Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duyguların Hareketleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, ailenizle geçirmeniz gereken bir gün. Bu haftasonu yapılması gereken şeyler ve diğer günlük kaygılar yerine, ailenize odaklanmaya çalışın. Çevrenizde şu anda ekstra sevgi ve ilgi isteyen birileri mi var? Belki anne-babanız sizden kucaklaşmalar veya sıcak sohbetler bekliyordur ya da kardeşiniz şu anda zor bir zamandan geçiyor olabilir. Sizi daima seven insanlarla birlikte olmanın keyfini çıkarın.

Bugünün sizin için pürüzsüz ve kolay bir gün olmasını beklememelisiniz. Mesleğinizde, ister işiniz üstünde çalışmalarınızda, ister dersleriniz üzerine çalışmalarınızda olsun, etrafınızdaki insanlarla gerginlik yaşamayı bekleyebilir ve kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, temel olarak, rahatsızlığınızın kaynağını şu anda aklınızda bulunan maddi yükümlülükler olarak tanımlayabilirsiniz: bunlar finansal araçların eksikliği, belki de üretim kısıtlamaları olabilir.

Beklemediğiniz bir gelişmeyle maddi durumunuz oldukça iyiye gidebilir. Yapmış olduğunuz bazı yatırımlar aniden birden değer kazanabilir veya semtinizdeki evler birden beklediğinizden daha yüksek sınıflara çıkabilir. Ne olursa olsun, şu anda paranızı bozdurmak iyi bir fikir değil. Yatırım değerlerinizdeki değişiklikler artmaya devam edecek. Biraz daha bekleyin ve artışı gözlerinizle görün.

Bugün senin için birçok güzel şey gerçekleşebilir. Gergin hissettiren ve zaptetmesi zor heyecanının da varlığıyla tetikte olacaksın. Bu durumdan profesyonel hayatın adına faydalanabilirsin. Diğerleri ise karşına çıkan beklenmedik şeylerle başa çıkış yönteminden etkilenecek! Bu ilerlemek adına kendini kanıtlayabilmen için büyük bir fırsat!Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal değişimler yaşayabilir, karşınızdaki kişilerin düşünceleri ve tavırlarından daha hızlı etkilenebilirsiniz. Girdiğiniz ortamın ve iletişime geçtiğiniz insanların enerji alanından etkilenebilirsiniz. Uzun vadeli kararlardan kaçınmanız gereken günlerdesiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal anlamda kendine yeni bir birikim oluşturmak isteyebilirsin. Şansın yaver gidiyor. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan içini kıpır kıpır edecek gelişmeler yaşanabilir. İştahın şu sıralar açık gidiyor. Kilo almamaya özen göstermelisin. Kendine yakın zamanda uygulamayı düşündüğün bir diyet planı oluşturuyorsun.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinlerinizi kenara bırakarak fiziki yorgunluğunuzu atmak için bugün biraz dinlenmelisiniz. Kendinizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız günlük programınızı yeniden düzenleyerek bazı anlara molalar ekleyebilirsiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir yoğun bir süreç geçirmiştiniz artık bunu tempoyu biraz daha hafifletmek niyeti içerisine girebiliyorsunuz. Sakinlik size iyi gelecek.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

20 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz ile kuracağınız diyaloglar, ilişkiniz hakkında harika yeni şeyler ortaya çıkarabilir. Belki de sandığınızdan daha çok ortak yönünüz vardır ve belki de korkularınız asılsızdır! 

20 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, duygusallık yaşama arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinize baskı yapmayın.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sosyal ortamlarda ve yoğun şekilde geçebilir. Arkadaşlarınızla eğlence amaçlı bir aktiviteye katılabileceğiniz gibi, kariyerinizle bağlantılı bir toplantıda da bulunabilirsiniz. Çevreyle olan iletişiminizin artması, iki durumda da faydalı olacaktır.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile güçlerinizi birleştirip harika işler başaracaksınız. Motivasyonunuzu yükseltin veyerinizdeki çalışmalarınıza odaklanın. Hayatınız tamamen değişecek ve tüm zorluklar yavaş yavaş son bulacak.

20 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var. Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı olaylar, her geçen gün sizin lehinize gelişiyor, ümitlerinizi arttırıyor. Artık ciddi bir teşebbüste bulunabilirsiniz, başarılı olacaksınız. Alacak verecek işlerinde bugünlerde bazı küçük zararlar olabilir. Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye çalışın.

20 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 04"
Ay
Akrep
16° 09' 54"
Merkür
Koç
26° 08' 06"
Venüs
Balık
20° 46' 51"
Mars
Balık
04° 26' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 12"
Satürn
Balık
13° 13' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 51"
Neptün
Balık
27° 47' 01"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 16"
Lilith
Başak
19° 43' 21"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>