Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ailen İle Detayları Paylaşıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün aşk meselelerinde kendinizi fazla öne çıkarmayın, özellikle de yakın zamanda yeni biriyle tanıştıysanız. Bir adım atmadan önce bu kişiyi iyice tanımak için zaman ayırın. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün eşiniz/sevgilinize karşı daha dikkatli olmaya çalışın.

Şu anda bir şeyleri bırakma konusunda sıkıntılarınız olabilir. İş yerinde sorumlu olduğunuz bir proje olabilir. Gururunuz istemeyerek bu işe bulaşmış olabilir. Belki de çalışmayı daha nitelikli birine vermekten korkuyorsunuzdur. Endişelenmeyin. İsim yapma isteğindeyseniz, ününüz başka türden çalışmalarla da artabilir. Alanınızın dışına çıktığınızı kabul etmek bir erdemdir.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

İçgüdülerinle ilgili vurucu anlar yaşayabileceğin bir gün. Daha bir kelime etmeden, karşındakinin neler yaşadığını ve neler hissettiğini sezeceksin. İş yerinde de patronunun yapacağı duyuruyu, ne söyleyeceğini önceden kestirmen çok olası. İnsanların enerjilerine karşı çok hassas olacaksın ve trendleri da önden kestirebileceksin. İçgörülerin herkesi şaşırtabilir. Psişik titreşimleri sergilerken eğlenmene de bak tabi!Gezegenlerin bugünkü konumu sizi en derinden inandığınız şeyleri sorgulamaya itebilir. Spiritüel biriyseniz kendi fikirlerini sizin kadar inatla savunan bir şüpheciyle karşılaşabilir ve fikirleriyle sizi alt ettiğini hissedebilirsiniz. Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Karşı tarafın söylediklerini dinleyin ve üzerine düşünün, ancak size gerçekten mantıklı görünmedikleri takdirde onun görüşleri sizinkileri silip atmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarının görüşlerine karşı fazla hassas oluyorsunuz. Çevrenizden birinin, sizden farklı bir görüşü olduğunu fark edebilirsiniz. Size karşı biraz soğuk davranabilir ve siz de bu davranışa alınabilirsiniz. Dik durun ve kendinizi savunun. Yetenekleriniz bu kişiyi sindirebilir. Onlarla yarıştığınızı düşünen bazı kişiler size eleştirel yaklaşabilirler. Onların bu olumsuz davranışını, itici bir güç olarak kullanın.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün abartılı duygu ve düşüncelerden kaçınmalı, gizli kibir ve egodan kaçınmalısınız. Yeni fikirlere kulak vermek, insanlara şans tanımak, bakış açınızı değiştirmek önünüze yeni yollar açabilir. Akşam saatlerinde keyifli enerjiler çalışıyor.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirleri kontrol edemeyebilirsin. Oldukça üretken bir insansın. Eklem ağrıların artabilir. Kendini güvene almalısın. Hafta içi yaptığın önemli bir görüşmenin detaylarını ailen ile paylaşabilirsin. Uzun zamandır seninle küs olan bir yakınının zaman içinde soğuklu ortadan kalkabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata bakış açınızı sorgulamak isteyebilir, yaşam felsefenizi yeniden değerlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Zamanı ve yaşamı kabullenerek adım atmaya çalışın. Bu dengeyi kurmak düşündüğünüzden daha kolay olacaktır, yeter ki pes etmeyin.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebilecek, yeni şeyler öğrenebilecek bir gündesiniz. Başkalarından daha çok şey öğrenebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı fark etmek ve onları düzenlemeye yoğunlaşmak içsel yolculuğunuzda da size tam ve tüm düzeyde anlamlı bir perspektif kazandıracaktır.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizi yapmak için neye ihtiyaç duyduğunuzu bulmak ve hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı anlamak konusunda çok disiplinlisiniz. Herkes sizin gibi olmadığı için ufak kıskançlık krizleri olabilir. Bunlara hazırlıklı olmalısınız.

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar konusunda sizden yaşça büyük kişilerin desteğini göreceksiniz. Hayallerinize oldukça yaklaşacağınız bir gün içindesiniz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullanarak daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim ve haberleşme trafiğinin aniden artması söz konusudur. Bu trafik, sonuçta bazı yüzyüze görüşmeleri mümkün kılabileceği gibi, bu görüşmeler sonunda bazı önemli sözleşmeler veya anlaşmalar yapmanız da olasıdır.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize mutluluk verici bir sürpriz hazırlayarak onu şaşırtın. Bugün harcamalarınıza dikkat edin ve birikim yapmaya başlayın. İnsanlara ne söylediğiniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Gerçekten sizin sevginize, desteğinize ve anlayışınıza şiddetle ihtiyacı var. İşinizde sabırsız bir tutum içine girmeniz gerekmiyor. Sabırlı olmalısınız. Destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler var. Sizden borç isteyecek insanlardan uzak durmaya çalışın. Yemek yerken acele etmeniz, sindirim sisteminizi etkiliyor. Yemekleri çok çiğnemeden yutmayın.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 46" R
Ay
Yay
07° 30' 02"
Merkür
Koç
16° 01' 60"
Venüs
Koç
26° 31' 28"
Mars
Balık
26° 55' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 44"
Satürn
Balık
16° 14' 54"
Uranüs
Boğa
22° 08' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 08"
Lilith
Başak
22° 56' 05"
True Node
Koç
15° 31' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>