Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok özgür bir bakışınız var, ama aşkı tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, herkes kadar da kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

Birtakım işleri, hiç gereksiz yere öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın daha fazla emek harcamalarına yol açıyor. İşin gereğine göre davranmanızda yarar var.

Önümüzdeki günlerde büyük bir senediniz var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz sıkıntılısınız. Borca girmek istemediğiniz için de bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız. Girişken biri olmanıza rağmen, bazı durumlarda çekingenleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuğunuzu bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat:06:39-10 Ekim saat:03:40 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz, o alanla ilgili temaslarda bulunursunuz. Nezaketiniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet buiçin hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir. Bu dönemde haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Saat 15:26 Ay-Balık burcu seyri hayatın zorluklarıyla mücadele etmemizde bizi kucaklayan bir enerjidir. Ruhumuzu sakinleştirir, farklı bir açıdan duruma bakmamızı sağlar.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Aynı zamanda iletişimi ve zekâyı yöneten Merkür, bugün itibari ile burcunda hareket etmeye başlıyor. Esneklik konusunda katı olabilirsin. İkili ilişkilerinde konuşmaların net olacak. Gün içerisinde duygusal tarafının ağır basabilir. Düşüncelerinle etrafındakiler üzerinde etki bırakabileceğin bir gün. Para konusunda bu kadar katı olmak seni de yoruyor. Harcamalarında tutarlı olman gereken zamanlardan geçtiğini düşünerek bazı kararlar alabilirsin. Aile büyüklerinden de bu konuda destek görebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesinden gelecek haber, günün güzel haberi olabilir. Akşamüzeri uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelecek ve ilginç konuşmalar gerçekleştireceksin.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ilişkilerindeki bazı hayal kırıklıkları sizi üzmüş olsa da artık kime ne kadar güven duyabileceğinizi bilen bir hayat görüşüne sahip oldunuz. Hayatı tecrübelerle yol alan bir yolculuk olarak görmeye başlıyorsunuz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında çocuklarla ilgili konulara zaman ayırmanız mümkün. Akşam saatlerinde daha düzenli ve organize olmaya bakmalısınız.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük aşk kapınızda... Sizi siz yapan mert ve sevecen yapınızın getirdiği şanslı fırsatlar bunlar.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi hayatın genel akışına bıraktığınız, bu akışta kendinizi zihinsel olarak çok daha rahat hissettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yaptığınız çıkarımlar, vardığınız sonuçlar doğal ve akışkan bir uyum içinde olabilir.

22 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Burcunuzun ihtiyacı olan ilgi ve sevecenliğin yoğun olduğu bir gün. Alışveriş, estetik konular ön planda. Plan yapmadıysanız sosyalleşmek için günün ikinci yarısını tercih edin.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine iyisiniz. İletişim ve marifet gezegeni Merkür sizin burcunuza geçiş yaptı. Hitabet yeteneğinizle pek çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Kendinizden çok karşınızdaki kişiyi önemseyeceksiniz. Adalet duygunuzun kabardığı bir dönem. Herkese eşit davranmak isteyip, haksızlığa gelemezsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

22 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 59" R
Ay
Balık
15° 50' 34"
Merkür
Koç
18° 42' 24"
Venüs
Boğa
05° 25' 55"
Mars
Koç
02° 29' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 54"
Satürn
Balık
16° 53' 08"
Uranüs
Boğa
22° 33' 13"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 36"
Lilith
Başak
23° 44' 12"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>