Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İdeallerini Genişletiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, hayatınızdaki özel kişiye ulaştığınızı hissedebilirsiniz. Son zamanlarda aklınızda çok şey var ve belki de kendinizi çok fazla geri tutuyorsunuz. Endişelerinizi yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle paylaşmak size iyi gelecek. Daha iyi hissetmenize yardımcı olacak bir dert ortağına ihtiyacınız var. Onların rahatlığı ve tavsiyesi, bazı şeyleri çözmenize ve bazı eski yaraları iyileştirmenize yardımcı olabilir.

Bugün hoş bir gün olacak. Yıldızlar, geçen haftadan daha az yoğun olsa da, oldukça parlak olacağı tahmin ediliyor. Muhtemelen profesyonel yaşamınız için yeni bakış açılarına ihtiyacınız var ve şimdi bu hedeflerin üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız! Bu anın gelmesini bekliyor muydunuz? Bu çok daha iyi!

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Kendini kullanışlı bir hale getir; öylece oturup hiçbir şey yapmamaya kendini teslim etme. Şu aralar, parmağını bile kıpırdatma zahmetine girmene gerek olmayan harika dönemlerden bir tanesi. İyi ve pozitif hissediyorsun. Yapmak istediğin şeyler için gerekli özgürlüğe de sahipsin. Öyleyse işleri batırma. Bu enerjiden faydalanmak için kalk ve bir şeyler yap.Harekete geçme zamanı geldiğin hazır olmalısın. Doğru zamanı kendin farkedeceksin. Gemi iskeleye yanaşırken hemen gemiye atla. Fakat kıyıyı terk ederken, her zamankinden daha da tedirgin hissedeceksin. Yanına yakın bir arkadaşını almayı unutma. Aksi takdirde güneşin batışını tek başına izlemek can sıkıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün merakınız had safhada, bu yüzden gazetede gözünüze ilginç bir haber, kitap ya da televizyon programı takılırsa onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Bu durum tuhaf kavramları ya da olayları içerebilir bu yüzden saatlerce bir şeyler okumaya ya da eski belgeleri ya da diğer kaynakları karıştırmaya dalarsanız şaşırmayın. Bugün ne öğrenirseniz, hepsini başka bir dönemde hatırlamanız gerekecek ve belki de bunu yazarak ya da konuşarak yapacaksınız. Peşine düşün!

22 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle beden sağlığınıza özen göstermeniz, abartılı yemeklerden, bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmanız gerekiyor. İş hayatında ve günlük yaşamınızda ilahi şanslar ve korunmalar olabilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzında yapacağın değişiklikler, çevrenin dikkatinden kaçmayacak. Sağlığınla ilgili önemli kararlar almaya başlıyorsun. Güneş burcunda yükseliyor. Bu durum idealist ve akılcı yönünü ortaya çıkarabilir. Geleceğini inşa ederken farklı senaryoları değerlendirmek isteyeceksin. İlgi alanlarının artış göstermesi, seni kendi işini kurmaya itebilir. Uzun vadeli araştırmalara girebilirsin.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile sıcaklığa ihtiyaç duyuyorsunuz. Duygusal bir döngü yaşarken birlik içerisinde yaşamanın ve şefkat eksikliğinin baskısını hissettiğiniz bir gündesiniz. Kendinize ve ailenize bir iyilik yapın, bir araya geleceğiniz bir program hazırlayın.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişiyle denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelere özen göstermenizde fayda var. Gün içinde olası kazalara karşı dikkatli olun.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayat sizi seçeneklere zorlasa da siz kendinizi olayların içerisinden çıkartmayı tercih edebilirsiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

22 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme ve belki de bir girişimle ilgili büyük resmi görme zamanı. İleri eğitim ve uzun vadeli hedefler hakkında kararlar alıyor ve daha fazlasını yapmak, öğrenmek veya deneyimlemek için planlar yapıyor olabilirsiniz. Aşk hayatınız, planlarınızın gerçekleşmesi için ertelenebilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Çevrenizlebirliği içinde olacağınız bir gün. Verilmiş sözlerinizi unutmayın ve hatırlatmalara da, kızmayın.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşunuza gidebilecek yeni gelişmelerle karşılaşacaksınız. Sonuçlar konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak olması da önemli. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışmalısınız.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler maddi durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden kararlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 48" R
Ay
Oğlak
03° 02' 25"
Merkür
Koç
16° 22' 21"
Venüs
Koç
28° 57' 18"
Mars
Balık
28° 26' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 14"
Satürn
Balık
16° 25' 40"
Uranüs
Boğa
22° 15' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 54"
Lilith
Başak
23° 09' 13"
True Node
Koç
15° 25' 03"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>