Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İşlerini Büyütüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Romantizm deneyimlemek için güzel bir zaman. Şu an birkaç farklı insana ilgi duyuyor olabilirsiniz. Her bir kişiyi tanımak için biraz zaman geçirmek isteyebilir ve onlara olan duygularınız hakkında düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızdan tam olarak ne istediğinizi bilemeyebilirsiniz, bu yüzden biraz araştırma yapın. Onları daha iyi tanımak için grup ortamında sosyalleşin. Partilere katılın ve insanlarla haşır neşir olun.

Yeni bir şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapma havasında olacaksınız. Belki de spora başlamanın vakti geldi. Daha iyi bir şekle girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Spor salonunda bir egzersiz rejimi başlatabilirsiniz. Veya günlük beslenmenizi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Vücudunuz için hangi yiyeceklerin en iyi olacağını bulmak için biraz araştırma yapın. Daha iyi yemeye başlarsanız daha fazla enerjiniz olacak.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Bugün sağlığına vakit ayır. Yeterince dinlenip dinlenemediğini, doğru beslenip beslenmediğini, düzenli egzersiz yapıp yapmadığını düşün; gerekirse doktora git ve rapor al. Bütün bunların sağlık üzerinde etkisi vardır. Uzun bir yaşam hepimizin istediği bir şeydir; fakat sağlık sorunları eşliğinde uzun bir yaşam sürmeyi kimse istemez. Sağlığına dikkat etmek için hiçbir zaman geç değildir!Bugün sosyalleştiğiniz, yalnız kaldığınız ya da hayatınızdaki özel kişiyle geçirdiğiniz anları dengelemek için ekstra özen göstermelisiniz. Herkes sizden bir şeyler bekliyor olabilir ancak gidilecek çok yer var, unutmayın. Yalnızca bir kişiye ya da bir gruba elinizdeki her şeyi verirseniz kalanına (ya da size) bir şey kalmayabilir. Açık olmanızda fayda var. Onlara her gün her dakika onlarla ilgilenemeyeceğinizi ve sizi bekleyen başkalarının da olduğunu açıklayın. Zamanınızın değerli olduğunu anlatma zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel perspektifin genişleyecek; tıpkı yüksek bir dağa tırmanıp tepeden vadilere bakıyor gibi hissedeceksin. Bu macera dokunuşu daha fazlasını istetecek ve aniden daha da yüksek bir dağ gözüne ilişecek. Gözlerini bu dağa tırmanmaya dikmekten çekinme ve yola koyul. Hiçbir şey seni alıkoyamaz; kendi zihnindeki sınırlamalar dışında.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatınızda paylaşımlar içerisinde olabilir, daha flörtöz olabilir, ilgi ve heyecanın arttığı durumlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızdaki ilişki gün içinde güçlenebilir. Geleceğe dair merak duygunuz artabilir.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evden çalışan bir Terazi burcuysan, gelirlerini artırmak adına işlerini büyütmeyi düşünebilirsin. Yalnız bir Terazi burcuysan, yalnızlığını bozmak istemeyebilirsin. Hafta sonunu ailene vakit ayırarak organize edebilirsin. Evin ile ilgili yeni fikirler içindeyken dekorasyon dergilerini incelemeye karar verebilirsin.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi hayata geçirmek için aile büyüklerinizden yardım almak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz desteği görememekten korkmak bile sizin motivasyonunuzu düşürebilir. Bunu sormadan bilemezsiniz. Kimsenin adına düşünmeyin ve karar vermeyin.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında duygusal açıdan huzursuzluk yaşanabilir. Neyse ki akşam saatlerinde daha akıcı ve olumlu bir bakış açısı içindesiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde manevi isteklerinizle ön plana çıkacağınız bugünlerde şükür edecek şeylerinizin fazlalığını keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren eleştirel düşünmeyi geliştiriyor ve önemli kararları formüle etmenizi kolaylaştırıyor. Negatif düşünce ilerleme önünde bir engel olabilir. Mümkün olduğunca parlak tarafa bakın.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirlerinizi söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Aşk yaşantınızda birçok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. 

23 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görev ve sorumluluklarınızın artması mümkündür. Yoğunluk yaşayacak olsanız da elinizi attığınız işlerde başarı kazanacak, kariyerinizde ilerleyecek ve gelirinizi de artıracaksınız. Harcamalarınızı da bu durumun verdiği rahatlıkla artırabilirsiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulamamış olabilirsiniz, fakat umudunuzu kaybetmemelisiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile daha iyi geçinmeye çalışın. Bugün duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz çok erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir. İş yerinde önemli sorumluluklar almaktan kaçının. Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Hislerinize ve içinize doğan şeylere güvenin. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

23 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 51' 20" R
Ay
Akrep
24° 01' 03"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 12' 23"
Mars
Balık
26° 05' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 52"
Satürn
Balık
16° 08' 58"
Uranüs
Boğa
22° 04' 50"
Neptün
Balık
28° 45' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 28"
Lilith
Başak
22° 48' 58"
True Node
Koç
15° 34' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>