Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çekimser Davranıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Tam olarak ne istediğinizi bilmiyor olmanız, beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirecek. Hata yapmamaya çalışın.

Çabalamaya devam etmeniz gerekiyor. Sorunları ortadan kaldırmak için daha kontrollü olun.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları doğru kullanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikir aldığınız kişilerin güvenilirliğini anlamak için verdikleri önerilere ve hayat biçimlerine bakabilirsiniz. Bir farklılık sezdiğinizde ya da sizi kendilerine benzetmeye çalıştıklarını gördüğünüzde buna müdahale etmelisiniz. Bedeninizin, kalbinizin ve hayatınızın gidişatı sadece size özeldir ve bununla ilgili kararları bu özeli düşünerek almalısınız.

24 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve adaletli davranabilirsiniz. Karşılaştığınız sorunlara objektif bir şekilde yaklaşarak çözümler üretebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle uyumlu dialoglar kurabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve kendinizi ifade etme konusunda daha açık olabilirsiniz. Eğitim veya seyahat gibi konular gündeminizde önem kazanabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, 23:37’de tutulmak için burç değiştiriyor. Bugün çevrende yaşanacak olaylara karşı söz almakta çekimser kalabilirsin. Kendinden emin oluşun, radikal kararlar almana neden olabilir. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşların arasında yaşanacak tartışma seni de huzursuz edecek. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, alışverişe çıkabilir, kültürel etkinliklere katılabilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir aldığınız kişilerin güvenilirliğini anlamak için verdikleri önerilere ve hayat biçimlerine bakabilirsiniz. Bir farklılık sezdiğinizde ya da sizi kendilerine benzetmeye çalıştıklarını gördüğünüzde buna müdahale etmelisiniz. Bedeninizin, kalbinizin ve hayatınızın gidişatı sadece size özeldir ve bununla ilgili kararları bu özeli düşünerek almalısınız.

24 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık ve hizmet gerektiren konular ve zaman alan işler dağınıklık yaratabilir. Bugün size hizmet eden kişilerle de daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

24 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda olaylara alınganlık göstermemeniz oldukça önemli olacak zira partneriniz yanlış anlaşılma halinden bunalabilir.

24 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dedikodulardan uzak durman gerekecek. Etrafındaki insanlar hakkında onların yüzüne söylemediğin hiçbir şeyi bir yorum olarak geçmemelisin. Yoksa zor durumda kalabilir ve karşındaki insanın kalbini kırabilirsin. Bugün sözlerine çok dikkat etmelisin.

24 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, artık biraz daha fazla düşünüyor ve ev içi meselelere özel dokunuşlar ekliyorsunuz. Bugün, özellikle ailenizle,arkadaşlarınızla veya günlük rutinlerinizi sürdürürken birlikte vakit geçirdiğiniz insanlarla sıcak ve özel bir ilgi göreceğiniz için harika bir formdasınız. Bugün aynı zamanda ilişkileri onarmak veya ilişki hedeflerinizle bağlantı kurmak için de iyi bir zaman. İçsel gücünüzle temasa geçmeyi ve bunu başkalarına yardım etmek veya onlara sizin için önemli olduklarını göstermek için kullanmayı hedefleyebilirsiniz. Şimdi, hayatınızdave boş zaman arasında daha iyi bir denge bulmanıza yardımcı olacak önemli ayarlamalar yapmak için güçlü bir zaman.

24 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yaşadığınız sıkıntılı süreçlere her geçen gün bir yenisi ekleniyormuş gibi hissetseniz de çok yakında feraha kavuşacaksınız. Uyumlu ve adaletli tavırlarınızı biraz dengelerseniz daha kıymetli olacaksınız. Parasal konularda yeni teklifler alabilirsiniz. İki düşünüp bir hareket edin.

24 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

24 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde olumlu, iyimser ve uzun vadeli planlar yap. Çünkü doğru yerdesin ve doğru zamandasın. Hayatında büyük hızla gerçekleşen olaylar var. Seçeneklerini dikkatlice değerlendir. Kendine yeterince zaman ayırıp, yaratıcı çözümler bulabilirsin.

24 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında, problemleri siz yaratmazsanız karşı taraftan uyumlu bir yaklaşım göreceksiniz. Sözleri ve davranışları yanlış yorumlamaktan kaçının. İşinizi fazla ciddiye almanız, zaman zamanyükünüzü arttırıyor. Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmalısınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun! Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

24 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 46" R
Ay
Terazi
18° 38' 44" R
Merkür
Boğa
05° 42' 33"
Venüs
Boğa
25° 15' 40"
Mars
Koç
14° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 38"
Satürn
Balık
18° 04' 57"
Uranüs
Boğa
23° 29' 14"
Neptün
Balık
29° 25' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 06"
Chiron
Koç
21° 42' 26"
Lilith
Başak
25° 31' 24"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>