Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kişisel Bakımınıza Önem Veriyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık etkiler alsanız da mutlu olmayı başaracaksınız. Hislerinizi doğru anlamda ifade edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmalısınız.

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor. Hızlı hareket etmek, zarar verici olabilir.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Kontrol sizde olduğu sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Odaklanmanzı gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerinizi paylaştığınızda nasıl geri dönüşler alacağınızı fazla düşünmemelisiniz. Her şeyden önce ailenize güvenebilmenin verdiği rahatlıkla hareket etmenizde fayda var. Katı kuralları yumuşatmak adına vazgeçmeyi değil uygun seçenekleri bulup konuşmayı tercih etmelisiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, kendinizi fiziksel olarak aktif hissedebilirsiniz. Spor yapmak veya doğada vakit geçirmek size iyi gelebilir. Aynı zamanda sağlığınıza daha fazla özen göstermek için harika bir fırsat olabilir.

24 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Satın aldığınız saç bakım ürünlerinden istediğiniz verimi alamadığınız için farklı ürünleri yöneliyorsunuz. Kişisel bakımınıza dikkat ediyorsunuz. Kendiniz için para harcamaktan hiç çekinmiyorsunuz. Kesenin ağzını sonuna kadar açıyorsunuz. İlişkisi olan Terazi burcuysanız, ilişkide bencil olduğunuzu düşünebilirsiniz. Partnerinizi mutlu etmek için ona küçük bir hediye alabilirsiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve çevresel değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel bakımla ilgilenmek, hayatınıza odaklanmak ve bunu yapmanıza engel olan durumların dışında kalmayı seçmek çevrenizin sizi olumsuz etkilemesini önleyecektir.

24 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

24 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu oldukça mutluluk da sizinle beraber gelecek ve işinize de güler yüzünüz yansıyabilecek. Mesleki konularla alakalı adım atmak isteyen Terazi'ler şanslı olacak.

24 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların seni etki altında bırakmasına izin vermemelisin. Yaptıkları ve söylediklerinin karar vermeni etkilememesi için daha dikkatli olmalısın. Söylenenleri tavsiye olarak değerlendirmek senin için iyi olacak.

24 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize verdiğiniz planları ve sözleri hayata geçirmek için çok iyi bir zaman. Yeni çabaların artık çok hızlı bir şekilde hayata geçmesi muhtemel. Ancak aynı zamanda dinlenmek ve arkadaşlarla biraz eğlenmek için de uygun bir zamandır. Bu nedenle akşamları sosyal aktiviteler planladığınızdan emin olun. Dedikodulardan kaçının ve eğlence dolu bir akşam geçirin. Bugün kendinizi açıklanamaz derecede inatçı hissedeceksiniz, başkalarının ve kendi sağduyunuzun size yapmanızı söylediği şeylere karşı çıkmakta ısrar edeceksiniz. Boş bir inadın hiçbir sorunu çözmeyeceğini anlamalısınız. Mevcut zorluklarınızla başarılı bir şekilde başa çıkabilmek için kalbinizi ve zihninizi açabilmelisiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Burcunuzda ilerleyen Mars, sizin kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.

24 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

24 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önemli bir başarı kaydediyorsun bugün. Öz disiplin ve irade gücünü kuvvetli tut. Mesleğinde başarılısın, yaptıklarınla toplumda tanınıyorsun. Becerikli işlerin hem evren tarafından hem insanlar tarafından onaylanıyor ve ödüllendiriliyorsun. Bu arada bir konu hakkında öğrenilmesi gereken her şeyi öğreniyorsun ve bu durum seni daha donanımlı biri haline getiriyor.

24 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızdaki dalgalanmaları sürüncemede bırakmamanız gerekiyor. Bu dalgalanmalardaki sıkıntıyı tek başınıza yaşamadığınızı bilmelisiniz. İş arkadaşlarınıza karşı biraz tartışmacı ve heyecanlı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ancak, insan ilişkileriniz karmaşık olsa bile son derece hareketli olacak. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni grupların arasına katılabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor

24 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 03" R
Ay
Oğlak
15° 24' 58"
Merkür
Koç
16° 38' 20"
Venüs
Boğa
00° 06' 06"
Mars
Balık
29° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 30' 40"
Uranüs
Boğa
22° 18' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 04"
Lilith
Başak
23° 15' 25"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>