Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aklın Karışıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu anda hayatınızdaki romantik ilişkileri düşünün. Bir birlikteliğin ne kadar sıcak ve tutkulu olduğuna bakmadan önce, romantizm bittiğinde bu duyguların yerini alacak bir şeyin olması çok önemli. İlişkilerinizi sıfırdan oluşturun. Sevgilinizin aynı zamanda en iyi arkadaşlarınızdan biri olduğundan emin olun.

Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Sen fark etmemiş olabilirsin ama performans konusunda doğuştan, tanrı vergisi bir yeteneğin var. Bugün ise başkalarının önünde konuşurken bunun işaretlerini görebileceksin. Birçok ünlü müzisyen ve aktör Terazi burcu altında doğmuştur. Etkileyici ve kuvvetli bir imaj yansıtmana yardımcı olan hassas bir enerjin var ve bunu istersen daha da geliştirebilirsin.Bugün senin için çok hızlı geçen bir gün olacak. Zaman sen bir toplantıdan diğerine koşturur, onlarca telefon görüşmesinin altından kalkmaya çalışırken uçup gidecek. Farklı farklı insanlarla iletişim kurmak ve kendini ifade etmen açısından yoğun bir gün geçireceksin. O kadar çok konuşmadan sonra günün sonunda ağzının yorulduğunu hissedebilirsin. Bu hızlı gidişata kendini bırak şimdilik. Yarına işler biraz daha iyi bir hal alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arazi ya da diğer mülklere yatırım yapmak için çok güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gazetedeki reklamları incelemeye başlamak için uygun bir gün. Ayrıca, diğer gayrimenkul yatırımlarının da umut vaat ettiğini görebilirsiniz. Bugün, herhangi bir taahhütte bulunmak için en iyi gün değil, ancak seçeneklerinizi değerlendirmek için kesinlikle iyi bir gün. Devan edin!

28 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.34'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar iletişim aksaklıklarına dikkat edin. Yazışmalarınızı iki kez kontrol edin. Beklediğiniz bazı haberler gecikebilir. Fakat bir yandan da beklemediğiniz haberler alabilrsiniz. Uzaklardaki kişiler gündeme gelebilir.

28 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini huzursuz hissettiğin ortamlarda bulunmak istemeyecek ve görüşmelere dahil olmayacaksın. İletişim gezegeni Merkür, burcundaki geri hareketine bugün başlıyor. Kendini olumsuz etkilerden korumak isteyebilir, tek başına kalmak isteyebilirsin. Geçmiş konular yeniden gündeme gelebilir; kafa karışıklıkları ve duygusal iniş çıkışlar yaşamana sebebiyet verebilir.

28 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden karar değiştiriyorsunuz. Düşünceleriniz yeniden başlamak isterken hayatınızın tekrarlandığını hissedeceksiniz. Bu duruma son verme isteğinizi canlı tuttuğunuz takdirde istediğiniz değişiklikleri de mümkün kılabilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Gün içinde tatil planları organize etmek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız aktiviteler içinde olmak sizi rahatlatacaktır. İlişkide olduğunuz kişiye sürpriz hazırlamak isteyebilirsiniz.

28 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olmasa da manevi destek vermeniz karşınızda ki dostunuzu bir hayli memnun oluyor. Biraz şakacı ve espritüel olmanız harika.

28 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen mükemmeliyetçilik hastalığına kapılabilir ve bu durum vahşi bir ateş yaratabilir. Aniden her şeyin çözümünün sıkı bir programa bağlı kalmak olduğun farkına varabilir, ya da kendiniz için yeni bir bütçe yaratmaya karar verebilirsiniz. Tasarruf etmek için bir süreliğine restoranlara yaptığınız gezileri ertelemeniz gerekebilir. Ama yalnızca bunları planlayarak harekete geçme, varlığınızı hiçbir eğlence olmaksızın reddederseniz, planınız sürmeden ertelenecek.

28 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak duygusunu oldukça yoğun ve geniş alanlarda yaşayacağınız bir dönemdesiniz. Her zamankinden daha fazla kendinizi açabilir, cana yakın tavırlarınızla etrafınızdaki insan sayısını arttırabilirsiniz. Bu durum aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler yaşanmasına sebep olabilir.

28 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün içindesiniz.. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz.

28 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerle alakalı konularda iyice düşünmeden harekete geçmemeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Karmaşadan olabildiğince uzak durmanız gerekmekte.

28 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sarsıldığını düşündüğünüz ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor gibi, rahat olun. İlişkiye yönelik dış değerlendirmeleri belli bir çizgide tutabilir, günlük sorunları kalıcılaştırmaya yarayan abartılardan vazgeçerseniz mutluluk var. Bugün çalışmalarınızı pek de büyük bir istekle sürdüreceğiniz söylenemez. Daha başka istekler içinde bulunabilirsiniz. Şartlarınızı çok fazla zorlamayın. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür.

28 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 22' 22"
Ay
Akrep
27° 02' 45"
Merkür
Koç
26° 32' 36"
Venüs
Balık
21° 52' 17"
Mars
Balık
05° 08' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 23"
Satürn
Balık
13° 19' 33"
Uranüs
Boğa
20° 40' 18"
Neptün
Balık
27° 49' 00"
Plüton
Kova
01° 49' 45"
Chiron
Koç
18° 48' 21"
Lilith
Başak
19° 49' 13"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>