Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda cinsellik çok planda. Aslında siz cinselliğe çok düşkün biri değilsiniz ama partneriniz sizin bu konudaki görüşlerinizi değiştirmenize sebep oluyor. Bugün öğleden sonra partnerinizle zaman geçireceksiniz.

İş yaşantınızda bazı gelişmelerin gerçekleşmesini arzu ediyorsunuz. Bu yüzden beklemedesiniz. Bu aralar kariyerinizle ilgili çalışmalarda rutine girdiniz. Bunun yanında ailenizden birilerinin nüfuzundan da faydalanmayı düşünüyorsunuz.

Parasal açıdan zorluk çekeceğiniz bir gün. Ailenizden maddi kaynak alacağınızı düşünüyordunuz. Fakat bugün bu maddi yardımı alamayacaksınız. Evdeki hesabın çarşıya uymaması sebebiyle bugün maddi açıdan zorlu anlar yaşayacaksınız.

Kendinize çok fazla zaman ayıramamanın sıkıntısını çekiyorsunuz fakat çok fazla uyuyorsunuz. Uyku saatinizi azaltıp zamanınızı arttırabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, özel konularla ilgili birtakım sorunları halletmeye yönelebilirsiniz. Bu konuların bir kısmında acele kararlar alma eğilimi, sizi beklemediğiniz boyutlarda sıkıntılara sokabilir. Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız gelişmelerde, coşkulu yaklaşımlarınız ve sağlam iradenizle, başka insanları da harekete geçirebilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün çoğunluğunda Oğlak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün ilk yarısında olumlu etkiler alıyorsunuz. Evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Aile bireylerini ihmal ettiyseniz ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz. Akşama geldiğimizde ise Ay'ın Uranüs'le sert kontağından dolayı evinizde riskli işlerden sakının. Ay, bu kontağından sonra boşluğa giriyor. Saat 21:47-22:06 aralığında yeni bir işe başlamak uygun olmayabilir. 22:06 sonrası ise Ay Kova burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınıza odaklanarak günü bitiriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

geçmiş tartışma yaratabilir!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Aile ile ilgili problemler seni aşan konular, sen sadece fikrini söyleyebilirsin ancak insanların karar vermeleri içinde zaman tanımalısın. Evlilikler ve yeni ilişkiler için karar aşamaları gündeminde bolca yer alabilir. Sevdiğin insanla ilişkin bugün mükemmel. Birlikte hafta sonu geçirmenin heyecanı üzerindeyken birden eski hikayeler tartışmaya dönüşebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızla hareket etmeniz gereken bugün, size en doğru cevabı yine kalbiniz verecektir. Size karşı duygu besleyen bir kişiyi fark edebilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, ailenize ya da geçmişe yönelik bir konuda bazı bitişlerin, ayrılıkların olabileceğini gösteriyor. Duygusal alanda dışsal etkilere fazlası ile açıksınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda adil olmayan konulara çok takılmanız kendinize zarar veriyor. Kendinizi düşünmeli ve kendinize karşı adil olmalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Artık kendinizi bazı konularda hazır hissediyorsunuz. Uzun süredir geçirdiğiniz sakin zaman, belki aklınızdakilere ayırdığınız zamanlar, size çok iyi geldi. Meditatif konularda destek alan Terazi burçları için güzel bir dönem başlıyor. Hala kendine zaman ayırmamış olan Terazi burçları içinse daha vakit var. Kilo alımlarına dikkat. Eski taktikler kilo vermenize yardımcı olmuyor gibi gözüküyor.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakınlarınızla ilgili gelişmeler sizi üzebilir. Olayların iç yüzünü araştırıp bilgi edinmeden karar vermeyin. Akşam saatlerinde duygusal yoğunluk hafifler, aradığınızı huzur ortamı gelişebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile yönetici gezegeniniz Venüs arasındaki zorlu etkileşim ev hayatınızda ani değişimleri tetikler. Partnerinizin fikirlerindeki radikal dönüşümler bundan sonra aranızdaki ilişkinin farklılaşmasına neden olur. Hayat bir öncesi gibi olamayacaktır. Bu yenilik belki sizin için daha hayırlıdır. Değişimi sevgiyle kucaklamanızda fayda var.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlenmek için katılacağınız sosyal ortamlar için vakit bulamayabilirsiniz. Diğer taraftan, işlerinizle ilgili davetler, toplantılar, veya seminerlere katılabilirsiniz. Tartışılan, karara bağlanan veya açıklanan şeyler, sırtınızdaki yükü kaldırabilir.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 39" R
Ay
Aslan
05° 50' 45" R
Merkür
Koç
27° 49' 59"
Venüs
Boğa
17° 46' 11"
Mars
Koç
10° 10' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 25"
Satürn
Balık
17° 40' 09"
Uranüs
Boğa
23° 08' 02"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 57"
Lilith
Başak
24° 50' 53"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>