Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İsteklerine Önem Gösteriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.

Sahne arkasında çalışmanın daha iyi olduğunu görebilirsiniz. Bazı güçlü kişilikler zaman ve dikkat için rekabet edebilir. İzlemenin ve beklemenin daha kolay olduğunu keşfedebilirsiniz. Patronunuz strese girdiğinde veya sinirlendiğinde, kenara çekilin ve herhangi bir dramdan kaçının. Veyaarkadaşlarınız yoğun bir tartışmaya karışmışsa, çılgınlığa girmeyin. Kendinize saklayın ve bağımsız takılın.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Tamamen özgür olsanız yakınlarınıza asil ve büyük bir proje sunacağınız şüphesiz. Fakat ne yazık ki, bugün sizi dinlemeye pek gönüllü değiller bu yüzden onları, size katılmaya ikna edemeyebilirsiniz. Aslında, göz önünde bulundurmadığınız tümö zorlukları listeleyerek söylediklerinizi eleştirebilirler. Bunu bir uyarı olarak görün. Bugün büyük girişimler için uygun bir gün değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekleşen olağandışı şeyler yüzünden kendinizi devre dışı kalmış gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda beklenmedik olaylar şimşek gibi çakabilir. Fikrinizi belirtmenin tam da zamanı! Görüşünüz baskıcı güçlerin etkisini dengelemek açısından önemli. Kendinizi savunmak için gereken adımları atmadığınız takdirde ezilebilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlamalarınız ve işlerinizde gecikme ve bekleyişler olabilir. İşler kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Önemli işlerinizi bir sonraki güne bırakmanız daha sağlıklı olacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine bugün biraz moral vermek isteyebilirsin. Uykunu tam almadan yataktan çıkmak istemiyorsun. Dış görünüşüne daha çok önem vermeye başlayabilirsin. Çevrendeki gelişen sorunlara karşı iç sesini dinleyerek hareket ediyorsun. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan sana duygularını ifade etmekte zorluk çeken birine tercüme olabilirsin.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda oldukça fedakar olabileceğiniz bir gündesiniz. Ama tüm işleri yüklenmek günü her zamankinden daha yorgun bitirmenize sebep olabilir. Kendinize ve şahsi işlerinize, ayırdığınız zamanı bu çalışmalara dahil etmeden hareket etmelisiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde uğraştığınız işlere yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir. Üstlerinizle ilgili konuları başkalarıyla paylaşmamaya özen gösterin. Annenizle ilgili olayları ihmal etmeyin.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatınızla alakalı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Maddi gelir giderlerinizi iyi analiz etmek sizler için iyi olacak.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün düşünmeden hareket etmeyin. Aldığınız kararlardan yaptığınız projelere ve sözleşmelere kadar her şeyi düşünün ve ilişkiler söz konusu olduğunda, herkese çok çabuk güvenmemeye dikkat edin.

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi olumlu kullanabileceğiniz bir gün. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı davranıyorsunuz

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün oldukça rahat hissedebilir, dünyayı pembe gözlükler arkasından izleyebilirsiniz. Hayatın olumsuz yanları gizlenerek, fazlasıyla pozitif olan bakış açınızı değiştirmenizi gerektirecek durumları sizden uzak tutabilirler.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantizm ve tutku ile dolu bir gün geçireceksiniz. Finansal olarak çok şanslı olacağınız bir döneme girdiniz. Fiziksel sağlığınız için düzenli beslenmeye ve egzersiz yapmaya başlamalısınız.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz! İş yerinde duymuş olduğunuz bir dedikodunun etkisi sizi ters düşüncelere yöneltebilir. İşin aslını biraz geç öğreneceksiniz ama gönül ferahlığına ve huzura da kavuşacaksınız. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 16' 51" R
Ay
Yay
12° 33' 15"
Merkür
Koç
16° 04' 35"
Venüs
Koç
27° 00' 45"
Mars
Balık
27° 13' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 15"
Satürn
Balık
16° 17' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 47"
Neptün
Balık
28° 48' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 30"
Lilith
Başak
22° 58' 43"
True Node
Koç
15° 30' 12"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>