Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sırlar Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Kalbiniz bugün bulutların üzerindeymiş gibi hissediyor, o halde neden onun peşinden gitmiyorsunuz? İnandığınız hayal dünyasına karşı harekete geçin. İçgüdülerinize güvenin ve hassas doğaya kulak verin. Bugün bütün gün eğleneneceksiniz. Modunuz yüksek olacak ve dikkatinizi çeken bir şeyle ilgili harekete geçmede hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Etrafınızda diğer kadınlarla kaliteli zaman geçirin.

Bir ip üzerinde yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz, ve her iki yana da yanlış bir adım, yere düşmenize neden olacaktır. Kendinize fazla baskı yapmamaya çalışın. Bir şeyleri yaşam ve ölüm durumuna sokmaya meyilli olabilirsiniz, şimdi gerçekten gerekli olan şey hafif ve güzel bir tutum. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmekte ısrar ederseniz, size en çok yardımcı olabilecek kişileri geri çevirmenize yol açabilir.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Normalde pek sık deneyimlemezsin ama bugün ilginç bir ruhsal dengesizlik seni saracak. Bu senin için sert olmakla kalmayacak aynı zamanda çevreni de etkileyecek. Senden bir dakika sonra ne tepki gelebileceğini kestiremeyecekler. Birden fazla duygu tarafından boğulduğunu hissediyorsan, altında yatan temelin üzgünlük olduğunu bil. Son zamanlarda önemli birini kaybettin mi? Duygusal olarak içini dökebileceğin birini bul. Konuşmak bile başlıbaşına çok destek sağlar.Bugünün havası sosyalleşmeye çok uygun olabilir. Bazen fazlaca inzivaya çekilebiliyorsunuz, dolayısıyla biraz dışarı çıkıp kendinizi göstermek size iyi gelecektir. Öğle yemeğine komşularınızı davet edin ya da uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirin. Varlığından keyif aldığınız kişilerden destek alma ihtiyacınız ön plana çıkacak. Bırakın size değer veren insanlar sizi kanatları altına alarak iyileştirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak senin için güzel bir gün olacak, ne kadar muhteşem bir insan olduğunun farkına varacaksın. Krallığının etrafında dolaşan bir prenses gibi ve en asil elbiselerini giymek için kendini özgür hissedeceksin. Kaleni nasıl yöneteceğin hakkında sorular sorulduğunda bağımsız bir bakış açısı takın. Yaratıcı, onurlu ve hoşgörülü kurallar benimse.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.09'dan itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar aile ilişkilerinden maddi-manevi destekler alabilir, aile içindeki bir krizi çözmekle ilgili adımlar atabilirsiniz. Bugün evinizi derleyip toparlamak, temizlik yapmak iyi hissettirebilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir önceki gününün yoğunluğu cumartesi gününe de yansıyacak. Üzerindeki yorgunluğu atamayabilir ve etkisi gün boyunca sürebilir. Arkadan çevrilen işler ve birtakım konuşmalar kulağına gelebilir. Kimlerin yanında olduğunu daha iyi anlayacaksın. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Terazi burcuysan, sevgilinin sosyal medya hesaplarını yakından takip edeceksin.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığınız kararlarınızın arkasına saklanmanıza yol açabilir. Doğru veya yanlış verdiğiniz kararlarda zihninizi netleştirerek sonucu kabullenmelisiniz. Mantığınızın sesine kulak vermenin önemini anlıyorsunuz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konularda ve yakın ilişkilerde güven çok önemli. Ancak bazı korkular ve endişeler yüzünden kendi kendinizi yıpratabiliyorsunuz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile ufak gezi planları size iyi gelecek. Uzun zamandır bunu hayal ediyorsunuz. Arzu ve isteklerinizi sıralamanın tam zamanı.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeyler sizi yeni bir davayı savunmaya teşvik edebilir. Ahlak ve adalet duygunuzun güçlü olması muhtemel. Sizi heyecanlandıracak bir makale okuyacak olabilirsiniz. Ya da sizde güçlü bir karşılık bulan politik bir olaydan haberdar olmanız da mümkün. Kendinizi ifade etmekten korkmayın. Diğerleriyle güçlerinizi birleştirmek isterseniz, toplumsal bir seviyede bazı değişiklikler yapmayı başarabilirsiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi heyecanlandıran yeni yöntemler veya şeyler keşfedebileceğiniz bir zaman, ancak bunu çok hızlı yapmamak en iyisidir. Size karşı çıkan birini bulabilir veya programlardaki değişiklikler sizi yeni bir yöne yönlendirebilir. Alışkanlıklara ve şeylere çok sıkı tutunduysanız, koşullar bir değişikliği zorunlu kılabilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Duygularınızı ortaya koyarken, biraz çekingensiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kararsızlıktan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Kendi kendinizi sıkıntıya sokmamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız olduğunu da unutmayın. Daha sabırlı olmanız gerekiyor.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliklerin mutlu ve sağlam olabilmesinde en önemli etkenin dürüstlük olduğunu, aklınızdan çıkarmayın. Olayları abartmama doğrultusunda vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Olayları bütün olarak ele alabilmeniz ve bu doğrultudadağılımı yaparken zorluk yaşamamanız, üstlerinizin de gözünden kaçmıyor. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak.

25 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 48' 28" R
Ay
Akrep
10° 41' 01" R
Merkür
Koç
16° 01' 30"
Venüs
Koç
23° 52' 47"
Mars
Balık
25° 15' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 56"
Satürn
Balık
16° 02' 56"
Uranüs
Boğa
22° 01' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 45"
Lilith
Başak
22° 41' 48"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>