Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yolun Açılıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapma şansı bugün karşınıza çıkabilir. Bu şansı yakalamak çok fazla çalışma ve çok kısa bir sürede fiziksel enerjinizin büyük bir kısmını harcamanıza mal olacaktır. Sonuç olarak, onun gözünü korkutup ve onu almak için cezbediliyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak, bunu yapmadan önce düşünün: şu anda olduğunuz gibi bu belirsizliğe devam etmek istiyor musunuz? Hız değişikliği birkaç yoğun güne değebilir. Bunu düşünün!

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Bugün bir yolculuğa çıkmak ya da birilerini ziyaret etmek isteyebilirsin. En son ne zaman böyle bir gün geçirmek için kendine izin vermiştin? Muhtemelen üzerinden çok uzun zaman geçmiştir. Bu planın sayesinde hem sen keyifleneceksin hem de yanındakiler senle vakit geçirdikleri için sevinecek. Yanında bir arkadaş bulundursan da bulundurmasan da, bir süredir görmediğin insanlarla etkileşim kurmanın veya yeni yerler görmenin keyfini çıkar!Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için çok hızlı geçen bir gün olacak. Zaman sen bir toplantıdan diğerine koşturur, onlarca telefon görüşmesinin altından kalkmaya çalışırken uçup gidecek. Farklı farklı insanlarla iletişim kurmak ve kendini ifade etmen açısından yoğun bir gün geçireceksin. O kadar çok konuşmadan sonra günün sonunda ağzının yorulduğunu hissedebilirsin. Bu hızlı gidişata kendini bırak şimdilik. Yarına işler biraz daha iyi bir hal alacak.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.09'dan itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar aile ilişkilerinden maddi-manevi destekler alabilir, aile içindeki bir krizi çözmekle ilgili adımlar atabilirsiniz. Bugün evinizi derleyip toparlamak, temizlik yapmak iyi hissettirebilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla kurduğun ilişkilerde bugün, çok önemli geri dönüşler alacaksın. İşyerinde verdiğin emeklerin karşılığı sana terfii haberi ile geri dönebilir. Eğer uzun süreli bir ilişkin varsa, ileriye dönük kararlar almak için doğru bir zamanda olduğunu düşüneceksin. Yakın arkadaşlarınızdan biri, duygusal karmaşasında sizden yardım isteyebilir. Ona bu konuda yardımcı olurken, objektifliği de elden bırakmayacaksınız.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak olarak çalıştığınız kişilerle telafi edici görüşmeleriniz olacaktır. Yapılanların kötü niyetli olmaması özrü kabul etmenizi kolaylaştıracaktır. Her ne yaşanırsa yaşansın her zaman çizginizi bozmamaya özen göstermeli ve insanlara karşı sınırınızı belirlemelisiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde işleriniz daha akıcı şekilde ilerleyebilir. Hedeflediğiniz konular hakkında işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konuları gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konular yorucu hale gelebilir.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortaklıya da hedeflerde daha başarılı olacağınız, yaratıcı yeteneklerinizi daha çabuk ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların ses tonunda dikkat etmeniz gereken gizli mesajlar sezebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizi harekete geçirmek için size belli belirsiz sinyaller gönderiyor olabilir. Onlara karşılık verin. Ses tonlarındaki ikinci manaları göz ardı etmeyin. Canınızı yakacak oklar sevgi dolu sözcüklere sarmalanmış bir halde üzerinize doğru geliyor olabilir. Bu tavırları dikkate alın.

29 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizde ayaklarınız yere daha sağlam basıyor ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Yeterliliğinizi insanların yargılarına göre belirlememek konusunda daha iyi bir hale gelseniz de henüz varmanız gereken yere ulaşmadınız. Zihninizi kuşkular sardığında, herhangi birine değil güvenilir birine danışın.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Amacınız yaşam kalitenizi yüksek tutmak. Bugün, ailenizle ilgili fikir ayrılıkları yaşamanız mümkün. Her zamanki denetimli davranışlarınızla, çevrenizde hayranlık uyandıracaksınız. Bugün, sezgilerinizde yanılmayacaksınız.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkilerden doğru anlamda yarar sağlamayı başaracak olursanız, cesaretinizden ve girişim gücünüzden fayda sağlayabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz.

29 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar etmeyin. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz, uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymazdan gelin. Kendinize güvenin. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz.

29 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 25" R
Ay
Başak
17° 27' 14"
Merkür
Koç
17° 13' 01"
Venüs
Koç
18° 23' 53"
Mars
Balık
21° 49' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 36"
Satürn
Balık
15° 37' 16"
Uranüs
Boğa
21° 46' 24"
Neptün
Balık
28° 34' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 16"
Lilith
Başak
22° 12' 13"
True Node
Koç
15° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:38

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>