Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Huzursuzluk İstemiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Geride kalan olayların seni daha fazla üzmemesi için daha istekli olmalısın. Önüne bakıp gelecek ile ilgili planlar yapmaya başlamak sana daha çok fayda sağlayacak. Önüne bakıp yeni insanlarla tanışmak sana büyük fayda sağlayacak.

Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı.

Maddi sıkıntılardan uzak durmak için harcamalar konusunda daha dikkatli olmalısın. Harcama planını tekrar kontrol etmek gelecek ile ilgili daha çok önlem almanı sağlayabilir. Gereksiz harcamaları azalttıkça yatırımların güçlenecek.

Kendini huzurlu hissettiğin yerlerde daha çok zaman geçirmek isteyeceksin. Evde sessiz ve sakin bir şekilde tek başına olmak senin için önemli olabilir. Başkaları tarafından rahatsız edilmeyeceğini bilmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız başına kalmak istedikçe karşılaşacağın olaylar buna imkan vermeyebilir. Başkalarıyla birlikte hareket etmek zorunda kalmak seni üzmesin. Yapılması gereken için hareket edip kalacak zamanı kendin için değerlendirmek mümkün olabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olumsuzlukları sizi onların seviyesine indirmek için tasarlanmış insanlarla sağlıklı bir mesafeyi korumanız gerekir. Bir süre kendi başınıza gitmek için bir bahane bulun. Kafanızı olumlu düşüncelerle doldurun ve belki ilham verici bir müzik de dinleyin.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle sorunlu giden bir ilişkin varsa, artık sınırlarını net bir şekilde ortaya koymak isteyeceksin. Güzel bir ilişki olacaksa varım, demeden edemeyeceksin. Yeni çevren ve yeni ilişkilerin konusunda çok eleştiri alıyorsun. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı haberler almak ya da bazı insanlarla karşılaşmak gündeminizi değiştirebilir. Duyduklarınıza göre hareket ederken asıl konunuzun ne olduğunu unutmamaya çalışın. Kırıcı konuşmaların ortasında kalmamak için sabrınıza ihtiyacınız olacaktır.

27 Ekim 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. Yaşanan olaylara karşı tepkisiz kalmakta zorlanabilirsiniz. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Hareketli zamanlar yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konularda sizi etkileyen durumlar olabilir. Ticari konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla fikir alışverişi yapabilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstediğiniz şeylerin gerçekleşiyor olması sizi mutlu edecek ancak sahip olduğunuz şeylere haddinden fazla tutunmamayı öğrenmek de sizin sınavınız olacak.

27 Ekim 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi göğsünüzden bir ağırlık kaldırılıyor. Kendinizi daha özgür hissediyor ve hedeflerinize doğru daha istikrarlı bir yola çıkıyorsunuz. Daha sonra günün tutkuları artırdığını ama aynı zamanda potansiyel olarak takıntıya veya gizliliğe yol açtığını görüyoruz. Mahremiyet istemekte sakınca yok ama yaşadığınız bir şeyi herkesten gizlemek istiyorsanız, orada bir problem olabilir.

27 Ekim 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınızı ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

27 Ekim 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre ve kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konusunda fırsatlarınız artabilir. Partner ya da ortakla beraber harekete geçebilirsiniz. Beraber seyahat edebilir, eğitim konusuyla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde iletişimde çok sert bir dil kullanabilirsiniz. Ev ve taşınmazla ilgili karar almanızı tavsiye etmiyorum.

27 Ekim 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Son günlerde sevgilinize duyduğunuz küskünlük, birtakım sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir. İşiniz çok yorucu, fakat mutlu bir ortam içinde çalışmanız yorgunluğunuzu unutturuyor. Uzun zamandır devam eden bir para meselesi bugünlerde sonuçlanabilir. Yakın bir arkadaşınız sağlık sorunuyla ilgili sizden destek isteyebilir, yardımınızı esirgemeyin.

27 Ekim 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>