Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Dönmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 40%

Tutkulu, duygusal ve romantik doğanızın ortaya çıkması muhtemel. Havada aşk kokusu var ve gün batımını izlerken birilerinin oturup sizi sarılmasını özlüyorsunuz. Uzun yürüyüşlere çıkın ve gözünüze çarpan küçük şeyler toplayın. Aşık olduğunuzda her şeyde güzelliği görür ve her yeri seversiniz. Yaratıcılığınız önemli düzeyde ve dünya ile paylaşacak muazzam miktarda sevgi ve zarafetiniz var.

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

Belli ki oynaman gereken önemli bir rol var!Günün modu biraz rahatsız edici olabilir ama senin bu rahatsızlıkla başa çıkış şeklin sana tanınırlık ve başka ödüller getirecektir. Gücün, kontrollü tavırların ve durağanlığı başarı ve başarısızlık arasındaki farkı gözler önüne serecek. Yapabilirsin ve yapmalısın da. Kendinle gurur duy!Bugün gerçekleşen olağandışı şeyler yüzünden kendinizi devre dışı kalmış gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda beklenmedik olaylar şimşek gibi çakabilir. Fikrinizi belirtmenin tam da zamanı! Görüşünüz baskıcı güçlerin etkisini dengelemek açısından önemli. Kendinizi savunmak için gereken adımları atmadığınız takdirde ezilebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü konumu sizi en derinden inandığınız şeyleri sorgulamaya itebilir. Spiritüel biriyseniz kendi fikirlerini sizin kadar inatla savunan bir şüpheciyle karşılaşabilir ve fikirleriyle sizi alt ettiğini hissedebilirsiniz. Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin. Karşı tarafın söylediklerini dinleyin ve üzerine düşünün, ancak size gerçekten mantıklı görünmedikleri takdirde onun görüşleri sizinkileri silip atmamalı.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Güne dair planlarınızda başarıyla ilerleyebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızda toparlanma ve iyileşme söz konusu.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmak konusunda yetersiz olduğunu fark edebilirsin. Bu konuda ne yapabileceğini düşünüyorsun. Eğitimi devam eden Terazi burcuysan bu konudaki fikirlerin netleşmeye başlayabilir. Uzak bir akrabandan aldığın telefon şaşırmana neden olabilir. Doğucu tutumun bazı kişilerin canını sıksa da duruşundan ödün vermiyorsun.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanıştığınız kişilerle öfkeli diyaloglar içerisine girebilirsiniz. Siz farkında olmasanız bile çevreniz fark edebilir ve olumsuz etkilenebilir. Mesafeli ve öfkeli olmanın aynı şey olmadığını anlamalısınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda ilgilendiğiniz konulara daha sezgisel yaklaşacağınız bir gündesiniz. Hedeflediğiniz yerlere ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Üstlerinizde ilişkilerinizde daha hassas olacağınız bir dönemdesiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Akşam saatleri daha rahat geçebilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Partnerinize romantik yaklaştığınız taktirde sevgi dolu karşılık alabileceksiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşle ilgili bir mail mi bekliyorsunuz? Eğer oturup bu maili beklemek zorunda olduğunuzu hissediyorsanız, bu arada yapacak başka bir şey bulun yoksa kendinizi çılgına çevirirsiniz. Günün sonuna kadar haber gelmezse panik yapmayın. İlla ki gelecektir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için, çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan kurtulmanız mümkün değil.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşimdiye kadar sarf etmiş olduğunuz yoğun efor, size bazı ödüller olarak geri dönmeye başlayabilir. Özellikle de işlerinizle ilgili konularda avantaj sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz; bunları kaçırmamak için gerekli önlemleri alın.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi partnerinize açık bir şekilde söyleyin. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza çok yardımcı oluyorsunuz. Bugün sağlığınıza zarar verebilecek bir şey yapmaktan kaçının.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni giren biri sizi etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 58" R
Ay
Başak
23° 12' 18"
Merkür
Koç
17° 00' 34"
Venüs
Koç
18° 59' 57"
Mars
Balık
22° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 40' 08"
Uranüs
Boğa
21° 48' 00"
Neptün
Balık
28° 35' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 05' 59"
Lilith
Başak
22° 15' 28"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>