Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dengeyi Sağlamaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün yeni bir insandan hoşlanabilirsin. Bu kişiyi tanımak istemek ve onunla aranda güzel bir iletişim olmasını istemek kalbinin daha hızlı atmasını sağlayacak. Ancak bazı şeyleri zaman bırakmayı öğrenmen gerekebilir bugün.

Önümüzdeki birkaç gün içersindeki olası görüşmeler oldukça önem taşıyabilir. Beklentilerinizin önündeki engeller arasında siz de varsınız. İradeniz dışında alınan kararlara, uygulamalara daha sıcak bakabilirsiniz.

Normalde halletmekten keyif aldığın sorumluluklar bugün sana bir yük gibi gelebilir. Bazı işleri halletmek ve harcamalara dikkat etmek seni biraz yoracak. Önemli kararlar almak için acele etmemelisin bugün.

Zaman yönetimini iyi yapmak ve sorumluluklarını bir planla bölmek, gereksiz yere yorulmanı engelleyerek vücuduna daha dikkat etmeni sağlayabilir. Birplanı hazırlayarak kendine bir iyilik yapabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık ortamlarda bulunman gerekebilir bugün. En başta keyifli başlayan bu güzel ortam sonradan seni biraz gerebilir. Duygusal gerilimlere karşı dikkatli olmalı ve kendini fazla yormamalısın bugün.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ilgi alanlarınızla ilgilenmek ve kendinizi tanımlamak için harika bir gün! Ne kadar inatçı olursanız olun bugün grubun içinde kalmak zorundasınız. İstemeseniz dahi grupla birlikte hareket etmenin faydalarını göreceksiniz. Bugün mümkün olduğunca daha az sorumluluk alın. Biraz geri planda kalmaya ihtiyacınız var.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ayrılıkları ve bireysel hareket etme isteği, ortaklığınla ilgili değişiklikler yapmana sebep olabilir. İş hayatına yeni bir ortak katılabilir ya da sen farklı bir oluşuma ortak olmayı düşünebilirsin. Bugün, dengeyi sağlama çabası içinde olabilirsin. İlişkilerinde adaleti ve uyumu korumak için çaba gösterebilirsin. Kendi ihtiyaçlarını ve başkalarının ihtiyaçlarını dengelemek arasında bir denge kurmaya çalışabilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendi bildiğiniz şekilde ilerlemek her zaman iyi sonuç vermeyebilir. Ortak paylaşımlarda bulunduğunuz çevrede bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa bilgi almaktan çekinmemelisiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. İşleriniz istediğiniz hızda akmayabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşüncelerinizi harekete geçirecek şart ve şanslar hayatınızda belirebilir. Önemli olan bu şansları fark etmek ve kullanmak olacaktır.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında değişiklik yapmak için daha rahat harekete geçebilirsin. Yaşadığın yer ya da aşk konusunda değişiklikler düşünüp kararlarını uygulamak için atak davranabilirsin. Seni heyecanlandıran şeylerin peşinden gitmek sana çok daha iyi gelecek.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel olarak daha güçlü hissetmek adına kötü bir alışkanlığı, borcu veya bağımlılığı ortadan kaldırmak için doğru kaynaklarla veya araçlarla bağlantı kurma zamanı. Bu, takıntılarınızı fark etme ve sizi kişisel olarak güçlü hissetmekten alıkoyan şeyleri inceleme zamanı. Bugün, ruhunuzu tazeleyen bazı dokunaklı anlar veya şefkatli düşünceler olabilir. Profesyonel ilişkilerden veya işten iyi geri bildirim veya sosyal fırsatları teşvik eder. Kişiliğiniz, kariyerinizde veya işinizde size birçok kapı açabilir ve başarınıza katkıda bulunan en önemli faktör olabilir. Müşteriler, patronlar, ebeveynler veya sizi bir şekilde denetleyen herhangi biriyle ilişkiler için iyi bir zaman. Duygusal olarak, bugün bir pencere açıp temiz havayı içeri alıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Bazı dostlarınız, ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla derin seviyede etkileşim kur. Odak noktanın kişisel güvenlik olduğunu fark edebilirsin. Evinin senin için özgür ve konforlu hissettiğin bir tapınak olduğuna emin ol. Anlayışı ve sabrı bütün eylemlerinle ve kelimelerinle göster. Sağlam ve istikrarlı olduğun sürece, tamamlanmış ve insanlarla daha iletişim halinde hissedeceksin.Aşkı bulacak mıyım?

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi burcu, hayat istediğin gibi gidiyor. Zor durumlar geride kalıyor ve seyahate çıkabilirsin. Mutlu zamanlar seni bekliyor ve olumlu, iyimser, uzun vadeli planlar yapabilirsin. Karar verme konusunda isteksiz olsan da, doğru yoldasın ve problem yokmuş gibi davranma.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kafanızın karışmasına neden olan bir konuda ailenizden destek alın. Böyle durumları bir gurur meselesi yapmayın. Zaten; bu şekilde davranırsanız, komplekslerine yenik düşmüş bir kişilik imajı sergilersiniz. Yardım istemek bir büyüklüktür.

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 33" R
Ay
Akrep
27° 29' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
25° 32' 56"
Mars
Balık
26° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 44"
Satürn
Balık
16° 10' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 46' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 25"
Lilith
Başak
22° 50' 49"
True Node
Koç
15° 34' 02"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>