bırakma şansına sahipsiniz. Enerjinizi doğru ve dengeli kullandığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam edin. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

23 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız duygusal bir ilişkinizden kaynaklanan ve halen halledemediğiniz bazı sorunlarınızı şu anda yakın ilişkide bulunduğunuz kişiye yansıtıyor olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yatırımlarınızı büyütmek istiyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatların fazla kolay ve zahmetsiz olması aklınıza aldatılabileceğiniz endişesini getiriyor. Pazarlık yeteneğinizi çok iyi kullanarak, çok verimli bir bağlantı yapabilirsiniz. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir.

23 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 51" R
Ay
Oğlak
00° 06' 59"
Merkür
Koç
16° 19' 08"
Venüs
Koç
28° 40' 52"
Mars
Balık
28° 16' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 08"
Satürn
Balık
16° 24' 28"
Uranüs
Boğa
22° 14' 24"
Neptün
Balık
28° 51' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 08"
Lilith
Başak
23° 07' 44"
True Node
Koç
15° 25' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>