Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düzene Giriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, hayatınız üzerinde çok geniş kapsamlı etkileri olabilecek ilginç bir toplantı söz konusu olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, ilişkiniz yeni bir seviyeye geçebilir, ancak önce bazı değişiklikler ve ayarlamaların yapılması gerekecek. Olacaklara karşı direnmeyin, bu romantik bir ilişki,ortaklığı veya arkadaşlık, ne olursa olsun önemli ölçüde bir şeyleri iyileştirecektir. Doğru karar verebilme yeteneğinize güvenin.

Aklınız keskin bir zekanın esiri olmuş gibi hissedebilir. Bu durum, her tarafta engellenmiş hissetmenizin bir sonucu olabilir. Aileniz sizi bir başkasına inanmak üzere yetiştirmişken,yerinizdekiler sizi başka bir şeye inanmaya zorlayabilir. Karşılaştığınız her durumda farklı bakış açıları kullanırken, bu durumun altında yatan gerçek kişiyi unutmuş olabilirsiniz. Artık işler zorlaşıyor ve bazı önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. O keskin zekadan kaçmanın tek yolu gerçekler olacak.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Biraz gerilim havaya hakim olabilir; ve bunun sorumlusu sen olmayabilirsin bile. İnsanlar sinirli ve gergin olabilirler; hisleri de oldukça kuvvetli olabilir. Küçük bir kıvılcımın ortalığı ateşe vermesine izin verme. İnsanların dramalarına dahil olma; kendi halinde ol. Zaten kendi draman sana yeter.Senin gibi yoğun tutkulu biri için ilginç bir gün olabilir. Evet, tutku, heyecan ve diğer duygusal dışa patlamalara hazır ol. Sahip olduğun müthiş teoriler ve yüreklendirici felsefi bakış açıları bugünün moduna uygun olup olmadı net değil. Fikirlerini kendine saklarsan iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün havası sosyalleşmeye çok uygun olabilir. Bazen fazlaca inzivaya çekilebiliyorsunuz, dolayısıyla biraz dışarı çıkıp kendinizi göstermek size iyi gelecektir. Öğle yemeğine komşularınızı davet edin ya da uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirin. Varlığından keyif aldığınız kişilerden destek alma ihtiyacınız ön plana çıkacak. Bırakın size değer veren insanlar sizi kanatları altına alarak iyileştirsin.

26 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.09'dan itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar aile ilişkilerinden maddi-manevi destekler alabilir, aile içindeki bir krizi çözmekle ilgili adımlar atabilirsiniz. Bugün evinizi derleyip toparlamak, temizlik yapmak iyi hissettirebilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne önemli bir telefon görüşmesi ile başlayacaksın. Yaşantına dair düzene sokmak istediğin konular hakkında düşünürken, farklı fikirler de aklının bir köşesinde durmuyor değil. Birikimlerini nasıl değerlendireceğin konusunda kafa karışıklığın için destek arayabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan, yeni fırsatlar için işinden ayrılmayı düşünebilirsin.

26 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgür olmak için maddi güç kazanmak zorundasınız. Birikim yapma kararı sizin için hayat sigortası niteliğinde olacaktır. İşlerinize daha çok asılmalı, çevrenizle olan bağlantılarınızı güçlendirmelisiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ışıkların uyumu size oldukça şans ve gelişme olanağı getirmekte. Yeni insanlar ve çevrelerden çok şey öğrenebilirsiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardave mesleki konularda da başarılarınız fark edilmesini istediğiniz kişiler tarafından fark edilebilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tutkularınız uyanabilir. Kanınızı kaynatan bir söze kulak misafiri olabilirsiniz ya da haberlerde aklınızda şimşek çaktıran bir şey duyabilirsiniz. Tepkinizi olumlu şekilde değerlendirin. Belki de aynı görüşü paylaşan insanlarla bir araya gelmenizin zamanı gelmiştir. Politik bir davaya müdahil olabilir ya da manevi bir amaç edinebilirsiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda bir dostunuzdan ayrılmanız gerekebilir. Ayrı geçen zamanların telafisi olmasa da gerçek bir bağ, araya giren zaman veya mesafeyle yıkılmayacaktır. Konfor alanınızdan çıkıp yeni insanlar ve maceralara atılmazsanız hayatınız bulunduğu yerden daha ileriye gidemeyecek.

26 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bir çok arkadaşınızın katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unuttunuz. Dikkatli olmalısınız.

26 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

26 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gündeminizden biraz uzaklaşmak isteyebilir, hatta bir seyahat planı yapabilirsiniz. Seyahat şimdilik mümkün değilse günü uzun bir yürüyüşe ayırmak, doğayla buluşmak size iyi gelebilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi. Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Bugün sezgilerinize güvenebilir, işinizle ilgili yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Girişimde bulunmasanız bile geleceğe yönelik programlar tasarlayabilir ve harekete geçmek için gereken çalışmayı yapabilirsiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın.

26 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 37"
Ay
Akrep
25° 50' 18"
Merkür
Koç
26° 30' 11"
Venüs
Balık
21° 45' 04"
Mars
Balık
05° 03' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 09"
Satürn
Balık
13° 18' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 02"
Neptün
Balık
27° 48' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 40"
Chiron
Koç
18° 48' 01"
Lilith
Başak
19° 48' 34"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>