Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir süredir ilişkinizden çok şeyler beklemiyor, küçük mutluluklarla yetiniyorsunuz. Böyle sürdürmeye de kararlı görünüyorsunuz. Bir süre sonra size yeten şeyler ona yetmeyebilir. Dikkatli olmalısınız.

Pratik zekanız ve saygınlığınız nedeniyle sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumunuzun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor.

Beklediğiniz bir para haberi, sizin umduğunuz kadar olumlu gelmeyecek gibi görünüyor. Ama yine de sonuç olarak kazanmadığınız bir paraya sahip olacaksınız.

Önceden kendinizi kurarak gittiğiniz bir görüşme umduğunuzdan çok daha iyi geçebilir. Ön yargılı olmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz ve ilişkiniz, sizin dışınızda birçok insanı da nedense fazlaca ilgilendiriyor. Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her şeyi, her yerde, açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz. Yakın dostlarınızdan aldığınız hafta sonu tatili teklifini, yolculuk gözünüzde büyüdüğü için reddedeceksiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, düşünülen yolculuk, eğitim veya işle ilgili bir proje veya bir ülkeye-şehre yerleşmek, yayıncılık, seminer, kurs, tayinle ilgili konular üzerinde gözden geçirmelerde bulunacağız. Çünkü bu Dolunayın yöneticisi Merkür geriliyor. Aslında bu olumsuz bir durum değil. Zihin içe yönelik çalıştığından, kişi kararına tekrar baktığında veya şu anda karşısına çıkan engeli aşabilmek için eksiklerini gözlemleme fırsatı buluyor. Gerçekten istediğimiz bu mudur? Veya bize sunulan teklif, karşımıza çıkan fırsat ne derece yararlıdır? Bunları ele alabiliriz. Zaten bu içe yöneliş, asıl düşüncemize ulaşmada destekleyicidir. Uzun zamandır yeni bir şeyler ortaya koymak, bir şeyler yazmak, yayınlamak istiyorsak şimdi bu kararı bir daha gözden geçiririz. Yakın çevremizde bulunan kişilerle fikirlerimizi paylaşabilir, karşıt görüşte olsalar bile, dinleyerek farklı bir pencereden görmüş oluruz. Uzun zaman önce başvurduğumuz ve sonrasında gerçekleşmemiş veya bizim üzerinde durmadığımız bir mesele tekrar aklımıza gelebilir. Bir daha şansımızı deneriz. Yarım bıraktığımız yazılarımızı bitirebilir, daha önce okuduğumuz bir kitabı tekrar gözden geçirebiliriz. Dolaplarımızı düzenlerken, gözden kaçmış önemli bir belge, not veya bilgiye ulaşabiliriz. Aralık hatta Ocak 2019 olana dek zamanımız var. Olumsuz tarafından değil, zamanı daha verimli değerlendirmek adına bu noktalar işinize yarayacaktır. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde değişken bir burçta Dolunay gerçekleşecek. Bugün sabırsız hallerin oldukça dikkat çekecek. Özellikleortamında yarım kalan işlerini hızla halledip yeni bir düzen oluşturabilirsin. Gün içerisinde sevgilinle ya da her konuda birlikte hareket ettiğin çok yakın bir arkadaşınla sık sık anlaşmazlık yaşayabilir, fikir ayrılığına düşebilirsin. Düşünmeden hareket etmemelisin! Evli bir Terazi burcuysan, ailenize yeni bir bireyin katılacağı müjdesini alabilirsin. Çocuklarınla ilgili konularda kararlar alman da söz konusu, onların eğitimi dışında daha sosyal olmasını istiyorsun. Alternatif fikirlerin peşindesin. Günün yorucu havasından uzaklaşmak adına tek başına kahve içmeye gidebilirsin.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta yaralarınızı sarmak adına atacağınız adımlar bugün beklentilerinizi karşılamayabilir. Davranışlarınızın asıl nedenini bulmalı ve kendi yaralarınızı kendiniz sarmayı denemelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenmek için çaba gösterebilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Eksik iletişimden kaynaklı problem çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sezgileriniz size yol gösterecektir. İşlerinizde gelecek yönünde kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Sizlerin yöneticisi Venüs aşkı ve güzelliği zaten ifade ediyor. Ama bugün bir kat daha belirginleşecek. Aşk yaşamınızda kıpırtılar oluşuyor.

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay seyahat, işbirliği gerektiren konularda imkanlar getiriyor. Hukuki konularla ilgili işiniz varsa gelişmeler olası ancak kesin karar için beklemek gerekebilir. Gün boyu yaşamın içinde ve ritmi yakalayarak ilerlemek, haz almak için koşullar çok uygun.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay sizin ufkunuzu öğrenmeye yöneltecek. Fakat diğer yandan da Merkür Yay burcunda geri gidiyor. Eksik kalan geçmişteki eğitimlerinizi bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Yarım kalmış bilgileri öğrenmek sizi zihinsel olarak rahatlatacaktır.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 58" R
Ay
Aslan
10° 23' 37" R
Merkür
Koç
28° 15' 50"
Venüs
Boğa
18° 13' 21"
Mars
Koç
10° 27' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 38"
Satürn
Balık
17° 41' 44"
Uranüs
Boğa
23° 09' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 05"
Lilith
Başak
24° 53' 20"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>